Søg

Lightroom-opgradering: 5 grunde, der vil hjælpe dig med at træffe beslutninger

For en professionel fotoaktivist er der millioner af ting, der er betydelige i deres fag. Disse betydelige ting inkluderer det kamera, de bruger, objektivet, der kræves til forskellige typer fotografering og vigtigst - softwaren til efterproduktion.

Tips til Lightroom

Hver dag annonceres en nyere model af DSLR, og fotografer har i disse dage spektakulære muligheder at bruge. På samme måde findes der forskellige typer redigeringssoftware. Mest brugt software er Lightroom. Ligesom enhver anden software har denne også forskellige versioner, der har hjulpet brugerne på strålende måder, man kan forestille sig.

Ikke underligt, hvorfor denne er standardsoftwaren, som du kan finde på enhver fotografs computer. Det er nemt at lære, forstå og bearbejde. Da du ved, at den nyeste Lightroom-version er ude til brug, har du ingen grund til at kaste rundt, uanset om du vil give softwaren en opgradering eller ej. Den version, jeg taler om, er LS6 eller mere almindeligt kendt som Adobe Creative Cloud (CC).

Dejlig information for Lightroom-elskere er, at softwarens generelle grænseflade ikke er blevet berørt for nogen form for redigeringer. Du kan stadig nyde den samme komfortable skærm med standardfunktioner og ikoner. Du behøver heller ikke ændre måden at udføre jobbet på, da udsigterne er nøjagtigt de samme som tidligere versioner.

OK, den generelle grænseflade er den samme, så hvad er det, du får med opgraderingen. Sig det mere præcist, hvorfor skulle du bruge $79 for at få en opgradering af softwaren? Hvis du stadig bruger LR 4, er der flere grunde til, at du tager denne opgradering. For at opgradere fra LR4 til LR 6 skal du muligvis bruge nogle ekstra penge, og det vil koste dig cirka $149.

Jeg forstår, at det er vigtigt for enhver at kende årsagerne til en sådan investering i opgraderingen. Nå, her er årsagerne, der vil hjælpe dig med at forstå de kraftfulde tilføjelser, der er lavet i den seneste version.

Radial filter

Genvejen til Radial Filter er Shift+M. Det er den mest værdsatte og ventede funktion i Lightroom-riget. Det giver mere kontrol til brugerne på de grundlæggende opgaver. Ved hjælp af denne funktion får du forbløffende fleksibilitet til at udføre opgaver relateret til maskering, såsom at undvige, brænde og mange andre, der gør et nummer i Justeringsbørsten.

Hvordan kan du øge effektiviteten af ​​radialfilter?

Nå, der er en enkel og praktisk måde at udføre opgaven på. Når du foretager primejusteringen, skal du bare højreklikke på stiften og duplikere filteret. Derefter skal du vælge Invert Mask-indstillingen fra justeringspanelet, og så kan du foretage ændringer, som du vil. Dette kan gå lige så intenst, som du vil.

ansigtsgenkendelse

I suiten med opgraderingen får du endnu en fantastisk funktion af ansigtsgenkendelse. Denne har sat mere iver hos brugerne om den nyeste version, da den var tilgængelig i anden relateret software, men LR manglede på en eller anden måde denne kvotient. Men som det er sagt, bedre sent end aldrig, er denne funktion endelig blevet indsat på listen.

Denne funktion har gjort mange mennesker ret glade. Denne funktion kan aktiveres ved hjælp af tastaturgenvej O. Når du aktiverer denne funktion, søger LR billederne med lignende ansigter og listen, hvis den overholdes. På listen kan du også mærke navne med ansigterne, og så vil det endda være praktisk at foretage en søgning. Denne funktion har gjort det nemmere for brugerne at løse tingene.

Visualiser spots:

I fotografiet kommer vi som regel til at dække pletter og urenheder fra ansigtet. Værktøjet til pletfjernelse er noget af en hjælp og en perfekt tilføjelse på listen over nye fantastiske funktioner. Denne funktion er blevet navngivet som Visualiser pletter. Interessant del her er, hvordan det udfører eller processer. Nå, i hvert nyt billede, der har pletter eller pletter; området bliver fremhævet, hvilket giver dig et tip om, hvor du kan arbejde. Hvis funktionen ikke udfører sig selv, kan du klikke på knappen T fra tastaturet, og værktøjslinjen vises på skærmen.

Denne funktion gør redigering en smule afslappende, da det bliver nemt at overse pletter på en lille skærm. Denne funktion redder dig fra kampen med at zoome på skærmen, hver gang du arbejder for redigeringer af pletter og pletter.

Smart forhåndsvisninger:

Dette er unægtelig den mest ventede funktion i LR, der endelig er blevet annonceret i den nyeste version. Nå, i henhold til brugen af ​​denne funktion, vil du være i stand til at oprette komprimerede kopier af de billeder, du muligvis arbejder med, og derfor vil det være muligt at foretage offline redigeringer. Denne funktion gør redigering så sjov og sikker. Du kan gemme kopi af billedet på det eksterne drev og foretage ændringer uden at gemme det tilbage på computeren.

Ved hjælp af Smart Previews vil de ændringer, der foretages på billedet i det eksterne drev, blive genoplivet, hver gang drevet bliver tilsluttet til computeren igen. For yderligere bekvemmelighed kan LR automatisk oprette Smart Previews for billederne, når de importeres. Dette kan også oprettes manuelt ved at besøge fanen Bibliotek, derefter klikke på fanen Eksempel og gå til Byg smarte forhåndsvisninger.

Overlejringsvejledning:

Det er en anden ny funktion i den seneste version af LR, som også er ret handy og brugbar. Formålet med denne funktion er at skabe en lodret og vandret linje, der kan bruges til at konstruere en ramme, mere tilpasset til symmetrisk præsentation af arbejdet. Denne funktion kan enten tilgås med beskæringsoverlejringerne, eller du kan også aktivere den i en konventionel form ved at bruge muligheder som f.eks. at besøge fanen Vis derefter Lupp og derefter gå til indstillingen Overlejring og til sidst til hjælpelinjerne.

Så disse er de hotteste og mest ressourcestærke nye tilføjelser, hvilken kunne du bedst lide?

 

Relaterede sider