Søg

Tjen penge på din fotokunst

Lad mig gætte! Din hobby er at fotografere unikke og prisværdige ting, er det ikke? Nu undrer du dig måske over, hvordan jeg ved det. Nå, selvfølgelig ved jeg det, fordi du læser denne blog kun for at tjene en million dollars på din fotokunst. Det er sjovt at optage smukke scener og landskaber osv., mens man udforsker de ikke-opdagelige dele af verden.

WEB er en kæmpe platform, hvor du kan finde alt, hvad du tænker i dit sind. Du kan sælge, købe, auktionere og aflevere de produkter eller tjenester, du ønsker. Men hvis du er fotograf, vil du måske give dine bedste tjenester væk til kunder over hele kloden. Men hvordan gør man det? Er det ikke ret svært at opbygge et ægte marked eller et publikum, der viser interesse for dine tjenester? Ja, det er hårdt, men ikke umuligt.

At finde muligheder for at få maksimalt udbytte fra onlineverdenen er alles drøm. Fotografering er så frugtbart et erhverv, at hvis det forfølges pænt, kan det give dig enorme indtægter. Så hvorfor ikke tjene noget i de indledende faser, se hvordan:

Begynd at sælge fra din hjemmeside

Opret din egen porteføljehjemmeside for at sælge det, du udmærker dig i. Til det kan du enten gå efter et gratis WordPress-websted for at se svarene, og hvis ikke, så kan du købe et godt tema i henhold til dine færdigheder og erfaring. Fremvis de smukke fotografier, der er blevet taget på de friske og exceptionelle steder. Det vil lokke seerne, da din hjemmeside har noget andet end andres, og dette er USP for dit arbejde.

Fra en tredjepart

Til at starte med, hvis du ikke ønsker at oprette din egen hjemmeside for at spare pengene, kan du bede en tredjeparts hjemmeside om at sælge dit fotografi. Når du begynder at få svar, begynder penge at fylde tællerne op, og så kan du skifte til dit eget websted. Vælg tredjepartswebstedet omhyggeligt, da du kun skal sælge dine rejsebilleder på et rejsewebsted, ellers vil det ikke være til nogen nytte.

Sælg via mail                                                                

Saml e-mails fra mennesker verden over fra internetdatabasen! Ingen grund til at komme i besværet med at oprette webstedet for at sælge, men du kan gøre dine billeder klar med al den endelige behandling. Få billederne sendt via mail til de potentielle købere, og tag en udfordring om, hvordan dit tiltalende fotografi rammer deres sind. Når det sker, er du klar til at gå på scenen med dit forbløffende arbejde.

Konklusion

Takket være den prisværdige innovation og fremragende teknologi fra den digitale æra, får mange fotografer deres karriere til at nå bjergtoppe. Internettet gør det nemt for alle erhverv at tjene enten mindre eller mere. Hvis du er helt fri derhjemme, så prøv disse tips til at kickstarte din karriere. Du ved aldrig, hvor dit held bringer dig hen med en lille smule indsats!

I slutningen af ​​dagen er alt, hvad der betyder noget, penge! Dyk dig ind i de nye muligheder, og sælg dit fotografi på nettet. Held og lykke!

Relaterede sider