Søg

Opdateringer: April 2017 – Splinternye funktioner på Cut Out Image

Cut Out Image - April Nyhedsbrev

 

3 GB pr. billede & 5000 billeder i en enkelt ordre (behold hierarki-mappestrukturen) & introduktion af nye supportkanaler, betalingsmetoder, nemme filoverførselsmetoder, papirløs NDA, månedlige fakturaer, udvidet download!

Virksomheder leder altid efter de interaktive og interessante funktioner til at tilføje til deres hjemmesider, og denne tendens er nået langt. Vi har også taget dette mantra til sig og lanceret nogle spændende funktioner som supportkanaler, nye betalingsmetoder, nem filoverførsel, ubegrænset størrelse og mængde, hierarki-mappestruktur, papirløs NDA, månedlige fakturaer og meget mere. Tjek dem ud på hjemmesiden!

Klip billedstøttekanaler ud

Supportkanaler:

Vi har introduceret meget spændende nyt Supportkanaler at etablere en rettidig kommunikation med vores kunder. Du kan banke os når som helst ved at bruge følgende kanaler.

  • E-mail: Vores generelle supportkanal, som du kan bruge til at kontakte os 24×7, og vi er et tryk væk til at svare dig på din forespørgsel. Spørg os om noget på: [e-mail beskyttet]
  • Chatter: Nyd muligheden for live chat med vores eksperter og Customer Success Manager ved at bruge Intercom-ikonet i sidefoden. Få dine spørgsmål løst inden for få minutter eller en time.
  • Telefon: Som vores ærede kunder vil du have en telefonsupport, hvor du kan ringe til os i vores normale åbningstid fra 6:00 – 10:00 & mandag til fredag, Bangladesh standardtid (05:00 – 09:00 & søndag til torsdag, Pacific Standard Time).
  • Slack / Skype: Bliv ved med at slappe af, eller tilføj os på Skype. Kontakt os, når du har brug for hjælp til nogen af ​​vores tjenester. Skriv en e-mail til os for at få vores Skype-id.

Det er nu nemt at nå os med alle disse supportkanaler!

Klip billede - Betalingsmetoder

Betalingsmetoder:

Det har nu været nemmere at foretage betalinger med alle betalingsmetoder som PayPal, debet- eller kreditkort, Stripe og Bitcoin.

  • Stribe: En af de førende betalingsgateways og er den nye standard inden for online betalinger. Stripe er den bedste softwareplatform til at drive en internetvirksomhed, og vi er under motorhjelmen. Nu accepterer vi direkte betalinger via debet- eller kreditkort behandlet gennem Stripe.
  • Bitcoin: Bortset fra PayPal, Payoneer, Payza, Google Wallet, 2Checkout, Skrill, Debet eller Kreditkort - accepterer vi nu Bitcoin via Stripe.
Ubegrænset filstørrelse og antal:

Med tiden har teknologien taget en innovativ og avanceret drejning. Ligeledes skaber det kamera, du bruger med billeder i høj opløsning, stor filstørrelse, som er svær at håndtere. Vi har nu designet vores serviceportal, hvor du kan uploade 5000 billeder hver på op til 3 GB i en enkelt ordre, hvilket betyder, at du kan uploade 14.65 TB filer på én gang.

Mulighed for overførsel af billedfiler til klip ud
Nem filoverførsel:

Vi har bygget en meget enkel og brugervenlig brugergrænseflade til vores kunder, så de nemt kan uploade og downloade deres filer fra deres konto. Du kan nemt få adgang til enhver ordre på din konto, da vi opbevarer alle optegnelser på ét sted. Udover at bruge vores forenklede bestillingssystem kan du endda sende/modtage filer via Google Drive, Dropbox eller WeTransfer.

Del på Dropbox: [e-mail beskyttet]
Del på Google Drev: [e-mail beskyttet]
Brug WeTransfer Channel: https://bd.wetransfer.com

Hierarki-mappestruktur:

Vedligeholdelse af mappe-/biblioteksstrukturen er en af ​​vores mest ønskede funktioner, som kunderne har bedt om. Lad os sige, du har nogle billeder, der skal klippes ud på hvid baggrund. Du har oprettet et mappenavn kaldet "Summer Collection". Inde i denne mappe er der få flere mapper som: Herre, Damer, Børn, eller der kan være nogle mærkenavne mapper, hvis du er en online forhandler som: Nike, Adidas, Chanel, Gucci, Versace, Burberry osv. og inde i disse mapper kan du har produktbilleder i henhold til deres kategori eller mærker. Nu kan du trække og slippe hovedmappen, og den vil blive uploadet i henhold til deres mappestruktur, og når ordren er leveret, vil du modtage filerne på samme måde, og hierarkiet af mapperne bevares. Det eneste du skal gøre er at trække og slippe mapperne i uploadområdet, systemet klarer resten.

Papirløs NDA:

Vi har udviklet et system til at reducere besværet med at håndtere det papirarbejde, der kræves for at underskrive NDA (Paperless & Painless Non-Disclosure Agreement) i begge ender, mens du udtrykkeligt ikke ønsker, at dine billeder skal videregives til tredjepart eller bruges af nogen uden dit forudgående og skriftlige samtykke. Vi skulle normalt udskrive NDA'en, underskrive den og sende den tilbage til dig, før vi begyndte at arbejde. Nu behøver du ikke engang vente på at modtage den underskrevne NDA. Når du afgiver en ordre venligst Check kassen "Send med NDA" at modtage NDA'en, som er underskrevet og lovlig til det formål, vi bruger, og du modtager den med det samme. Du kan gennemgå eksemplet på den NDA, du vil modtage, når du sender en ordre med NDA aktiveret.

Eksempel på NDA: https://portal.cutoutimage.com/nda-example

Beskyt billedmetadata:

Vi fjerner normalt hver eneste bit af Metadata, der følger med billederne undtagen Tekniske metadata. Sådan information indlejres automatisk i billedet og indeholder normalt detaljer som ISO, blænde, DPI, lukkertid, dato/klokkeslæt, kameramodel og mærke osv. Desuden bliver billedets GPS-placering også fanget i metadataene. Vi har nu sat en option, og du kan markere den, hvis du ikke ønsker at miste Beskrivende metadata (Manuel tilføjelse af oplysninger i billedet af en person kaldes beskrivende metadata. Selvom disse oplysninger gør billeder let søgbare, har de stor betydning i fotografering. Billedskaber/forfatter, titler, billedtekster og kommentarer, URL, copyright-meddelelse osv. er nogle eksempler på effektive beskrivende metadata).

Betal alle eller udvalgte fakturaer:

En vigtig og værdifuld funktion, som nogle af vores kunder har bedt om, er blevet tilføjet. Fra nu af kan du betale alle ubetalte fakturaer på én gang eller endda kun betale de udvalgte fakturaer. Vi håber, du vil elske denne funktion.

Månedlige fakturaer:

På vores serviceportal betjener vi dig med en faktura for hver ordre, og der er også nogle små fakturaer for hver ordre. Du skal dog altid have en enkelt faktura, som inkluderer alle de ordrer, du har afgivet i løbet af måneden, for at vedhæfte din SKAT-fil. Fra nu af vil du se en månedlig faktura under din fakturafane, og du kan printe den eller downloade den som PDF.

Kan downloades – forlænget udløb (90 dage):

Vi er glade for at kunne meddele, at du vil have adgang til dine gennemførte ordrer i op til 90 dage, og du kan downloade det et ubegrænset antal gange i løbet af denne udvidede 90 dages periode. Tidligere var det 30 dage.

Vi håber, at du vil elske disse fantastiske funktioner, der er tilføjet på hjemmesiden for at tilbyde dig en venlig og god oplevelse. Opret så mange ordrer, som du vil, med få klik, og administrer nemt dem alle ved hjælp af disse fantastiske funktioner. Forandring er altid godt, hvis den er fejlfri.

Skift til en bedre portal og nyd vores bedste tjenester! Hvis du har spørgsmål, så lad os det vide.

 

Relaterede sider