Søg

Hvordan Shopify Pay og New Chip & Swipe Reader hjælper købere og sælgere?

 

At udfylde felterne ved kassen er det mest irriterende, vi alle støder på. Online shopping er nået på toppen af ​​bjerget, hvilket har reduceret de landbaserede shoppere i høj grad. Med så meget at købe online bliver kunderne frustrerede, når de skal registrere og indtaste en masse data for at komme igennem det endelige køb.

Men nu har Shopify taget et skridt fremad ved at introducere Shopify Pay, der giver kunderne mulighed for at betale penge ved blot at udfylde den 6-cifrede bekræftelseskode. Denne kode sendes til telefonen, som hjælper med at tjekke siden ud på få sekunder for at gennemføre købet. Denne facilitet vil blive leveret af alle Shopify-drevne butikker i de kommende uger, og det også uden ekstra omkostninger.

Tilbyd en sikker og pålidelig måde at betale på

Selvom Shopify Pay fremskynder betalingsprocessen, tilbyder det en pålidelig og sikker betalingsudflugt. Det har også tusindvis af brugere tilknyttet, som snart vil stige for at give en bedre konverteringsrate. Fordi Shopify har en anden Chip and Swipe-læserfacilitet, er det den sikrede metode til at betale penge online.

Oplysningerne gemmes på PCI-kompatible servere i en krypteret form, der sikrer, at kun ejeren har tilladelse til at betale med Shopify Pay.

Arbejdsprocedure

Du har måske hørt om cookies, der gemmer dine oplysninger, mens du surfer på internettet. Shopify pay fungerer på samme dagsorden, men naturligvis med meget bedre servere. Ved det første besøg skal du indtaste forsendelses- og betalingsoplysningerne, som Shopify Pay gemmer. Så næste gang du besøger en Shopify-butik, skal du bare indtaste e-mailadressen, og alle oplysninger, der er relateret til dig, vil blive hentet automatisk.

Det er nemt at købe med Shopify Pay, da du skal udføre et enkelt tryk, og så er du klar! Se dit salg vokse med en lynhurtig hastighed med Shopify Pay. Før du melder dig ud af at læse artiklen, vil jeg gerne oplyse dig lidt mere om Shopify Chip og Swipe Reader, der har gjort salget nemt.

Shopify Chip og Swipe Reader

Med Shopify Pay i hånden er det vigtigt at samle noget viden om Chip og Swipe-læser. Det er mere som en kreditkortlæser, der er ret enkel at bruge! For at komme i gang behøver du kun denne læser, uanset hvor du er. Tag et kig:

Hent chippen

Det er en fantastisk læser, der accepterer kredit- og betalingskort. Denne læser understøtter EMV-chipteknologi og har en sikker betalingsmulighed, der sikrer sikkerhed. Alt du skal gøre er at indsætte kortet i læserens top og samle signaturen på skærmen.

Bærbar og kraftfuld

I modsætning til andre POS er denne læser kompakt og kraftfuld. Den har mulighed for trådløs forbindelse via Bluetooth til Android-telefoner, iPhones og tablets osv. Ingen bekymringer om at gøre salget på vej, når du har Shopify Chip og Swipe-læseren! Desuden er den udstyret med en god batterilevetid, der holder op til en uge med én opladning. Du kan nemt foretage omkring 350-400 transaktioner.

Dette fantastiske produkt kommer med en base, der kan placeres på skrivebordet eller bordpladen. Gør dig klar til kæmpe salg uden at blive generet af opladningen, da basen holder læseren opladet.

Shopify har det hele

Shopify er en fantastisk platform til at sælge online, så hvorfor vente så? Skift til Shopify og benyt disse fordele, som kun er tilgængelige her. Udfør transaktionerne problemfrit, når du som køber har Shopify Pay, og som sælger er Chip og Reader klar.

Få fat i læseren gratis, når du downloader Shopify POS-appen i dag!

Relaterede sider