Søg

Måder at få produktbilledet til at se imponerende ud med tilføjelse af refleksskygge

E-handel er blevet en rationel og mest appelleret platform på minimal tid. Alt ved det skal være imponerende og slående. Du kan betragte designere som tryllekunstnere og software som kilden til deres magt. Ved hjælp af få klik kan designere få de bedste resultater til ethvert billede og få det til at se ægte og levende ud. Mens man regner med softwaren, er den, der er mærket som den bedste blandt andre, kendt som Adobe Photoshop.

 

Adobe Photoshop er udformet med et væld af gode funktioner, der er lovende nok til opstand i designriget. For at få billedet til at se mere meningsfuldt og udtryksfuldt ud, skal du bruge Photoshop-effekter. Især hvis du bruger Photoshop til at pynte på dine produktbilleder, kan det gøre dem til noget, der minder. I dag vil vi diskutere om Shadow Effect i Photoshop, der får hvert billede til at se tiltalende og meget fremtrædende ud.

Når vi først og fremmest taler om billedskygge, mener vi Drop Shadow-effekten. Ud over der er få andre skygger, der kan påføres på dine phoducts som skygge, som vil skabe et iøjnefaldende look af produkterne. Du har måske set, at masser af sælgere på eBay, Amazon, Poshmark, SEARS, Storenvy og etc. har gode omdømme høje salgsprofiler. Godt, produktkvalitet og tillidsdrevne faktorer er et must, men har du nogensinde kigget på deres produktbilleder? Hvis ja, bør du helt sikkert opdage, at de har en god kvalitet produktbilleder samt nogle Billedredigeringsteknik anvendt som billeder skåret ud på en hvid baggrund eller lysegrå baggrund, en reflektionsskygge eller spejleffekt tilføjet. Udover drop shadow eller bare en skygge, kan det være en god mulighed at holde produkternes originale skygge på en tilpasset baggrund for at vise det rigtige produkts udseende. Designer anvender deres kunst blandet med disse forudformede funktioner til at portrættere superlative produktbilleder til websteder.

Nedenfor er de typer af skyggeeffekter og den måde, den kan bruges på:

  • Buet Drop Shadow: Først vil jeg gerne introducere dig med Curved Drop Shadow-effekten, der tillader motivet at tage lidt mellemrum mellem billede og skygge. Denne er påført nederst på billedet. Det eneste formål med buet drop shadow er at give et naturligt look til produktbilledet. Denne funktion er så brugt, at den får dit produkt til at se ægte ud.
  • Center buet skygge: For at skabe en skygge i midten af ​​billedet kan du bruge denne mulighed. Det bruges ved hjælp af kurve, der vil skabe en skygge øverst og nederst i midten af ​​billedet. Dette vil også hjælpe billedet til at se mere iboende ud. For at skabe effekten skal du tegne et dubletlag i form af en formørkelse. Placer derefter billedet over laget. Dette vil hjælpe billedet med at fremhæve skygge fra midten.
  • Stående Billede Drop Shadow: For alle stående billeder er denne effekt simpelthen den bedste. Det er også den mindst komplekse skyggeeffekt, du kan give i Photoshop. Skyggen placeres bag eller over billedlaget på den nederste del.

Så dette er nogle af de Drop Shadow-effekter, der bruges i Photoshop. Det er en sjov aktivitet, og du kan prøve dem derhjemme.

 

Relaterede sider