Søg

Punkter at huske, når du laver udendørs fotografering

Udendørs fotografi er den store nyhed for de fotografer, der foretrækker at udforske deres kreativitet. Dette er den bedste måde og betragtes derfor som det store skud i fotoindustrien. At vælge til udendørs fotografering, hvad du har brug for, er en god placering og det mest ønskede, som er dit kreative sind. Din kreativitet er det mest værdifulde krav til udendørs fotoshoot da dette kun hjælper dig med at skabe noget meget fantasifuldt og kunstnerisk. At skyde udendørs betyder også, at du ikke havde dit personlige studie med. Alt du har er din fantasi og dine evner til at gøre tingene bedre og bedst. Det ser måske nemt ud for dig, men det er ikke sådan, fordi de faktorer, der styrer udendørs skydning, er mere indflydelsesrige. De har en enorm indflydelse på dit arbejde. Du skal virkelig være opmærksom på de tips, der gives til dig i denne artikel for at gøre fotooptagelsen mere effektiv.

Udendørs fotograferingstips

Du får helt sikkert brug for modellen med det flotte udseende, og dermed er kameraets tilstand også meget vigtig for dig. Herover er der nogle få nødvendige punkter, som du skal overveje til udendørs fotoshoot. Disse er forklaret nedenfor

Gør dig bekendt med placeringen

Dette er hovedkravet for udendørs fotografering. Du skal gøre dig bekendt med placeringen for optagelsen. Udforsk lokationen en dag før optagelserne og undersøg alt om lokationen. Dette vil virkelig være nyttigt for dig på optagelsesdagen. Den bedre idé er at tage billeder af stedet, før du tilbragte den sidste dag af fotograferingen på stedet. Brug placeringen fuldt ud, men det er kun muligt, når du har den store viden om placeringen.

Du har også mulighed for at komme med på fotoværkstederne, hvis du virkelig vil forfine dine kompetencer på den gode måde. Det vil opdatere din viden om, hvad der sker på markedet, og du vil helt sikkert rocke på markedet.

Pas på optagelsestiderne

Du skal også tage dig af optagelsestidspunkterne med hensyn til de bestemte steder. Det vil også afhænge af dit valg og dine krav. Pointen, der skal fokuseres her, er fotografens lysbehov for at tage det bestemte billede. Nogle fotografer foretrækker solopgang og solnedgang som det bedste tidspunkt at fotografere, eller hvis du vil have det bløde lys og kontrast til baggrunden, så gå efter den overskyede dag

Højre baggrund

Dette er det væsentlige punkt for at skille dine billeder ud. Vær meget beslutsom med hensyn til valget af den ramme, der kan hjælpe dig med at matche begyndelsen af ​​placeringerne. Det væsentlige er at fremhæve modellen inden for farverne og kontrasterne for at få de bedste fotografier.

Sæt Ambient og Flash Light

Prøv denne teknik og eksperimenter med de kreative og unikke effekter. Du har også mulighed for at bruge sollyset som hovedlys og lommelygten til at skabe randeffekt på billederne.

Eksponering

Dette er det værdige punkt til at bestemme niveauet af dine fotograferede billeder. Eksponeringsjusteringen bør altid overvejes under optagelsen af ​​billederne, og den bør ikke efterlades til efterbehandlingsfasen. Dette er det tekniske punkt og tager højde for lysindstillingerne ved hjælp af kameraet. At lære og betjene den manuelle tilstand uden at deltage i photoshop-værkstederne er ret svært at betjene. Indstillingerne som blænde og eksponering er ikke den ene dags opgave at lære, ellers skal du øve dig meget i marken, og for det vil photoshop workshops være obligatoriske for dig. Når du først har lært de rigtige teknikker med hensyn til eksponeringen, vil du nemt kunne give den skarphed og detaljer til dine billeder.

Forhåbentlig fik du den rigtige forståelse af de ovenfor forklarede punkter. Bare øv og øv en masse for at få nogle gode erfaringer med udendørs fotografering.

Relaterede sider