Søg

Smartphones til produktbilleder i høj opløsning

Vi ender som regel med at bruge mange penge på kloge DSLR-kameraer, de dyre objektiver og mange andre typer udstyr, der bruges til at hjælpe professionel produktfotografering.

På det seneste er det blevet observeret, at folk åbner små e-handelsvirksomheder fra deres hjem. Men eliksiren for tilstedeværelsen af ​​ethvert e-handelswebsted er dets produktbilleder. Derfor er det vigtigt at have et kamera.

Kameraudstyret er en beskattende udgift. Derudover er det ikke alle af os, der har råd til en professionel fotograf eller lære at fotografere. Hvis jeg bare er en lægmand, der ejer en lille e-handelsbutik med håndlavede produkter, hvordan skal jeg så præsentere mine produkter interessant online, der kunne booste mit salg?

Så hvad du skal gøre er at købe en smartphone.

Lyder det skørt?

Det er det faktisk ikke! De telefoner, der lanceres i disse dage, fokuserer primært på kamerakvaliteten. Jeg tror ikke, jeg behøver at nævne hvorfor? Selvfølgelig mennesker, det er for selfie-dille, der formerer sig for hvert sekund.

Men her taler vi ikke om at lave sjove ansigter og tage billeder af dig. Her taler vi om en yderst professionel ting, der vil åbne portene til øget omsætning for din virksomhed, og det skal ikke tages let på.

Ingen sved gutter, din telefon forstår dine bekymringer, og det vil hjælpe dig. Med den avancerede teknologi er det muligt for dig at tage professionelle billeder fra din smartphone, der kan gå direkte til din hjemmeside. Alt hvad du behøver for at tingene kan ske, er en smartphone og et stativ.

Dette valg er gennemførligt og utvivlsomt overkommeligt. I denne artikel vil vi tale om det tilbehør, du skal bruge for at skabe fantastiske billeder ved hjælp af din telefon.

  • baggrund– Det er ikke kun vigtigt i henhold til e-handelsbilledstandarder, men det bringer mere liv til dine produkter. Hvid eller grå baggrund får dine produkter til at se subtile ud og hjælper med at eliminere enhver form for distraktioner. Et ark eller en almindelig hvid væg kan bruges til at skabe baggrund derhjemme. På denne måde vil dit postproduktionsflow fremskyndes betydeligt.
  • Bord– For at lade produktet sidde højere, er det vigtigt at placere det på et bord. Det hjælper også med at gøre fotooptagelsen bekvem. Et stativ bruges mest til at placere smartphonen, men du kan også holde den tættere på produktet ved at placere den ved siden af ​​produktet på selve bordet.
  • Belysning– Der er ingen bedre erstatning for det naturlige lys. Det anbefales at tage billeder i solskin, så du ikke skal lave manuelle indstillinger af din smartphone. Hvis du gik glip af dagens solskin, og produkterne er desperate efter at gå online, så kan du altid leje et blødt kassebelysningssæt og skabe massivt lys til fotografering. Men dette afhænger bestemt af produkternes størrelse.

En smartphone i dag kan hjælpe dig på den seriøse måde at tage fantastiske billeder. Hvis du ikke har råd til en professionel at gøre skødet for dig, så er det mindste du kan gøre for din virksomhed at købe en fantastisk telefon

Relaterede sider