Søg

Nogle tips til at overveje at tage billeder, der sælger

Tip til overvejelse - Ebay

For alle nybegyndere i onlinehandel er det eneste guru-mantra for succesfuld forretning billederne af produkter. Det er den episke måde at generere salg på, da produktets visuelle udseende lokker købere til og forfølger dem til at købe ting. Da Ebay er det førende onlinemærke for al slags handel, er der visse tips, som du skal følge i trangen til at sælge mere på dette websted. Listen over tips er fremsat, gå videre og udforsk den indbringende verden af ​​e-handel:

Der er i alt 11 tips, der vil give dig et indblik i, hvordan du kan improvisere dit salg med billeder:

 1. hvid baggrund: Nå, anbefalinger siger, at enhver anden farve eller artikel vil virke som en distraktion i dit produktbillede. Det foreslås at bruge almindelig hvid baggrund for urolighedsfri og fremhævet visning af produktet.
 2. Diffused belysning er et bedre valg: Det er generelt bemærket, at blitzlys forårsager uønskede skygger og andre effekter i billedet såsom: varme pletter, refleksioner, gråtoner osv. For at undgå alle disse problemer, skal du bruge diffust lyssystem. Ved at bruge disse lys vil der ikke være nogen komplikation af refleksioner og skygger.
 3. Obligatorisk stativ: Du må have bemærket, at det at tage billeder med fuld kontrol over din hånd nogle gange tager uklare billeder. Nå, der er en nøjagtig løsning til klare og stabile billeder, og det er obligatorisk brug af stativ. Enheden holder kameraet i en stabil position og hjælper med at tage klare og skarpe billeder. For en person, der ikke har et stativ, kan enhver flad overflade med et komplet overblik over produktet fungere. Du kan bruge lukkertid for at undgå enhver form for bevægelse af enheden.
 4. Sørg for høj opløsning af billederne: De DSLR-kameraer, der bruges af professionelle til at klikke på produktbilleder, er udformet med funktionen mellem eller høj opløsning. Du skal blot foretage de respektive indstillinger i enheden. Dette fører til upåklagelig billedklarhed, og selv når købere forstørrer produktbilledet, ødelægges klarheden ikke.
 5. Fyld rammen: Et andet vigtigt tip at huske på er at fylde billedrammen helt ud med billedet. Folk er på besøg for at få et kig på produktet, og derfor er det yderst nødvendigt at dække 80% til 90% af rammen med produktbilledet. Produktbilledet skal også være tydeligt synligt og placeret i midten af ​​rammen.
 6. Tag en panoramaudsigt: Billeder skal tages på en sådan måde, at alle dets mulige visninger er synlige for køberne. At fange produktbilledet fra toppen, bunden og siderne af produktet er afgørende for bedst sælgende billeder. Det er også nødvendigt at fokusere på de områder, der kan have fejl eller pletter. Alle de nødvendige detaljer skal deles visuelt med kunderne.
 7. Viser skalaen: Der er nogle produkter, der er meget små, men den billedmæssige reference giver ikke et præcist billede af produktstørrelsen. I et sådant tilfælde kan du sætte en lineal eller en mønt sammen med bare for at give en idé til køberne om størrelsen af ​​produktet.
 8. Ingen toning tilladt: Nogle indstillinger i dit DSLR kan holde dit produkt til at se tonet ud. Indstillingen er navngivet som Auto White Balance, der forhindrer billedet i at blive tonet og giver det et lyst og dagslys look. For billeder, der er blevet blå eller gule, kan du bruge hvidbalanceindstillinger til at foretage passende justeringer.
 9. Sørg for at tage nærbilleder: Den komplette visning af billedet er ret nødvendig. Til sådanne billeder anbefales det at bruge "makro"-tilstand i dit kamera. Ved hjælp af denne tilstand vil du være i stand til at tage nærbilleder. For at undgå bevægelsessløring kan du også bruge stativer eller placere kameraet på overfladen og få hjælp fra udløserfunktionen.
 10. Rekvisitter er forladt: Som jeg nævnte tidligere, anbefales det stærkt at fylde størstedelen af ​​rammen med selve produktet. Rekvisitterne vil kun få stellet til at se kaotisk ud, og det vil også virke som en distraktion for kunderne. De kan også forvirre køberne, hvis de andre varer er en del af produktaftalen eller ej. Så for bedst sælgende billeder anbefales det ikke at bruge rekvisitter.
 11. Zoom-funktion: E-handelsbilledoversigterne udformes automatisk med attributten zoom eller forstør billede. Alle billeder skal tages i høj opløsning, så de ikke hæmmer den forstørrede visning af produktet. Den anbefalede pixelhastighed for billedet bør være mellem 800-1600 pixels pr. højde og bredde af produktet. Ethvert billede, der er mindre end denne størrelse, vil ikke være i stand til at få zoomfunktionen på listen.

Tips til vellykkede modebilleder

Da mode er hovedkategorien, der nyder maksimalt salg online, er det helt nødvendigt for køberne også at oplyse dem om fotograferingstips til modeprodukter. Her er nogle af de vigtige tips, som du kan kigge igennem:

 1. Vis den rigtige pasform: Når du handler efter modetøj, er det primære spørgsmål om produktets rigtige pasform. Nå, det anbefales at bruge en model eller mannequin til at fremvise tøjprodukter. Brug af en bøjle eller placering af produktet på den flade overflade vil ikke give dig det rigtige overblik over produktet. Derfor er det bydende nødvendigt at fremvise den rigtige pasform.
 2. Ingen skjulte fejl: For folk, der sælger brugte produkter på hjemmesiden, er det vigtigt at vise enhver form for slitage på produktet. På denne måde kan du ærligt fortælle køberne om produktets nøjagtige tilstand.
 3. Tager vinklerne: Det er vigtigt at fange alle vinklerne på produkter som sko. Købere er altid ivrige efter at se skoen fra alle mulige retninger, inklusive top, bund, front og siderne.
 4. Tips til håndtaskefotografering: Så har du produkter som håndtasker, der har forskellige lag. Nå, når folk besøger konventionelle butikker for et sådant køb, undersøger de altid produktet ud og ind. På grund af det faktum, at online-købere ikke kan gøre det, er det dit ansvar at give dem et nærbillede fra indersiden og ydersiden af ​​tasken. Resten af ​​informationer såsom om stoffet og lynlåse og skillevægge osv. skal nævnes i beskrivelsen.
 5. Tags og etiketter: For et bedre indtryk skal du også tage billeder af etiketter og tags på tøjet. Hvis varen er pakket ud og stadig er i æsken, kan du også tage et billede af æsken.
Relaterede sider