Søg

Kig-a-Boo ind i 13 gratis og fantastiske Shopify-apps

Shopify kom ud af det blå for et årti siden for at tilbyde en problemfri oplevelse til både ejerne og brugerne af detailbutikkerne. For at bygge en online butik er der et dybt behov for Shopify på grund af dets gratis og premium plugins, der bruges til at tilpasse funktionerne i overensstemmelse hermed.

Det er en platform, hvor over 400,000 aktive brugere er der, og med tiden stiger antallet hurtigt. For at tilføje knapper eller funktioner som Facebook-chat, e-mail-marketing, belønninger, SEO eller kuponer osv. er disse Shopify-apps nyttige. Her er nogle gratis Shopify-apps at overveje:

Privy

Udvid din e-mail-liste fra Shopify-butikken, da dens pop-ups og bannere tiltrækker seerne til at sende deres e-mails.

Glade kunder

Sæt denne tilpasselige app nederst eller øverst på webstedet, uanset hvor du føler dig hensigtsmæssig. Denne app viser antallet af kunder, der har bestilt produkterne i din butik, og den hjælper med at vinde flere kunders tillid.

Salg Pop

Giv dit salg et kick med Sales Pop-applikationen, da denne app viser de aktive købere for et bestemt produkt. Der sendes information til seerne om de nuværende kunder, og det hjælper dem med at købe dine produkter med mere tillid og tro på din ægthed.

Quick Announcement Bar

Opdater kunderne om de seneste kampagner eller begivenheder, der sker i din virksomhed. Du kan også automatisk planlægge linjen til at vise opdateringerne for de næste måneder, hvis du vil.

Gratis forsendelse Bar

En af de vigtigste ting for online shopping er den gratis fragt. Ingen ønsker at betale dette ekstra beløb og her kommer gratis fragt som et lettelsens suk. Denne bar tilbyder gratis forsendelse til kunderne og viser beskeden, når ordren er berettiget til gratis forsendelse.

Oberlo

Har du nogensinde hørt om dropshipping? Det er en teknik, hvor indkøbene sker via tredjepart og derefter sælges til kunden. Find produktet fra AliExpress og klik på Oberlo-ikonet, som så gør produktet klar til at blive solgt på din portal.

Bedre kuponboks

Vis de unikke og kreative kuponer til de besøgende og bed dem om at abonnere, hvilket yderligere vil hjælpe med at øge salget.

Smile.io

Vil du ikke tjene ægte kunder? Brug denne app i din butik til at give belønningerne væk til de besøgende, når de foretager det første køb. Giv dem kuponer på henvisninger, og når nogen venner køber et produkt, giv også en belønning til dem. Undgå gæstekassen ved at tilbyde belønninger ved tilmeldingerne.

Photo Resize

Tilpas nu produktbilledernes størrelse i et ensartet udseende, og få din portal til at se professionel ud end nogensinde før. Det er en automatisk app, der vil ændre størrelsen på alle billederne i en firkantet form. Prøv dette.

dobbelt

Vil du arbejde internationalt? Tilføj Doubly app og vis de lokale valutaer til de lokale kunder, dvs. USD, AUD, INR eller enhver anden valuta. Brug dette gratis op til 5 valutaer.

AfterShip

Kunder skal vide om deres produktleveringsstatus, og derfor er AfterShip en vigtig app til at vise dem, hvad de vil have. Installer denne applikation på dit websted for at lade kunderne spore deres forsendelser.

Konsekvent kurv

Jeg elsker den her! Denne app lader dig aldrig miste de varer, du gemmer i indkøbskurven til fremtidige køb. Log ind fra en anden enhed og få adgang til alle elementerne. Men overvurder ikke appen, når du ikke er logget ind. LOL! Den vil ikke vise emnerne i så fald, selvfølgelig kan appen ikke tage drømme.

Glad Email

Send en tak-mail til dine kunder, uanset om de er regelmæssige eller lejlighedsvis. Denne app sender en automatisk besked tredive minutter efter købet er foretaget på portalen. Er det ikke en god måde at interagere med kunderne og presse dem til at købe mere på grund af den værdi, du giver dem?

Tilføj få eller alle disse apps for at skabe en personlig følelse med kunderne, når de besøger dit websted. De fungerer fantastisk og utroligt for Shopify-butikkerne, så hvorfor vente så? Gå videre og vend din virksomhed mod en ny kant!

Relaterede sider