Søg

Professionel billedredigering for at låne professionelt look til e-handelsportaler

I den seneste tid er e-handelsportaler et raseri, og folk elsker at shoppe på online-websteder. For det første er der stor variation på online-siderne, og for det andet vises alt for øjnene. Enhver kan se hvad som helst når som helst og hvor som helst uden at genere ejeren. Har du travlt nok til ikke at besøge et indkøbscenter eller en butik for at købe ting? Eller bliver indkøbscentrene lukket, når du får fri? I så fald er e-handelsportaler en god mulighed.

I løbet af det sidste årti har onlineportalerne gjort en særlig plads i branchen over hele kloden. Da alle har travlt med job og erhverv, kommer e-handelswebsteder som en total redning. Nu har du nogensinde spekuleret på, hvad der gør e-handelsportalen vellykket? Det er præsentationen og udseendet, der gør shopping til en spændende og populær ting. Lad os udforske de punkter eller elementer eller tips, der holder virksomheden i vækst:

Hvordan er e-handel anderledes?

E-handelswebsteder har fundet vej mod folkets hjerter og sind. Fordi siderne er lette at navigere på, nemme at gennemse og kategorisk opdelt, er det nemt at finde produktet. Men det sparer tid, kræfter og penge også på grund af de løbende rabatter og tilbud. Du kan få fantastiske tilbud og tilbud online, hvilket ikke er muligt i indkøbscentre eller butikker. Også de nytilkomne og moderigtige varer rammer e-portalerne, som du kan købe til overkommelige priser.

For at tilføje produkterne på portalen er det vigtigt først at tage produktbillederne og derefter redigere dem på en interessant måde. Det er vigtigt at lokke seerne og presse dem til at købe produkterne. Det er kun muligt, når produktbillederne appellerer til seernes øjne. Ingen ønsker at se de slørede eller falmede billeder, så lad os komme i gang med at lære om de billedredigeringsmetoder, der normalt anvendes.

Nogle billeder skal muligvis retoucheres, manipuleres eller farvekorrektion. Her er de mest almindelige og brugte teknikker til e-handels billedredigering:

Spøgelsesmannequin

Halsled eller spøgelsesmannequin er en teknik, som bruges til at give en 3d eller hollow man-effekt til billederne. Normalt påføres det på beklædningsgenstande eller beklædningsgenstande, der ellers er svære at vise. Med halsledsservice ser tøjet perfekt ud, og seerne kan forestille sig, at de bærer det tøj. Photoshop bruges til at anvende denne metode i efterbehandlingsfasen.

fritlægning

For at fjerne de uønskede områder eller baggrunde af billedet, bruges fritlægningskurve. For e-handelsportaler er det nødvendigt at skyde produkterne mod hvide baggrunde, og her er fritlægningssti praktisk. Hvis produkterne har mønstrede, farvede eller dårlige baggrunde, bruges penværktøj til at slette dem.

farvekorrektion

Til tider, mens du tager billeder, kommer der nogle uønskede refleksioner eller skygger, som påvirker farverne på billedet. Så det bliver nødvendigt at redigere billederne og korrigere farverne for at forbedre deres udseende. Til det kan du bruge den automatiske farvekorrektion, der er tilgængelig i Photoshop, der automatisk justerer de dårlige farver og tone i billedet.

Shadow Creation

Skygger er en integreret del af billederne, især produktfotografering. Det forbedrer billedets tiltrækningskraft og får objektet til at springe ud fra dens respektive baggrund. For at give objektet eller produktet et mere realistisk præg, bruges der også skygge og spejlreflektion. Drop shadow ser autentisk ud og får produktet til at se attraktivt ud fra alle vinkler.

Konklusion

Håber du lærer vigtigheden af ​​fotoredigeringsmetoder at kende, der giver e-handelssiderne et professionelt udseende. Det er de metoder, der bruges i vid udstrækning af fotografer og e-handelsejere, som holder webstederne konsekvente. Uden disse tjenester er det næsten umuligt at forestille sig onlineverdenen, fordi perfektion er nøglen til succes.

For at opnå perfektion kræves billedredigering, og til billedredigering er disse tjenester et must-have. For uafbrudt salg og højere indtægter, tilføje disse fotoredigeringsmetoder til dit online-regime og se, hvordan du får kvalitet og ægte kunder.

Relaterede sider