Søg

Hvordan kan du påvirke dit salg med produktskygge?

E-handel handler om at få dit produkt til at se fantastisk tiltalende ud og give et boost til salget. Billede en kunde, der stoler på et billede, fortjener i det mindste at have en behagelig visning af produktet. Reflection shadows er et sikkert stunt, der kan tilføje et knæk til produktets appel fuldstændigt. Det er dog en simpel teknik, der er tilgængelig, og giver et helt nyt udseende til produktets opførsel. For at skabe et indtryk med simple teknikker, kan intet falde af fra nedsænkende reflektionsskygge.

[foogallery id = ”3299 ″]

Hvad gør en skygge helt præcist? Nå, det får bare produktet til at se mere realistisk og synligt ud. Hvis du tilføjer mere til det, kan du sige, at det ser ud som om produktet var placeret på en glasoverflade eller reflekterende overflade. Alle disse metoder er gjort for at give produktet den bedste form og gøre det mere attraktivt for køberne. Genstande som smykker anbefales stærkt at være Photoshop med reflektionseffekt.

Nu er pointen, hvordan bruges reflektionsskyggefunktionen? Nå, for at lære processen at kende, bliver du bedt om at kigge-a-boo nedenfor:

  • Processen skal startes med et lag af dit produkt. Et andet lag med hvid baggrund skal placeres bag produktlaget. Det hvide lag, der er bag produktet, skal vælges, så du kan maskere det. Derefter skal kanterne på laget forfines for et glattere look.
  • Du kan derefter oprette en kopi af produktlaget og placere det lodret. Det vil resultere i at skabe et spejlbillede af produktet. Dette lag skal placeres meget omhyggeligt lige under produktet, så det kan reflektere som en perfekt skygge.
  • Falmet gradientmaske kan bruges til yderligere at forbedre produktets tiltrækningskraft. Denne effekt vil få refleksionen til at falde ned i jorden. Så skal du bare tilføje noget sløringseffekt, så der tydeligt skelnes mellem reflektionslag og produktlag.
  • For at få dit produkt til at se endnu realistisk ud, foreslås det at tilføje skygge lige der, hvor produktet er placeret. Det kan forbedres ved at bruge fremhævet valgkurve.

Derfor er det her, du vil ende med at skabe det bedste produktbillede.

Hvad er fordelene ved refleksionseffekt?

Nå, hvis du har gjort processen pænt og korrekt, vil du ende med at skabe en fascinerende effekt af dit produkt. Dette vil resultere i øget salg, og det vil også øge værdien af ​​produktet. Der er forskellige andre typer skygge, der kan bruges. Men den grundlæggende funktion anses også for at være den bedste til passende produktbilleder. Produkter som møbler, tilbehør, smykker osv. er ret forbedret ved at bruge dette lille trick. Husk altid, at produktbillede er det eneste, der vil bringe salg til din hjemmeside. Derfor må disse billeder ikke tages for givet, og alle mulige foranstaltninger skal tages i betragtning for at få billederne til at se attraktive ud.

Relaterede sider