Søg

Nogle oplysninger om opløsning og farvetilstand i Photoshop

Photoshop består af mange elementer, der gør det til vidundersoftware. Det hjælper dig med at få et billede helt frem og får det til at se forbløffende fantastisk ud. I dagens kapitel vil jeg gerne diskutere to af de vigtigste funktioner i Photoshop, der bidrager enormt til at gøre det nyttigt for brugerne. Disse to elementer er opløsning og farvetilstand. Lad os tage et kig på begge aspekter en efter en og prøve at bestemme deres betydning i Photoshop.

Hvad er opløsning?

I tekniske termer er opløsning billedets klarhed målt i pixels og detaljeret i bitmap. Hvis pixels per tomme vil være flere, vil billedets klarhed være mere, og da pixels bliver ved med at falde, vil billedet begynde at se sløret ud. Billederne i høj opløsning ser bedre ud. Opløsning har lige så stor betydning som den nøjagtige størrelse på siden. Når du arbejder i Photoshop til web, er standardpixelhastigheden 72 pixels pr. tomme. De fleste skærme viser billeder i denne opløsningshastighed.
Photoshop-Opløsning-info
Til kommercielle bestræbelser såsom udskrivning som udskrivning af fotografier, visitkort, flyers, brochurer osv. eller kommerciel fotografering, er den anbefalede opløsning 300 pixels pr. tomme. Denne sats bruges til alle de ovennævnte opgaver for at få skarpere billeder.

Farvetilstand

For et overbevisende resultat er det ret vigtigt at vælge farvetilstand omhyggeligt. Farvetilstande, der ofte bruges, er RGB og CMYK. En anden farvetilstandsmulighed, der også nyder relativt meget brug, er gråtoner. Der er en anden funktion ved Lab Color, som kommer i brug for at få et billede til at se meget professionelt ud og til farvekorrektion. Nogle af de mest fantastiske rettelser kan udføres ved hjælp af Lab Color mode. Sådanne rettelser er svære at udføre i nogen anden tilgængelig tilstand i softwaren. Disse tilstande er til professionelle Photoshop-brugere, der er godt fortrolige med Photoshop og dets forskellige farvetilstande.
Photoshop-farve-info
RGB

Der er 3 hovedfarver, der forener og skaber RGB-tilstand af farver. De medvirkende nuancer er Rød-Grøn-Blå. Denne tilstand bruges grundlæggende til at skabe webdesign eller til formål på skærmen. Denne tilstand bruges mest til skærmvisninger. Hver skærm har forskellige farvevisningsegenskaber, og en skærm, som du ser et billede på, kan generere en anden rød nuance end andre i linjen.
Photoshop-rgb-info
CMYK

Så er der CMYK som er forkortelsen af ​​Cyan-Magenta-Yellow-Black. For de bedste konventionelle udskrifter af et billede er dette farvetilstanden, der bruges. Kombinationerne af alle disse farver skaber forbløffende forskellige nuancer af rød, grøn og blå. Det eneste problem, der opstår ved brugen af ​​denne tilstand, er, at de udskrevne billeder i CMYK ikke ser nøjagtigt ud som på skærmens skærm. Hvis du er god til den lille justering af det trykte display og skærmens visning af farver, så vil jeg sige, at CMYK er tilstanden for dig.
Photoshop-cmyk-info
Så her kommer vi til slutningen af ​​dette emne i dag. Dette er nogle af de grundlæggende oplysninger om opløsning og farvetilstande i Photoshop.

Relaterede sider