Søg

Når du er fotograf, er dette de færdigheder, du skal have

Før du begynder at ændre, skal du sikre dig, at du har en anstændig billedarbejdsproces. Dette indebærer, at du sparer første gang et andet sted for at forhindre dig i at skade eller tilintetgøre det første billede. Bliv også fortrolig med dit programs UNDO-funktion – normalt er Ctrl-Z-tasten en alternativ vej til at rette den seneste billedændring.

Crop– Denne enhed giver dig mulighed for at udvise en del af billedet. For det meste former du et rektangel omkring den zone, du skal beholde, og resten udstødes. Området inde i rektanglet bliver til dit nye billede. Identificeret med dette instrument er drejnings- og ensretningsenhederne. Pivot giver dig mulighed for at vende billedet, og Straighten udfører en sammenlignelig opgave, så du kan bestemme en skylinelinje eller referencepunkt. Jeg foreskriver at vende først og bagefter trimme efter du har den bedst mulige introduktion.

lysstyrke og kontrast- Dette apparat giver dig en chance for at øge eller afvise forbindelsen mellem lys og mørke (differentiering) og øge eller mindske billedets generelle glans. Blandinger af glans og forskelsindstillinger kan have ekstremt følelsesladet effekt på dit billede, inklusive yderligere "punch" eller blødgøring af den visuelle effekt. Det kan ligeledes tilføje accentuering til skumring og andre maleriske billeder. I tilfælde af at dit billede virker jævnt eller kedeligt, er dette en anstændig enhed at prøve.

Mætning– Dette instrument bruges til at udvide skyggen af ​​et billede. Vant til overflod kan resultatet simuleres, og hudtoner kan fås til at se unaturlige ud. Hvorom alting er, til blomster- og friluftsbilleder kan dette instrument bruges til at forsøde skyggeeffekten af ​​et billede.

Resize– Denne enhed bruges til at ændre størrelsen og antallet af pixels, eller billeddabs, i et billeddokument. Når du for eksempel sender noget til et websted, skal du muligvis reducere billedmålet med det mål, at det ikke tager for lang tid at stable. Når du sender et billede, der skal trykkes i en større størrelse, skal du muligvis størrelsesordne det større. Mange projekter vil forsøge at udfylde de manglende mellemrum i tilfælde af, at du forsøger at ændre størrelsen på et billede forbi dets unikke pixelmålinger. Kaldet insertion, kan dette program formidle blandede resultater, hvis du forsøger at bygge billedestimatet for langt forbi dets unikke målinger. Konsolideret med Crop er dette en anstændig tilgang til at se og opsætte et billede, der skal indprentes i et bestemt papirmål.

Farvejustering- Dette apparat giver dig mulighed for at ændre billedets skyggetemperatur. I tilfælde af at dit kameras hvidjustering ikke var koordineret op til skyggetemperaturen for den overvældende lyskilde, kan det efterfølgende billede have en skyggestød, der er uønsket. Ved at bruge dette instrument vælger du enten en uvildig skraveringsbestemmelse (hvid eller mørk) i fotografiet eller lader apparatet flytte skyggeudligningen for at matche, eller du ændrer nogle få indstillinger eller skydere for at gøre billedet "varmere" eller "kølere". Det er ideelt at slå hovedet på sømmet i kameraet, men alligevel kan dette apparat hjælpe med at beskytte fotografier, der generelt har dårlige skyggekast.

Relaterede sider