Søg

Erindringer er for livet – hvordan bevarer man dem?

Billeder er en afspejling af din fortid og lader dig komme ind i den når som helst. Savner du nogen? Se billederne. Vil du genopleve de gamle minder? Se billederne. Alt er værdsat på et tidspunkt i livet, og billeder har en stor betydning, da de fungerer som vinduer til fortiden.

Der er mange lejligheder i ens liv, og nu med de praktiske telefonkameraer bliver der klikket på zillioner af billeder. Nå, det er de digitale billeder, som ikke forsvinder eller bliver kedelige, men som nogensinde har spekuleret på, hvad der sker med papirbilleder? De bliver kedelige, krøllede, falmede eller misfarvede med tiden, og når du tager dem ud for at værne om de gamle minder, ser du kun de dårligt beskadigede fotografier. Er det ikke?

Vil du gendanne de gamle billeder til deres oprindelige tilstand? Hop videre til fotogendannelsesteknik, som bruges til at fjerne ufuldkommenheder fra billederne og få dem til at se smukke ud end nogensinde. Først og fremmest skal du scanne billederne i scanneren og uploade dem til en digital enhed. Gem derefter filen og opret en kopi i fotoredigeringssoftwaren, før du udfører nogen teknik. Når du er færdig med det, skal du anvende restaureringsværktøjerne for at fjerne de dårlige pletter, pletter, mærker, dårlige farver og alt, hvad du tror, ​​ødelægger billedets udseende. Her er en detaljeret forklaring af de fejl, der fjernes ved hjælp af fotogendannelsesteknik:

Faldet farve

Fotos opbevares i kasser eller kufferter, som når de kommer i kontakt med jern eller luft bliver falmede. Farven bliver vasket væk med tiden, hvilket resulterer i at hele billedets udseende hæmmes. Derfor retter fotogendannelsesteknik farveproblemet i billederne og ved hjælp af farvemætningen bliver billederne bedre. I billedjusteringen er der muligheder som kontrast, lysstyrke, farvekorrektion, autofarve, nuancer og mætning osv., som bruges til at påføre billedet den ønskede mængde farve.

Revet billede

Fordi billederne er trykt på papir, bliver de revet i stykker på grund af forkert håndtering. For at håndtere det gør billedgendannelse underværker. Har du iturevne billeder, der er svære at samle i papiret? Scan dem og rediger i softwaren korrekt efter omarrangering af de iturevne stykker ved hjælp af restaureringsværktøjer.

folder

Billeder bliver krøllede på grund af forkert håndtering eller forkert opbevaring i kasserne. Scan billederne og fjern folderne ved hjælp af restaureringsteknik for at holde billedet tilbage i sin oprindelige tilstand. Du kan også korrigere farverne for at få et bedre udseende. Hvis du tror, ​​du ikke er særlig dygtig til dette job, kan du hyre en professionel eller ekspert, der har tilstrækkelig viden om fotogendannelsesteknikker.

Konklusion

For at opsummere vil jeg sige, at ufuldkommenheder får billeder til at se ekstremt dårlige ud. En person klikker på billederne for at værdsætte dem senere, men når fejl rammer billederne, forsvinder al charmen. Derfor er fotogendannelse den bedste måde at bevare de billeder, der minder dig om gamle dyrebare øjeblikke. God redigering!

Relaterede sider