Sådan fravælges i Photoshop

Sådan fravælges i Photoshop

Lad os vide om Sådan fravælges i Photoshop? Photoshop er som en lærebog, som fotografer bruger til at forskønne deres kreationer i fotografens verden. De bruger det til forskellige tjenester som f.eks Photoshop Shadow Creation Service, Fritlægning service, Fotoretoucheringsservice, udbedring af fotoufuldkommenhed og mange flere. 

Som tidligere nævnt skal de vælge objekter eller lag for at spore fra en baggrund og ændre sammensætninger på forskellige stadier af tjenesten. Desværre vælger de ofte den forkerte vare ved en fejl. Heldigvis er der en måde at fravælge det på. 

Som nybegynder er denne blog for dig, hvis du vil vide det hvordan man fravælger i photoshop. Hvis du ikke ved, hvor billedsporet er i photoshop, kan du tjekke min blog om dette. Du kan også tjekke min blog om, hvordan du tilføjer en skygge til tekst i Photoshop, hvis du ønsker at tilføje en skygge på din tekst i billedet. I denne blog vil jeg diskutere nedenstående emner: 

 • Miniatureskitse af fravælg i Photoshop
 • Hvordan fravælger man i Photoshop?
 • Genvej til fravalg i Photoshop
 • Alternativ til at fravælge i Photoshop
 • Hvordan fortryder man fravalget i Photoshop?
 • Markeringsværktøj Højt rangerende i Photoshop
 • Hvornår skal du fravælge? 

Miniatureskitse af fravælg i Photoshop: Sådan fravælges i Photoshop

Inden du hopper for at lære om fravælg i Photoshop, lad os få et lille kort om Hvad er Fravælg i Photoshop?

Fravælg betyder ikke at vælge. Så processen med at fravælge i Photoshop indebærer at fjerne markeringen. På tidspunktet for valg, hvis redaktøren ved en fejl angiver noget at vælge, skal det nogle gange fravælges. Det kan være et hvilket som helst billedobjekt, lag, tekstboks osv.   

Turen til at fravælge kommer efter valgtrinnet. Det betyder, at du ikke kan fravælge uden at vælge noget.

Prøveversion af professionel fotoredigering – op til 100 billeder.

Leder du efter en enkel proces til professionel service? Vi satser på, at du er landet det rigtige sted. Bare giv os et forsøg.

Hvordan fravælger man i Photoshop?

En af de væsentlige færdigheder, du skal besidde som fotograf, er at vælge lag eller objekter til redigeringsformål. Det er en del af en daglig redigeringsopgave, der finder sted ofte. Så før du begynder at fravælge, skal du kende til valg. 

Photoshop-valg identificeres ved de slående linjer, der ligner synet af myrer, der går i en enkelt linje omkring noget. I Photoshop er forskellige værktøjer tilgængelige til at vælge et område: 

 • Quick Selection Tool
 • Markeringsværktøjer
 • Tryllestav værktøj
 • Lasso værktøjer
 • Fokusområde
 • Farveområde

Lad os dykke dybt for at kende forskellige metoder til at fravælge i Photoshop. 

Metode-1: Brug af computermusen

 1. Klik på det aktive vindue, der indeholder det objekt, der skal fravælges. 
 2. Objekt afgrænset af en stiplet linje vises.
 3. Gå til Photoshop-hovedmenuen for at vælge "vælg". Der finder du en rullemenu. 
 4. Derfra skal du vælge indstillingen 'fravælg'. Derfor forsvinder omridset af det aktive afsnit.

Metode-2: Brug af tastatur- Sådan fravælges i Photoshop

Det er en simpel proces, der kræver brug af specifikke taster på tastaturet som nedenfor:

 1. Klik på det aktive valgvindue med musen.
 2. Hold derefter kontroltasten nede og tryk på "D" på tastaturet. Som følge heraf vil alle valg automatisk blive fravalgt. Hvis du bruger en Mac, holder du Kommandotast i stedet for kontrol.
 3. Når du bruger tryllestaven markering og farveområde værktøj, trykker du kun på "Esc" på tastaturet for at fravælge objektet. 

Efter at have gennemgået metoderne diskuteret ovenfor, er du nu bekendt med fravalgsprocessen i Photoshop. Men alligevel er der noget, du skal vide. For eksempel bør du vide, hvad du vil vælge eller fravælge i Photoshop.

Fravalg af et lag

Ved du, hvordan man beskærer et enkelt lag i Photoshop? Hvis ja, ved du allerede, at du skal bruge valgmuligheden der. Derfor skal du også ansøge om fravalgsprocessen der. Nogle gange bliver det kompliceret på grund af krævende at følge hvert trin for at fravælge et lag, når billedet indeholder flere lag. Så det er anstrengende arbejde og kontraproduktivt for et presserende påkrævet design. 

Du kan dog fravælge et enkelt lag ved at bruge knappen 'Esc' eller klikke på det tomme område undtagen laget efter at have flyttet markøren. Du kan også gøre det samme ved at gå til indstillingen Vælg og vælge Fravælg lag fra rullemenuen.

Fravælger objekter

 1. Angiv det aktive vindue, der indeholder objektet, der kan fravælges. 
 2. Gå til valgmuligheden fra menulinjen for at få drop-indstillingerne ned
 3. Klik på indstillingen 'Fravælg' derfra. 
Prøveversion af professionel fotoredigering – op til 100 billeder.

Leder du efter en enkel proces til professionel service? Vi satser på, at du er landet det rigtige sted. Bare giv os et forsøg.

Fravælger tekst

Til forskellige formål skal du muligvis tilføje tekst i Photoshop. Antag for eksempel, at du vil tilføje en skygge til tekst i Photoshop. Den gang har du valgt den forkerte tekst. Bare rolig; i stedet skal du gøre følgende efter at have gemt den valgte tekst: 

 1. Vælg den tekst, du vil fravælge. 
 2. Skriv kontrol kombineret med tasten 'D' på tastaturet. 
 3. Du kan også klikke hvor som helst undtagen teksten i vinduet. 

Fravælger en sti

Følg nedenstående trin for at fravælge en sti – 

 1. Klik i et hvilket som helst tomt gråt farvet rum på panelet
 2. Eller du kan anvende kommandotasten til Mac og kontroltasten til Windows på stiens navn.

Fravælger en maske

 1. Gå til 'Rediger'-indstillingen fra det aktive vinduespanel, vælg indstillingen 'Indsæt og vælg derefter', og vælg til sidst indstillingen 'Fravælg'. 
 2. Den valgte del ændres til gråtoner og tælles med masken. 
 3. Fra lagpanelet skal du klikke på lagminiaturebilledet. Det vil fravælge maskestien.

Genvej til fravalg i Photoshop

Genvejsprocessen sparer tid og fuldfører en opgave med det samme. En anden måde at fravælge i Photoshop kan være at skrive på tastaturet som nedenfor for genvejsmåden- 

 • Fravælg alle komponenter på billedet: Hold Ctrl-tasten nede for vinduet, og skriv D samtidigt. Når du bruger Mac, kan du holde kommandoen nede og skrive D. 
 • Fravælg en del af billedet: Hold Alt-tasten nede i vinduet, og træk markeringskonturen. Du skal holde Option-tasten nede, når du trækker i markeringsdelen, hvis du bruger Mac. 
 • Fravælg alle dele uden for det krydsede område: Hold Shift- og Alt-tasten nede ad gangen, og træk markeringskonturen, hvis du arbejder i vinduerne. Du skal trykke på Option-tasten i stedet for Alt til Mac-brug.

Alternativ til at fravælge i Photoshop

Hvis du vil fjerne en markering, kan du også skjule den som et alternativ til fravalg. Fordelen er, at det hjælper at bruge afsnittet senere og mindsker den ekstra opgave med genvalg. Spor de nævnte trin for at skjule en markering:

 1. Flyt til 'Vis menu' fra den øverste del af vinduet, og vælg indstillingen Ekstra.
 2. Du kan også holde kontrol- og H-tasten sammen på tastaturet.

Hvordan fortryder man fravalget i Photoshop?

Fordelen ved Photoshop-udvælgelsesprocessen er, at du kan ændre når som helst. For eksempel, efter at have valgt et objekt, hvis du føler behov for at fravælge det, kan du nemt gøre det med de trin, der er beskrevet tidligere. Alligevel er der en chance for at genvælge tingen, hvis du fravælger den ved en fejl. Gør det som nedenfor: 

 1. Gå til menupunktet fra toppen af ​​vinduespanelet. 
 2. Du kan finde indstillingen 'Genvælg' stående på den tredje position i serien fra rullelisten. 
 3. Klik på den, og du kan se, at den fravalgte del er blevet genvalgt. 
 4. Du kan søge Shift+Ctrl+D til pc og ↑+ ⌘+D til Mac som en genvej. 
 5. Du kan også bruge fortryd-genvejen som Ctrl+Z til pc og Command+Z til Mac. 

Markeringsværktøj Højt rangerende i Photoshop: Sådan fravælges i Photoshop

Da fravalg kommer efter markeringen, bør du kende de værktøjer, der bruges i Photoshop til at vælge ethvert emne. Derudover tilbyder Photoshop adskillige praktiske værktøjer til at sætte fokus på en bestemt del af et fotografi. Deler lidt kort om dem nedenfor: 

Markeringsværktøj: Flere formmuligheder er tilgængelige i markeringsrammeværktøjer i Photoshop, såsom rektangulært, elliptisk markeringsrammeværktøj, enkelt række, enkelt kolonne osv. For eksempel giver den rektangulære mulighed dig mulighed for at vælge rektangulære dimensioner, hvor det elliptiske markeringsrammeværktøj har fordele ved at vælge oval og cirkulær- formede dele på et foto. 

Hurtigvalgsværktøjer: Det er et farvebaseret udvælgelsesværktøj, der fungerer bedst til høj kontrast og veldefinerede indrammede fotos. Når du vælger et område ved hjælp af dette værktøj, vælger Photoshop automatisk kanterne. Den registrerer hurtigt stilen og skyggen. Det er identisk med tryllestavsværktøjet til at arbejde på pixels og først orienteret ind Photoshop CS3. Den fungerer på samme måde som en pensel, der vælger et område ved at male over det. 

Lasso værktøjer: Lassoværktøjet udfører på det aktive lag af et billede, hvor du skal klikke og trække for at spore rundt om kanterne på det objekt, du vil markere. Ved at bruge dette værktøj kan du tegne frit for at vælge hvad som helst og beskære det. Lassoværktøj, der er tilgængeligt i Photoshop, er Lassoværktøj, Polygonal Lassoværktøj og Magnetisk Lassoværktøj. 

Yderligere udvalgsværktøjer: Ud over de ovennævnte værktøjer, kan du benytte et par flere markeringsværktøjer i Photoshop, inklusive Quick Mask-tilstand, penværktøj, beskæringsværktøj osv. Disse værktøjer er unikke og omslutter en stejl indlæringskurve. Det mest brugte markeringsværktøj er dog penneværktøjet. Eksperter bruger det til redigering af fotografier, fordi det letter 100 % nøjagtighed.

Hvornår skal du fravælge? 

Fravælgelsesmuligheden vises, når du vælger noget ved en fejl eller ønsker at fjerne markeringen til et andet formål. Det er ligesom midt på vejen for en fotoredigeringsrejse, som du skal besøge for at redigere næsten hvert eneste billede. Igen kan du vælge forskellige værktøjer til udvælgelsesprocessen. Af forskellige årsager kan du blive nødt til at fravælge. Lad os kende nogle af deres grunde: 

 1. Når du prøver at vælge et hvilket som helst rundt, uregelmæssigt formet objekt gennem Lasso-værktøjet, er det blevet et spørgsmål om frustration. 
 2. At vælge den forkerte ting eller ansigt kræver fejlagtigt fravalg, hvilket spilder din tid. 
 3. Når du vælger et objekt i stedet for billedets motiv, skal du fravælge for at vælge det tilsigtede. 
 4. Når du vælger en anden form, men forventer en anden form, skal du fravælge det skitserede objekt med henblik på omformning. 
 5. Til emneisolering med henblik på fjernelse af baggrunden skal du vælge et emne, der muligvis skal fravælges. 

 

Selv en professionel som Klip billede ud står over for dette for at lave et enestående og autentisk look billede. Så som nybegynder kan du ikke forvente at forfine ethvert billede uden at se bort fra markeringen. Det er dog en del af fotoredigeringsprocessen. 

 

       

           

                ×
Hvor er billedsporing i Photoshop
Gratis prøveversion
Relaterede sider