Søg

Indflydelsesrige måder at fotografere tøj på til et e-handelswebsted

Forskellige produkter har forskellige fotograferingstips. Det er afgørende, at du ikke blander dem med hinanden. Tøjprodukter er ikke så vanskelige som smykkeprodukter. Du behøver ikke at fange glansen og hver eneste detalje, mens du fotograferer tøj. Alligevel tænkte vi på at give dig en hjælp til at gøre tøjfotograferingen nemmere for dig. For alle, der ejer en tøjwebbutik og leder efter gode tips, der kan forbedre deres produktfotografering, er disse tips, der kan hjælpe dig på den bedste måde-

  • Hvis du nogensinde har observeret, bruger de fleste tøjwebsteder mannequiner eller levende modeller til at tage produktbilleder. Det er altid bedre at give kunderne et livebillede af, hvordan produktet vil se ud, når de skal bære det. Spektret af at sælge en beklædningsgenstand øges væsentligt, når den portrætteres på en levende model eller mannequin. Hvis du ikke har råd til en model, kan du altid gå efter mannequiner, de vil alligevel ikke opkræve dig noget.
  • Der er ingen tvivl om, at tøj kan fungere fint på en mannequin. Men hvis du vil gå til de ekstreme ender, og penge ikke er et problem for dig, er der ikke noget bedre valg end en model. Et charmerende ansigt, der bærer dine smukt designede stykker og forsøger at opmuntre seerne til straks at trykke på "Køb"-knappen på deres webskærme, er som en drøm, der går i opfyldelse. Tro mig; salget er ekstremt hæmmet, hvis du ikke bruger den rigtige taktik til at multiplicere dem. Ulempen her er, at modellerne er ekstremt dyre at have råd til, men så igen, hvis penge ikke er et problem for dig, så er det, hvad vi opfordrer dig til at gøre.
  • Ghost mannequin er også en glimrende måde at præsentere dit tøj på online. Det virker dog lidt skræmmende, da dit tøj svæver på nettet, da en usynlig mannequin bærer det. Men uanset hvad, så er mange e-handelsejere også på vej mod dette. Med denne teknik kan du også give 3-d visning af produktet. Processen med at tage spøgelsesmannequin er ikke et stykke gammelt tackle, men det er yderst effektivt. Det sparer kompleksiteten ved at vise en mannequin og omkostningerne ved at leje en model. Det eneste, det kræver, er at tage et billede af et produkt forfra, bagfra og indefra. Baggrunden fjernes derefter med fritlægningsteknikker eller andre, som din designer godkender.

Der er utallige måder, der kan forbedre forskellige typer produktfotografering. Dette er kun en begynderguide til at komme i gang, når du er ny i tøjbranchen. Alle indehavere af e-handelswebsteder skal være opmærksomme på forskellige tips, der er afgørende for produktbilleder. Jeg håber, at du nu forstår, hvor bydende disse ting er, og at du gør en ekstra indsats for dem. Sørg for, at tøjet er strøget perfekt, og at der ikke er nogen fejl i stofstykket, før du sender det til optagelse. Produktfotograferingen er den eneste måde at invitere flere mennesker til dit websted og tilskynde dem til at foretage et køb på en lydløs måde.

Relaterede sider