Kurvede Boudoir-fotograferingsideer

Kurvede Boudoir-fotograferingsideer

En piges skønhedshemmelighed ligger i stilladskroppen, som giver guddommelighed. En kurvet Boudoir Photography er et fotografi til at eksponere skønhed med en modelpose for dig selv eller en speciel. Det vil få en kvinde til at føle sig attraktiv, sexet og selvsikker.

 "Jeg kan ikke komme i tanke om en bedre repræsentation af skønhed end en, der ikke er bange for at være sig selv." – Emma Stone.

Har du brug for hjælp til ideer til at præsentere din skønhed med Curvy Boudoir Photography? Denne blog vil hjælpe dig med Kurvede Boudoir-fotograferingsideer der vil lade dig demonstrere figuren fra den bedste side. 

For at opsummere

Denne blog vil indeholde den grundlæggende idé om Curvy Boudoir Photography med dens historie. Det vil også omfatte, hvorfor en pige skal antyde det, og hvordan hun skal forberede sig. Desuden vil det fokusere på mange Curvy Boudoir Photography tips og ideer til at fremhæve din skønhed bedst. Her er indholdsfortegnelsen:  

Hvad er Boudoir Photography?

Boudoir stammer fra det franske ord 'bouder', der betyder sulk. Generelt refererer det til en kvindes private soveværelse. Curvy Boudoir Photography giver kvinder mulighed for frit at eksponere sig selv via tøj, tilbehør og stillinger for at forære deres ægtefælle eller fejre en milepæl, der forsøder den romantiske følelse.

Kurvede Boudoir-fotograferingsideer

 

Hvad er Boudoir Photography? Det er en fotosession i soveværelset, hvor en kvinde bærer forførende outfits som lingeri eller enhver anden kjole for at afsløre deres bedste aktiver. Det er også kendt som sensuel fotografering, der spiller intime, varme, romantiske og ofte sensuelle positurer. 

Det første boudoirfotografi blev offentliggjort i 1890, men nogle anser det stadig for forbudt. På det tidspunkt vurderede Frankrig boudoirfotografering som et X-vurderet grimt billede, fordi det hovedsageligt indeholdt nøgne kvinder. Så folk handlede med dem hemmeligt. I 1920 universaliserede fotografen Albert Arthur Allen i USA konceptet med nøgenbilleder, selvom det stadig blev anset for skammeligt. Det blev dog almindeligt accepteret i 1940, da reklamer brugte pin-ups og kurvede modeller for at få mænd til at slutte sig til militæret. Fra 1950 til 1960 blev Marilyn Monroe og Sophia Loren boudoir-ikoner og tog boudoirfotografering til et nyt niveau. Boudoirfotografi blev bredt accepteret og betragtet som en professionel kunstform i 1970. I moderne tid koncentrerer boudoirfotografi sig om selvstyrkelse i stedet for mandlig opmærksomhed, der udstråler selvtillidsniveau.

 

Kurvede Boudoir-fotograferingsideer

Curvy Boudoir Photography har til formål at illustrere skønheden i modellens bedste funktioner. Så tænk ikke på hende som et objekt. Desuden bør du som model fugte dig selv og få en let snack før sessionen. Her er de Curvy Boudoir-fotografiideer, du kan ansøge til din fotosession:

 

1. Twiststillingen:

The Twist Pose

Den snoede positur er en sjov, men kreativ Curvy Boudoir fotograferingside, der vil danne en unik visuel attraktion. For at skabe stillingen skal du krydse din arm i din overkrop, og dine ben bøjes over hinanden som en kringleform. Denne positur er ideel til et nøgen eller semi-nøgen look, der viser lidt af kroppens hud. Fotografen bør fange billedet fra oven for at gøre det visuelle frugtbart. 

 

2. Side om side:

Side-by-side positur

Den nemmeste og mest alsidige stilling er side-by-side stilling, der gælder for alle kropstyper. Du skal ligge på sengen og læne dig til den ene side af din krop i denne stilling. Med denne positur kan du illustrere en afslappet, men sexet stemning, der demonstrerer kroppen iført en push-up bh, korset eller en oversized herreskjorte. Du kan tilføje alle smykker eller vise tatoveringer.

 

3. Overhead-optagelse:

Over head capture

En af de mest overbevisende Curvy Boudoir fotograferingsideer er at fange modellen over hovedet, mens hun ligger eller sætter sig ned. Det giver et dragende glimt af kroppen og fremhæver ansigtet med særlige træk. En fordel ved denne positur er, at den flader maven ud og fremhæver brystet. For at gøre stillingen umagen værd, læg mærke til, at arm- og benpositionen ser naturlig ud.

 

4. Løftearme:

Det er en ideel positur til boudoir-fotografering i plus-størrelse. For at skabe en helt fantastisk udsigt løfter modellen armene, strækker brystet ud og understreger taljen. Leg med et stearinlys eller eventyrlys bag modellen for at skabe en imponerende glorie omkring hende og skyd fra hofterne.

 

5. Legefuldt øje:

Legefuldt øje

At give et legende look over din skulder kan skabe en flirtende, fristende og sexet stemning i din Curvy Boudoir Photography. Med denne Curvy Boudoir Photography Idea vil modellen lokke seeren til at få opmærksomhed.  

 

6. Praktisk talje:

Hands-on talje:

For at skabe et militant og modigt look skal du bede modellen om at holde hænderne på taljen og køre hendes albuer fremad. Sørg for, at stillingen ikke virker aggressiv; ser hellere fræk ud. Anvend baggrundslys eller optag ved siden af ​​et vindue for at skabe et godt billede.  

 

7. Bøj dig tilbage:

Bøj tilbage positur

Det er en af ​​de mest sensuelle Kurvede Boudoir-fotograferingsideer til at henlede opmærksomheden på dine bedste egenskaber - feminine kurver, balder og overlår, mens du ligger på sengekanten, sidder på knæ eller står op ad en væg. Desuden vil det skabe et ekstatisk look, der slanker kroppen. Da mange piger føler sig utilpas med denne stilling, kan du springe den over, hvis du føler dig utilpas, og prøve andre ideer.  

 

8. Gennemskåret ben:

En af de mest populære Curvy Boudoir fotograferingsideer er at posere med krydsende ben siddende på en stol eller liggende på en seng. Mens du sidder på en stol eller sofa, skal du holde hænderne på overfladen. Mens du ligger på sengen, spray dit hår og retter øjnene mod din hånd. Alternativt kan du opføre dig som en sovende skønhed.  

9. Optag med skygger:

fange med skygge

Brug skyggen til at skjule dit ansigt og andre kropsdele som en Curvy Boudoir-fotograferingside. Det vil konstruere et kunstnerisk og mystificerende look. Ideen gælder for det meste piger, der gerne vil lave Curvy Boudoir Photography uden at vise deres fulde krop.

 

10. Fang timeglasform:

De fleste piger kan lide at skabe en timeglas kropsform som en Curvy Boudoir fotograferingside. Du kan vælge et korset for at udvikle en vidunderlig form. Det understreger kurverne, der gør billedet iøjnefaldende og sexet. For det bedste udseende skal du krydse benene, strække dine arme og hovedet opad. Du kan også placere dine hænder på taljen.

 

11. Optag de bedste funktioner:

Da kroppen er smuk, og du elsker den mest, kan du fange de bedste funktioners skønhed på nært hold som en Curvy Boudoir-fotograferingside. For at implementere ideen kan du tæt skyde benene iført sko, arme eller hænder, der flosser armbånd, ringe eller andre dele for at eksemplificere deres skønhed. 

 

12. Brug gennemsigtigt stof:

At tilføje gennemsigtigt stof til din kurvede boudoir-fotografering er en imponerende idé. Dæk dine intime steder med et fint blondegardin af vinduet og tag billedet i en mørk baggrund. Alternativt kan du bære et gennemsigtigt bryllupsslør eller outfit for at skabe et tiltalende billede. 

 

13. Siddende stilling:

Denne positur er en sexet idé til piger i store størrelser, der afslører sarte kropsvinkler. Den siddende stilling, der stresser benene fremad i en stol eller sofa, skjuler potmaven, fremhæver kurverne og gør benene visuelt længere. Tag billedet fra en karakteristisk vinkel for at tilføje mere unikhed. 

 

14. Leg med lys:

Leg med lys, mens du implementerer Curvy Boudoir-fotografiideerne for at skabe et romantisk og mystisk look. Du kan bruge eventyrlys, stearinlys eller sollys til at belyse kroppens særlige træk og holde resten af ​​kroppen i mørke. Du kan anvende den gyldne time-effekt på dit iPhone-kamerafilter. Følg iPhone-fotograferingstips for at vide mere. 

 

15. Skyd bagfra:

Er du en mystisk elsker? Denne idé er for dig at illustrere dig selv på en sexet og mystisk måde. Du skal skyde bagfra og fokusere på kropskurver uden at vise dit ansigt. Brugen af ​​naturligt lys med kunst vil give et godt resultat. 

 

16. Skyd udenfor:

Hvis du er en hodofil, kan du skyde udenfor ved at implementere Strand fotoshoot ideer eller fotografere i skoven. Du kan bære forskelligt badetøj, gennemskinnelige materialer, lingeri eller lingeri med en jakke. Sørg desuden for, at ingen er i nærheden, mens du fotograferer. Du kan sidde, stå eller ligge på sandet og vandet ved at bruge muslingeskaller som rekvisitter til at skjule kroppen. I tilfælde af skoven kan du bruge græs, træer osv. som rekvisitter og dække kroppen til sådanne billeder.

 

17. Skyd under bruseren:

Kan du huske den bemærkelsesværdige brusescene i "Psycho"-filmen? Bruseoptagelser er ret sensuelle til at generere eksplicitte og fristende billeder. Du kan skyde bruseøjeblikke ved at vise dine kurver i din Curvy Boudoir Photography. Hvis du føler dig utryg ved at afsløre hele kroppen, kan du bruge et badekar til at vise dine bedste aktiver frem uden at afsløre meget. 

 

18. Brug forskellige rekvisitter:

Krydsede ben

Rekvisitter er et fantastisk element til enhver fotografering, og Curvy Boudoir Photography er ikke enestående. Du kan bruge blomster, guitarer eller ethvert musik- eller sportsinstrument som rekvisitter og dække nogle kropsdele for at tage iøjnefaldende billeder. Brug af et spejl som rekvisit gavner at skabe fantastiske billeder, hvor du kan se dig selv dobbelt i ægte og spejlreflektion.  

 

19. Opret Myriad Look:

Du kan skabe et anderledes bemærkelsesværdigt look i din Curvy Boudoir Photography. Du kan samle støvler og en hat for at skabe et cowgirl-look og bruge hatten til at dække den kropsdel, du vil skjule. Iført pelskapper med klumpete kæder, rød læbestift og en frisure kan du skabe Marilyn Monroes look. Desuden kan du få et engle-look ved at bære lyst kontrastfarvet lingeri og vinger.

 

20. Monokrome billeder:

Monokrom er stram og elegant. Så undervurder aldrig skønheden i sort og hvid. Ved at implementere monokromatiske farver kan du i stedet krydre dine Curvy Boudoir-fotografiideer med et modigt, forførende og eksplosivt look. Klip billede ud kan hjælpe dig med at skabe en monokrom effekt ved at anvende billedpostproduktionsprocessen. 

 

Idéer til kurvede Boudoir-fotograferingsoutfits

Hvad skal jeg tage på? Mange tror, ​​at kun sexet lingeri passer til Curvy Boudoir Photography, men billedet er anderledes. Jeg har allerede nævnt, at du kan bære andre outfits fra din garderobe og sexet lingeri, der passer godt med god støtte og detaljer. Så før du hopper til at implementere Curvy Boudoir-fotografiideer, lad os lære om Idéer til kurvede Boudoir-fotograferingsoutfits at gøre det frugtbart. 

Idéer til kurvede Boudoir-fotograferingsoutfits

 

 • BH: Du kan vælge enhver designet bh, såsom polstrede push-ups, balconettes eller bralettes. Uanset hvilket design du vælger, tjek panelernes og remmenes detaljer for at sikre et smukt udseende. 
 • Trøjer: Du kan tilføje forskellige stilede trusser, der matcher bh'en, såsom højtaljet stil, brasiliansk stil osv. 
 • bodyer: Du kan have et bredt udvalg af bodysuits alt efter din form og type. For at have god støtte kan kurvede damer for eksempel bære strukturerede stykker, mens atletiske kvinder kan bære ustrukturerede stykker. 
 • Lag: Du kan tilføje en overdimensioneret skjorte, læder- eller denimjakke, silkekåbe eller blonde morgenkåbe som et lag til dit lingeri, der vil ændre udseendet og fremvise din stil. 

I en nøddeskal kan du være kreativ med dine garderobeoutfits. For din komfort kan du vælge bomuld eller enhver kategori af outfits, men at vælge silke vil være overdådigt for kunstigt og naturligt lys for at skabe en imponerende scene. 

I tilfælde af farve er der ingen grænse, men det anbefales at vælge varme juvelfarver som rubinrød, ametystlilla, smaragdgrøn eller safirblå for et levende billede. 

Det er valgfrit at udstyre eller holde tingene enkle. Det anbefales at vælge mindst to lingeri i henhold til den størrelse, der får dig til at føle dig godt tilpas under optagelsen. 

 

Tips til Curvy Boudoir-fotografering

Curvy Boudoir Photography er en fantastisk måde at forkæle dig selv med kærlighed og opdage din skønhed. Derfor er der ingen faste regler for at lave de bedste billeder. Følgende tips kan dog hjælpe dig med at generere sexede billeder: 

Tips til Curvy Boudoir-fotografering

 

 •  Miljø: Til optag Curvy Boudoir Photography sensuelt og ophidsende, bør du smukt indstille soveværelsets atmosfære. 
 • Ros model: Boudoir-fotografering ærer enestående skønhed. Derfor er en væsentlig del af Curvy Boudoir Photography at rose modellen for at gøre dem stressfri og afslappede. 
 • Kameraindstilling: For den bedste optagelse skal du bruge brændvidden 50 og 100 mm og en blænde på f/1.8 eller f/2.8. Indstil lukkerhastigheden til høj for at undgå kamerarystelser og sløring.
 •  Belysning: Brug en diffuser, softbox eller naturligt lys fra vinduet for at undgå barske skygger. Indstil baggrundsbelysning for at skabe en aureoleffekt omkring hovedet og kroppen, hvilket gør billedet mere dragende. Mens du bruger belysning, skal du sikre dig, at du ikke over- eller undereksponerer billedet.  

          Nyttigt link: Sådan rettes et overeksponeret billede

 • Korrekt vinkel: Skyd fra en lav vinkel for at skjule maven og se på modellen potent. Brug et langt objektiv og forhøj dig selv for at komme kameraet tættere på. Det vil få dit motiv til at se højere og tyndere ud. 
 • Bemærkningsdetaljer: Curvy Boudoir Photography er en genre inden for fotografi, hvor fotografen skal være opmærksom på detaljerne så meget som muligt. Skyd dog ikke for tæt på, da sådan noget vil misfortolke billedet. 
 • Øve sig: Bed modellen om at øve poseringerne, før du skyder. Hvis du er modellen, så tjek positurerne før sessionen og øvelsen. Husk, øvelse kan gøre dine billeder perfekte. 
 • Retouchering af billeder: Da du udsætter dig selv med Curvy Boudoir Photography Ideas for din specielle eller for dig selv, skal du have dig selv perfekt på billedet. Fotoretoucheringsprocessen træder i kraft her, og Cut Out Image er der for at forskønne dine fotografier.

 

Hvorfor laver Curvy Boudoir-fotografering

Curvy Boudoir Photography er blevet berømt for at være let opnåelig. Indtil videre har jeg i denne blog delt ideer til kurvede boudoir fotografering poserer. Tænker du nu, hvorfor skulle du udføre Curvy Boudoir Photography? Lad os kende årsagerne til at udføre den kurvede boudoir-fotografering.

Hvorfor laver Curvy Boudoir-fotografering

 

 • Udtryk selvkærlighed: Vi har altid travlt med at gøre ting for andre mennesker, der glemmer os selv. Curvy Boudoir-fotografering er en måde at udtrykke egenkærlighed ved at fejre kroppen og give tid og opmærksomhed. 
 • Slip dig selv løs: Om den er kurvet eller boudoir plus size fotografering, det fortæller historien om dig selv ved at forbedre kropsdele. Professionel fotograf hjælper med at vise en smuk sexet version af dig selv.  
 • Milepælsfest: Kurvede Boudoir-fotograferingsideer kan være målrettede for at fejre en særlig milepæl som et bryllup, 30 års fødselsdag fotoshoot, at tabe sig, 1. barsel eller starte et frisk nyt liv mm. 
 • Genspil din kvindelighed: Curvy Boudoir Photography giver dig mulighed for at afspille din feminitetsenergi ved at tage søde, sensuelle og til tider legende fotografier. 
 • Opret kunstværk: Feminin krop ses som lærredet, hvor Curvy Boudoir Photography er kunstværket. Curvy Boudoir-fotografiideer giver dig mulighed for at skabe værdifulde kunstværker, som du kan vise på væggen, fotoalbummet eller magasinet. 
 • Glamour model: De berømthedsmodeller, vi ser i magasiner, er ligesom os. Kurvede Boudoir-fotograferingsideer med professionel frisure, makeup og garderobedesign vil opfylde dit ønske om at ligne dem. En retouchering på huden kan gøre billederne fantastiske.    

Nyttigt link: Sådan får du nogen til at solbrænde i Photoshop

En god gave: Albummet Curvy Boudoir Photography kan være en fantastisk gave indeholdende sexede billeder til ægtefællen eller en du elsker. Du kan give det når som helst, som bryllupstid, Valentinsdag, fødselsdag eller en bestemt dag. Det kan også være en fortjent gave til dig selv. 

Lukning af ord

Engang var Curvy Boudoir Photography skandaløst, men i dag er det bredt accepteret. Det handler om udtryk med forberedelse. Husk, at mine tanker ikke er fra A til Z om kurvede Boudoir-fotograferingsideer. Du kan hente inspiration herfra til at improvisere eller skabe nye ideer. Mine delte tips og ideer hjælper dig med at gå den rigtige vej. Held og lykke! 

For at få mere inspiration og ideer kan du tjekke mine nedenstående blogs: 

Rubina Akter
Rubina Akter
Forfatter
www.cutoutimage.com

Jeg er en dygtig og informativ indholdsforfatter hos Cut Out Image. Her skriver jeg hjemmesideserviceindhold samt blogs til forskellige webportaler. Mine kompositioner byder på forskellige fotograferings- og billedpostproduktionsteknikker. Gå ikke glip af mine andre blogs, der komponerer ressourcestærke detaljer.

Relaterede sider