Sådan Photoshops nogen i et billede

Sådan Photoshops nogen i et billede

I denne værdifulde artikel beskriver og analyserer vi kort, hvordan man Photoshoper nogen til et billede. Et foto formidler livets følelser og charme. Antag, at du fandt en fantastisk fotobaggrundsramme, men det er desværre umuligt at fange dig selv der. Vil du føle dig modløs? Vær ikke sådan; dyk i stedet ned i udførelsen for at redigere billedet med Photoshop, der låser op for den kreative verden af ​​funktioner.

Hvis du selv vil fotografere, behøver du blot tålmodighed med flid og passende vejledning som nybegynder. Denne blog vil guide dig til, hvordan man Photoshoper nogen ind i et billede. Så lad os springe ind i detaljerne for at udforske ideen og få den til at ske. 

Grundlaget for at photoshope nogen til et billede

God forberedelse giver det bedste resultat. Derfor bør du forberede dig godt, uanset om du er prof eller nybegynder, til at Photoshop Someone Into a Picture. Lad os få et hurtigt overblik over, hvad vi skal gøre som grundlaget for at photoshoppe nogen til et billede: 

  • En certificeret Photoshop-software med en god pc. 
  • Korrekt retning for at udføre processen glat. 
  • Det er vigtigt at vælge det rigtige billede skåret ud fra separate fotos. 
  • Match to billeders visuelle konsistens for den bedste kombination. Derfor bør begge billeder være ens i belysning, udsigter og overordnet atmosfære for at sikre et autentisk udseende. 
  • Sidst, men ikke mindst, tålmodighed med vedholdenhed for at få det bedste resultat. 

Sådan Photoshops nogen i et billede

Sådan Photoshops nogen i et billede

Photoshopping er at ændre et billede ved hjælp af Photoshop-software. Det er mere end fotoredigering som farvekorrektion, justering af eksponering, fjernelse af støj, beskæring osv.

Det er sjovt for professionelle, men svært for en begynder. Men læs venligst denne blog grundigt og følg retningslinjerne for at få det til at ske. Lad os kende processen trin for trin: 

Trin-1: Åbn billeder

Først skal du indlæse to billeder, som du vil arbejde på. Det ene billede inkluderer baggrunden, mens det andet består af motivet. 

Trin-2: Repliker baggrundslaget

Repliker baggrundslaget. Vælg baggrundslaget og dobbeltklik på musens højre knap. Det vil hjælpe med at beholde en backup-baggrund til fremtidige behov. 

Trin-3: Skitsér emnet

Vælg det billede, du forventer skal udtrække baggrunden, og omrids motivet ved hjælp af et hvilket som helst markeringsværktøj. For eksempel kan du bruge Lasso-værktøjet, Hurtigt valgværktøj eller Pen-værktøjet til at spore problemet. En nybegynder bør dog bruge Lasso-værktøjet til at fjern baggrund fra billedet mere præcist.

Når du har valgt værktøjet, skal du skitsere emnet og skabe stier omkring problemet. Fortsæt derefter med at generere stien, indtil du møder det første stipunkt. Bare rolig, hvis du ikke skitserer perfekt, for vi vil forfine det senere. 

 

Prøveversion af professionel fotoredigering – op til 100 billeder.

Leder du efter en enkel proces til professionel service? Vi satser på, at du er landet det rigtige sted. Bare giv os et forsøg.

 

Trin-4: Kopier emnet

Efter at have skitseret emnet, kopier den skitserede del ved at gå til redigeringslinjen og vælge kopiindstillingen. Derefter kan du holde Ctrl+C nede for at kopiere den i genvejen. 

Trin-5: Skift emnet

Indsæt det nu i den nye baggrund, hvor det virker mest realistisk og passende. Endelig kan du flytte motivet til et hvilket som helst passende sted ved hjælp af værktøjet Flyt. 

Trin-6: Ændr størrelsen på emnet

Juster motivet med baggrunden omhyggeligt. Derefter kan du ved hjælp af Free Transform Tool skifte og skalere laget efter dine præferencer. 

Trin-7: Tilpas emnet

Du bliver nødt til at fjerne de uønskede objekter fra billedet. Brug af History Brush-værktøjet er den mest overskuelige måde. Du kan justere børstestørrelsen. 

Du kan også tilføje en maske for at beskytte markeringsdelen og definere den uønskede del. Efter at have fjernet den uønskede del, kan du fjerne dækslet. Følg omhyggeligt dette trin, da korrekt udførelse vil producere lyd, og forkert et vil resultere i et uovertruffent billede. 

Trin-8: Forfin håret

Vælg en maske for at fikse den hårdel, der viser et nyt panel. Vælg derefter 'Refine Hair' fra den tilgængelige mulighed for at få et korrekt udvalg af håret. Denne mulighed er lidt udfordrende, men du skal i det mindste prøve dette, hvis du vil have et godt resultat.  

Trin-9: Poler kanten op

Hvis du flytter motivet til en ny baggrund, vil du finde en lille del af den tidligere baggrund på kanten, der kan distrahere visningen. For at løse dette skal du forfine kanten. Gå derfor til linjen Vælg for at vælge Rediger-indstillingen. Vælg derefter kontraktindstillingen og indstil værdien til 01 for at sætte sidste hånd på poleringen af ​​billedkanterne.

Trin-10: Bland emnet

Nu igen, gå til Vælg og Rediger mulighed for at vælge Feather-indstillingen. Indstil værdien i overensstemmelse hermed for at sløre kanten lidt og blande motivet ind i den nye baggrund.

Trin-11: Forfin emnet

Der skal være konsistens i baggrundsbelysningen og udvalgsbilledet. Derfor skal du justere belysningen og skyggerne ved hjælp af kurver. 

Trin-12: Tilføj skygge

En skygge kan være med til at få dit valg til at se naturligt ud. Når du sænker kurven, kan du nemt tilføje en skygge ved fødderne. Sæt børstens hårdhed til 0 for at blødgøre skyggerne. 

Skift nu skyggelaget til et overlay og kopier det for at forstærke skyggen. Fortsæt med at justere skyggen, indtil den bliver fejlfri. 

Prøveversion af professionel fotoredigering – op til 100 billeder.

Leder du efter en enkel proces til professionel service? Vi satser på, at du er landet det rigtige sted. Bare giv os et forsøg.

Trin-13: Gem det endelige resultat

Efter at have fulgt ovenstående trin korrekt, får du det endelige output. Gem det endelige resultat. Dette er de typiske trin, som du kan anvende til at photoshoppe ethvert billede.  

Ved at følge ovenstående trin ved du nu, hvordan man Photoshoper nogen til et billede. Men øvelse gør en mand perfekt. Så du har måske ikke et fremragende resultat i første forsøg, og bliv ikke skuffet over det. Prøv og prøv. Desuden, hvis du vil spare din tid og få professionel udvikling, så giv pengene videre til Klip billede ud. Hotshots fra Cut Out Image er praktiske med processen, og de kan tilbyde dig en rimelig pris. 

 

Hvorfor skal du fotografere nogen til et billede

Fotografering er sjovt, hvorimod photoshopping er sjovere og mere kreativt. Derudover giver photoshopping dig chancen for at øge værdien af ​​din hukommelse ved at forvandle et almindeligt foto til noget særligt. 

Lad os vide flere grunde til, at du bør lære, hvorfor du bør Photoshop Someone Into a Picture. 

Ændring af baggrunden: Nogle gange føler du, at baggrunden er upassende efter at have taget billedet. Nogle gange har du taget et flot naturbillede og ønsker at posere i den baggrund, men det er ikke muligt. I dette scenarie bør du Photoshope dig selv til et billede. 

Retouchering: Fotoretouchering er afgørende for modelfotografering og e-handelsfotografering. Du skal have set en tavleannonce, hvor en model poserede på en ikke opnåelig baggrund. Det var muligt ved at photoshoppe modellen ind i billedet.

Fortælle historier: Et billede er en historiefortæller. Et kamera kan ikke altid fange øjeblikket perfekt for at fortælle historien, og photoshopping hjælper med at få det til at ske. Så du genskaber en historie ved at lære processen og få opmærksomhed.

I denne blog har jeg forsøgt at uddybe hele processen med How to Photoshop Someone Into a Picture trin for trin. Jeg har også nævnt årsagen til at gøre dette. Så læs grundigt, øv dig og skab et godt billede. Held og lykke. Gå ikke glip af at formidle din feedback. 

       

           

                ×
Hvor er billedsporing i Photoshop
Gratis prøveversion
Rubina Akter
Rubina Akter
Forfatter
www.cutoutimage.com

Jeg er en dygtig og informativ indholdsforfatter hos Cut Out Image. Her skriver jeg hjemmesideserviceindhold samt blogs til forskellige webportaler. Mine kompositioner byder på forskellige fotograferings- og billedpostproduktionsteknikker. Gå ikke glip af mine andre blogs, der komponerer ressourcestærke detaljer.

Relaterede sider