Søg

Photoshop Essentials bind 1: Sådan fjerner du pletter fra ansigtet

Mennesker med pletter i ansigtet i det virkelige liv kan ikke gøre meget for at udelade dem fra deres ansigt. Men den magiske software Photoshop kan hjælpe dig med at se din faktiske lytefri skønhed. Fjernelse af pletter er en nem opgave. Det er ekstremt enkelt at gøre. Desuden er det meget effektivt i betragtning af, at du blot kan polere dit look ved at fjerne uønskede pletter.

For en person, der bliver betalt for at fjerne pletter ved hjælp af Photoshop, bliver det endda nødvendigt for dem at tjekke billedet, før der foretages større ændringer. Det er unægtelig en primær praksis, der undervises i Photoshop, men alligevel skal du være meget taktfuld i at lave de rigtige bevægelser for at udelade pletter, hvis du ikke vil ende med noget humoristisk.

Mens du arbejder for nogen, skal du være meget smart i at spørge om pletterne, da det er et følsomt område, og ingen ønsker et udbrud om et svagt punkt. Ordet "pletter" er bedst at undgå. Nå, dette er bare et tip ud af sammenhængen. Du kan virkelig lave imponerende og prisværdige ændringer i udseendet af personen på billedet.

Det anbefales at holde de permanente ar intakte, eller du kan foretage ændringerne efter forudgående samtykke fra kunden. For hvis du ikke søger tilladelse, kan du måske forstyrre din klient med arbejdet, og det vil ikke gavne forretningen. Det primære emne, der skal fokuseres på her, er, at du skal foretage grundlæggende ændringer såsom ar, snitsår, pletter, solskoldninger osv. Lad os nu gå mod hovedprocessen og starte med korrigeringsprocessen.

Gå til Adobe Photoshop og åbn målbilledet. Du kan åbne billedet ved blot at besøge åben fane i hovedmenuen. Når billedet er vist på skærmen, kan vi begynde med processen.

På denne figur kan du se nogle synlige pletter. At gøre dette billede klart og fejlfrit er vores opgave i dag. Jeg vil lære dig at gætte trinene i form af hjælpetips. Når vi afslutter artiklen, vil du være opmærksom på det væsentlige, der kræves for processen, såvel som den proces, der skal følges.

tips:

  • For det første vil vi bruge helbredende børste til at fjerne ar og andre pletter i ansigtet. Den helbredende børste bruges til at blande pletterne, og den vil gøre overgangen jævn og næsten ikke mærkbar. Dette værktøj vil give et glattet udseende til ansigtet, der i høj grad vil smelte sammen med huden.
  • For perfekt implementering af enhver proces i Photoshop skal du assimilere korrekt brug af børster. Brugen af ​​hård børste vil konvertere billedet til noget meget abstrakt. Hårdheden og afstandsmålene afhænger helt af objektet. Hvis pletterne er ret synlige og fremtrædende, skal du øge både hårdheden og afstanden. Der er ingen fast diameter, der kan angives, da den også varierer fra billede til billede. Du skal eksperimentere med disse indstillinger, og under træningssessionen skal du notere ændringerne efter ændring i hver eneste indstilling. Det er vigtigt at assimilere, hvilken der foretager maksimale plusændringer på objektet.
  • For alle mulige mindre ændringer i billedet kan Zoom-tasten hjælpe dig meget.

 • Du er nødt til at målrette specifikt mod hvert eneste urene område. Der findes forskellige typer børster til alle mulige behov. Så det anbefales at bruge mindre børster, mens du målretter mod små områder.
 • Du skal placere børsten på det område, der skal flettes sammen på det urene område. Du skal sikre dig, at det er det klareste område af ansigtet. Denne teknik bringer de mest naturlige resultater til det reviderede billede.
 • Når du placerer børsten på det passende område, skal du trykke på ALT-tasten fra tastaturet og kombinere det med et venstreklik fra musen. Det vil fremhæve området som benchmark og kan yderligere bruges til helbredende formål. Nu kan du begynde med legen. Du skal blot tage penslen på det urene område og begynde at male. Hele processen skal udføres ved at holde venstre side af musen nede.
 • Magien virker, når du er færdig med malingen og slip venstre museknap. Til øvelse vil jeg anbefale dig at lege med det og prøve at forstå, hvordan du laver ændringerne. Medmindre du ikke prøver det selv, vil du ikke være i stand til at forstå den rigtige brug af processen. Nogle gange, når du begynder at lave ændringer, går du normalt med strømmen, men det anbefales ikke at overdrive opgaven. Hold billedets udseende neutralt og naturligt.
 • En gang, når opgaven er færdig, i det mindste til din viden, anbefales det at give et dybt look til alle sektioner af ansigtet. Du skal opdage alle mulige pletter og ar og bruge den samme proces for at udelade dem. Dette kan nemt gøres ved at zoome ind på billedet. Du skal bare huske at vælge det nærmeste område, hver gang placeringen af ​​arret ændres. Disse er perfekte til redigering af bryllupsfotografering, da du ikke ønsker, at et ar eller et sted skal ødelægge dit brudelook.

Så dette handlede om, hvordan du kan fjerne ar og pletter fra ansigtet ved at bruge Photoshop-værktøjer. Denne teknik er meget brugt af fotografer, især bryllupsfotografer. Selvom din makeupartist har efterladt et område med skuffelse for dig med at klæde dig bedst på, kan din fotograf altid tage sig af bryllupsbillederne og få dig til at se fejlfri ud.

Relaterede sider