Søg

Hurtig liste over de almindelige opgaver (ved hjælp af markeringsværktøjer), som du kan udføre med Adobe Photoshop

Photoshop har unægtelig et stort sæt af nemlig og nyttig fotoredigering og mange andre identiske handlinger. Du kan skabe et livløst billede til noget mere ægte og unikt. Alt, hvad jeg vil sige, er, at alt er muligt ved hjælp af Photoshop, hvad angår fotoæstetik. Det er et bredt emne, der omfatter mange teknikker. Disse teknikker kommer i en rutinemæssig brug af fotografer, webdesignere, Photoshop-professionelle osv.

Lad os se i detaljer:

Maskeringsteknikker

Til maskeringsformål kan du finde forskellige teknikker i Photoshop. For det første ville det være fantastisk at assimilere, hvad alt hvad du kan gøre ved hjælp af maskeringsteknikker, her går du:

  • Blanding af billeder
  • Retouchering
  • Sammensæt billeder til ét
  • Effekt blanding

På denne måde er der forskellige operationer, der kan udføres ved hjælp af Image Masking. Næste emne, der skal undersøges, handler om de metoder, der kan hjælpe med at skabe en overbevisende maske.

Hurtig maske

Hurtigt udvalg Photoshop

 

Alt og omvendt udvalg Photoshop

Quick Mask er en af ​​de enkleste opgaver i Photoshop, for ikke at forglemme brugervenligheden. Det er også blandt de mest brugte handlinger i Photoshop. For at bringe muligheden for hurtig maske på forkant, skal du bare trykke på "Q"-tasten fra dit søgeord. Den kan bruges sammen med penselværktøjet for at male de valgte områder. Udvalget vil være synligt for dig i en gennemsigtig rød farve. Når opgaven er udført, skal du trykke på knappen "Q" igen for at fravælge den del, der er valgt til arbejdet. For at konvertere laget til maske, skal du blot klikke på "Layer Mask"-ikonet i lagpanelet. Det vil automatisk få laget til en maske.

Selections

Nå, oprettelse af valg i Photoshop er en anden vigtig opgave. Det kan nemt gøres ved hjælp af flere måder. Der er værktøjer, der kan hjælpe dig med at tage valget. Den første til at studere er Tryllestav værktøj. Det er nemt at betjene, da du blot skal vælge værktøjet og klikke på den del af billedet, du vil have valgt. Når du foretager et andet valg under samme handlingsforløb, kan du blot holde på Shift-knappen og klikke på yderligere områder af billedet. Ved at trykke på alt tab sammen med shift-knappen kan du fravælge det forkert optagne område på billedet.

Valg af tryllestavværktøj

 

Valg ved hjælp af Refine Edge

Du kan også bruge Hurtigt valg værktøj, da det øjeblikkeligt vælger målområdet. Ligesom tryllestavsværktøjet kan du tilføje til markeringen ved at trykke på Shift-tasten. Fravælgsprocessen er også den samme. Du kan også bruge markeringsværktøjer til at tilføje eller trække markeringer i billedet fra. Alle slags telte har forskellige typer af selektionstendenser. Den rektangulære markeringsramme vil tage et udvalg i rektangulær form, mens kvadratisk eller elliptisk vil have deres respektive former.

For at foretage det manuelle valg kan du bruge Lasso-værktøjerne. De er yderligere opdelt i Polygonal Lasso og Magnetic Lasso. Så disse er de grundlæggende måder at foretage valg og maskering i Photoshop.

Relaterede sider