Sådan tilføjes en disposition i Photoshop

Sådan tilføjes en disposition i Photoshop

Lad os vide om Sådan tilføjes en disposition i Photoshop! denudlining er et velkendt begreb i photoshop for at overføre billedkunst til stregkunst. Det er metoden til at skabe stier, der omfatter objektet med en linje. Det hjælper med at vælge motivets position, før du anvender penselstrøg eller andre værktøjer. Det hjælper også med at undgå at tegne det samme flere gange, hvis du gemmer det med photoshop-laget. Så ved du, hvordan man laver en disposition i photoshop?

Hvis svaret er ja, er det fantastisk! Hvis svaret er negativt, er der ikke noget problem. Bloggen er til for dig at male et billede på den. Så lad os starte læringsrejsen hvordan man tilføjer en disposition i photoshop

Hvad er Outline i Photoshop?

Kontur i et billede er linjen eller gruppen af ​​linjer, der illustrerer en figur. Halestykket inkluderer omridsens streng. Der er flere typer konturer, der kan tegnes som nedenfor: 

 • Markerede skarpe og stærke konturer
 • Slørede konturer
 • Forenklede konturer
 • Komplicerede konturer
 • Insinueret – ufuldstændige konturer
Prøveversion af professionel fotoredigering – op til 100 billeder.

Leder du efter en enkel proces til professionel service? Vi satser på, at du er landet det rigtige sted. Bare giv os et forsøg.

Sådan tilføjes en disposition i Photoshop

Fotografering er som at lave en ret til en fotograf. Leder du efter noget, der kan give smag til udseendet af en form på dit billede, før du serverer det? Du kan gøre det ved at tilføje en disposition.

Der er mange hurtige og præcise metoder til at tilføje en disposition i Photoshop. 

Skitser med valgværktøj

Du kan oprette en disposition ved hjælp af det markeringsværktøj, der er tilgængeligt i Photoshop. Du vil få flere valgmuligheder for markeringsværktøjer under markeringsværktøjet som markeringsværktøjer, lassoværktøjer osv. Ved at bruge markeringsværktøjet kan du skitsere forskellige former som rektangel, cirkel, oval eller frihånd og farve efter dit valg. Derefter kan du ændre det til et streg fra menuen Rediger, hvor du får forskellige muligheder for at ændre stregfarven, typen og størrelsen. Du har også friheden til at anvende stregen indeni, udenfor eller endda i midten af ​​markeringslinjen. 

Omrids med penneværktøj

En anden metode til at konstruere en kontur på et lærred er at bruge Pen Tool. Når du har valgt penneværktøjet fra værktøjskassen, får du adskillige formmuligheder. Vælg en efter dine præferencer. Du kan udfylde med en anden nuance fra Fyld-menuen, men det er bedre at vælge Ingen fyld. Derefter skal du indstille stregfarven og bredden efter dit valg. Du kan også ændre linjedesignet fra indstillingen Shape Stroke Type. Du kan ændre konturbredden og -farven senere, men sørg for, at stregen er valgt. 

Avantgarde kontureffekter

Mens du redigerer billeder, kan du nemt ændre farven og bredden på streglinjen for at forbedre detaljerne i billedet. Trinene er som nedenfor:

 • Du kan bruge Freeform Pen Tool under penværktøjet til dette formål. Derudover kan du vælge valgmuligheden for farveområde, hvis du ønsker at ændre hele billedet. Du kan få denne mulighed fra menuen Vælg.
 • Billeddetaljerne overføres til streg, når du vælger farveområdet. 
 • Derefter skal du oprette et nyt lag til stregen ved at klikke på Layer>New Layer fra menuen. Derefter vises stregen i det nye lag uden at påvirke det faktiske billede. 
 • Klik på øjeikonet i baggrundslaget for at skjule det faktiske billede.
 • Du kan nu få resultatet af de skitserede detaljer. 

Indtil videre i denne blog har jeg diskuteret de medieværktøjer, der skal skitseres i Photoshop. Nu er det tid til at lære hvordan man tilføjer en disposition i Photoshop. Vi kan tilføje en disposition i forskellige handlingsdele, billedmotiv, forskellige former, tekst osv. Jeg vil diskutere trinene et efter et. 

Sådan skitserer du handlingsbilledet

Handling kan være at gå, lege, danse osv. Trinene til at skitsere sådanne actionbilleder er som nedenfor- 

 • Åbn billedet i photoshop. Det vises i lag som et baggrundsnavn. 
 • Dupliker laget, der navngiver Lag 1 ved at gå til Lag> Nyt> Lag via Kopi. Du skal duplikere det for at beholde en sikkerhedskopi for at undgå fremtidig skade på billedet. 
 • Du kan bruge en genvej på tastaturet Ctrl+J på pc og Command+J på Mac. 
 • Skitsér billedets hovedhandlingsmotiv med markeringsværktøjet. Det er professionelt at bruge penneværktøjet.
 • Kopier den skitserede markering og indsæt den i et nyt lag med navnet Layer 2. Dette lag indeholder kun motivet med en tom baggrund. 
 • Gå til den nederste del af vinduet for at klikke på Layer Style-ikonet (fx). Der vil du få en masse muligheder. Derfra skal du vælge Stroke. Streg vil dukke op i en dialogboks. Fra denne indstilling kan du justere størrelsen, positionen, blandingstilstanden, opaciteten og farven på stregen.
 • Normalt vil du få farven sat som rød. Du kan ændre det efter dit valg. 
 • For at ændre farven skal du klikke på farveprøven for at få vist en pop-up farvevælger for at indstille RGB eller vælge en farve fra den skraverede bjælke.  
 • Du kan justere størrelsen ved at trække bjælken fra højre mod venstre.
 • Kun omridset kan ikke gøre det perfekt. Men tilføjelse af en glød-effekt kan tilføje pift til denne ret. Så klik på ordet 'Ydre glød' fra valgmulighederne i venstre side i lagstilen. Bemærk venligst, at du klikker direkte på ordet i stedet for at markere feltet. 
 • Når du klikker på ordet 'Ydre glød', kan du finde en dialogboks med forskellige ændringsmuligheder. Her kan du som standard ændre glødfarven til gul. Rediger alle muligheder i henhold til dine præferencer. 
 • Når du er færdig med alle ændringer, skal du klikke på ok og lukke lagstilboksen. 
 • Med ovenstående trin har vi skitseret vores emne perfekt. Nu er det vores tur til at fremhæve vores emne til at være fantastisk. Husk, at vi kun forbedrer vores hovedemne i lag 2. Hold derfor Alt-tasten nede på tastaturet, vælg kommandoen Nyt justeringslag fra bunden, og vælg indstillingerne Hue/Saturation.
 • Som et resultat vil vi få en pop-up med en ny lagindstilling. Når du har tilføjet et flueben på indstillingen 'Brug forrige lag til at oprette udskæringsmaske', skal du klikke på ok.
 • Derefter vises en anden pop-up, der indeholder muligheder for farvetone/mætning. Du kan ændre nuance, mætning og lyshed ved at trække bjælken fra højre mod venstre. Du kan også tjekke 
 • ændringens forhåndsvisning ved at se nederst i vinduet. Klik på Ok efter ændring. 
 • Ser du på den højre del af lagpanelet, kan du se Lag-paletten, hvor vi havde justeret Hue/Saturation placeret over vores Layer 2. 
 • Vi er færdige med vores dispositionsarbejde. Nu kan vi sløre resten af ​​billedet ved at bruge sløringsindstillingen. For at gøre dette skal du gå til Filter > Blur > Gaussisk sløring. Når du har indstillet sløringens radius, skal du klikke på OK. 

Du har med succes skitseret billedet ved at følge trinene nævnt ovenfor. Du kan bruge den samme tilgang til at skitsere evt foto.

Prøveversion af professionel fotoredigering – op til 100 billeder.

Leder du efter en enkel proces til professionel service? Vi satser på, at du er landet det rigtige sted. Bare giv os et forsøg.

Sådan skitserer du tekst

Du forbereder et billede og ønsker at tilføje tekst. Teksten vil være fremragende, når du tilføjer en disposition. Det er udfordrende, hvis du ikke kender processen, men det er ubesværet, når du først gennemgår denne del af bloggen. Så lad os begynde at lære at skitsere tekst i Photoshop. 

 

 • Start et nyt projekt i Photoshop. Klik på 'T'-ikonet fra venstre vindue for at tilføje den tekst, du vil skitsere. Vælg en fantastisk skrifttype for at skabe en slående kontureffekt.
 • Klik på fx kommando fra bunden af ​​vinduet for at åbne effektmenuen. Markér den ydre glød og enjuster de tilgængelige indstillinger, inklusive farven. 
 • Hvis du ønsker at få den skitserede tekst til at resultere i en intim del af laget, så søg til Rasterér lagstil ved at højreklikke på laget. 
 • Hvis du vil foretage flere ændringer af din tekstoversigt, skal du gå til lag> Lagstil > Stroke. Der vil du få en dialogboks, der indeholder flere muligheder for at kontrollere tekstkantens udseende. 
 • Juster tekststørrelsen eller -bredden efter dine præferencer, indsæt værdi manuelt, eller gør det ved at trække i skyderen. 
 • Vælg en position til teksten blandt de tilgængelige positionsmuligheder. Du kan også ændre blandingstilstanden og opaciteten. 
 • En af de fantastiske indstillinger i Photoshop er, at du kan fylde stregen med ensfarvede farver, gradienter, designede kanter, selv med ethvert farverigt billede. 
 • Du kan kontrollere outputtet af alle modifikationsinput i forhåndsvisningslinjen.
 • Efter alle indstillinger og ændringer kan du gemme filen i menuen Filer øverst i vinduet.

 

Grund til at tilføje Outline i Photoshop

Et portræt fanger livets øjeblik. Det ekkoer følelsesmæssige reaktioner indad i beskueren for et evigt fodspor med et autentisk udseende. Ideen om autenticitet kan involvere de fleste fotograferingstyper, selv i det kommercielle domæne. 

En enorm komponent i at lave ægte billeder er at bevare billedets essens gennem hele skabelsesprocessen. Derfor peger det på, at ved Fritlægning service, Photoshop Shadow Creation Service, eller enhver anden billedredigeringsproces, bør man være forsigtig med at tilføje eller fjerne værdi, så det ikke ødelægger det endelige mål. 

En disposition kan være med til at forenkle skabelsen med et naturtro look. Det er ikke bare at tilføje en kant eller linje rundt om objektet. I stedet gør det designet friskt, fremhæver emnet og tilføjer lidt ekstra essens, der påvirker at sige "Det er et fantastisk arbejde!" Husk, nogle gange er mindre mere. 

Desuden, mens du anvender skyggeskabelsestjenesten på dit produkt til forretningsformål, skal du tilføje en disposition til dit billede. Uden en kontur kan du ikke slippe skyggen. For at tilføje skyggen eller udføre andre fotoredigeringsaktiviteter, skal du vide det hvor er billedspor i photoshop.

For at lave et iøjnefaldende reklamebillede skal en virksomhedsindehaver tilføje tekst til billedet. Teksten kan hurtigt gribe opmærksomheden med en passende skitseret skygge. Ved du, hvordan man tilføjer en skygge til tekst i Photoshop? 

Fotografering, herunder foto-post produktion, er en langvarig proces, der kræver høj dygtighed med dygtighed og tid. Men eksperter kan lide Klip billede ud er nemme at lave fremragende billeder. Det er derfor, i dag, næsten alle virksomheder, andre industrier søger foto post-produktion outsourcing. Leder du efter det samme? 

       

           

                ×
Hvor er billedsporing i Photoshop
Gratis prøveversion
Relaterede sider