Hvid baggrund æstetisk

Hvid baggrund æstetisk

Hvis du har besøgt netbutikker eller e-handelshjemmesider som Etsy, eBay, Shopify, Amazon osv., vil du typisk finde billeder med hvid baggrund. Men har du nogensinde undret dig over, hvorfor den er hvid i stedet for andre farver? Hvis dette spørgsmål er blevet rejst i dit sind, tror jeg, at du også vil få svaret ved at læse denne blog, fordi denne blog vil dække hvid baggrunds æstetik. 

Betydningen af ​​hvid baggrunds æstetik

Vil du have succes med online forretning? Så husk på, at hemmeligheden bag online virksomhedssucces er at skabe et utroligt førstehåndsindtryk med et fantastisk billede, der indeholder en passende baggrund. Og den mest accepterede baggrund er den hvide baggrund, der giver et æstetisk look. Du skal også bruge en farvekorrektion service for at gøre billedet levende. 

En undersøgelse viser, at omkring 50 % af onlinekøbere foretrækker produktfotos, før de tjekker detaljerne, og de tager kun 3 millisekunder at gå videre til det næste. Så hvis du vil fange opmærksomhed, skal du uploade fantastiske billeder med hvid baggrund. Årsagerne hvorfor Hvid Baggrund æstetisk er givet nedenfor: 

Hvid baggrund Æstetisk træ
Hvid baggrund æstetisk

Søjle for en varemærkeannonce: En solid hvid baggrund er et mere effektivt og overbevisende mønster til at omdirigere kundernes opmærksomhed på dit produkt. Det er derfor, et klart beroligende billede fungerer som grundpillen for varemærkeannoncering. 

Vis produkter med alle detaljer: Ved nethandel kan kunderne ikke røre produktet fysisk, og for det er de afhængige af produktbilledet for at træffe købsbeslutningen. En undersøgelse viser, at maksimal kunder foretrækker produktet med Hvid baggrund æstetisk da det forbedrer resultatet med hver eneste detalje.

Ubesværet multikanal marketing: Du kan bruge Multichannel marketing og salgsstrategi for dit produkt. Hvis så, Hvid baggrund æstetik vil helt sikkert arbejde for dig. Selv nogle platforme forudbestemte baggrundsfarven hvid.

Konstruktion af hvid baggrunds æstetik: Et foto råber: "Se på mig", men ingen vil se på det, hvis det ikke er æstetisk. Så du skal tilføje en hvid baggrund, der er meget pæn og ren. Opretter Hvid baggrunds æstetik er ubesværet. Du kan gøre det selv, men at tage professionel service kan sikre det bedste output. 

Omkostningseffektiv proces: Hvid baggrund æstetisk vedligeholdelse er omkostningseffektiv sammenlignet med den almindelige baggrund, da du ikke behøver at opsætte andre indstillinger. For at sætte scenen op, kan du bruge alle genstande, såsom tøj, papir, en tavle osv., som baggrund. 

Prøveversion af professionel fotoredigering – op til 100 billeder.

Leder du efter en enkel proces til professionel service? Vi satser på, at du er landet det rigtige sted. Bare giv os et forsøg.

Kit underforstået til White Product Photoshoot.

For at have en succesfuld online-forretning, skal du fange en vidunderlig Hvid baggrund æstetisk billede til dit produkt. Desværre sikrer det ikke et godt billede at klikke på kameraudløseren med høj opløsning. En fantastisk Hvid baggrund æstetisk Billedet råber på at bruge noget sæt og værktøjer. Her er en kort beskrivelse af indersiden af ​​historien Hvid baggrund æstetisk:

 1. Professionelt kamera: Du kan ikke drømme om fotografering uden et kamera. Det er et must-have sæt til enhver fotografering. Du kan bruge dit telefonkamera til at optage, men det giver ikke det nødvendige resultat til en professionel præsentation. Du skal bruge et professionelt DSLR-kamera for at tage et godt billede. Hvis du ikke kan administrere et professionelt kamera, kan du bruge dit telefonkamera.  
 2. Stativ: Mens du fotograferer, vil et billede ikke give et godt resultat, hvis du bevæger dig, men du er nødt til at bevæge dig igen og igen for at justere baggrunden omkring motivet. Som løsning kan du bruge Tripod. Stativ hjælper også med at undgå slørede billeder forårsaget af rystende hænder. 
 3. Hvid baggrund: Hvid baggrund er et must at tage billeder på Hvid baggrund æstetisk. Du kan bruge diagrampapir, vinduesgardiner, hvide vægge, hvide kasser mv. 
 4. Reflektor: Shadow er en integreret del af optagelsen Hvid baggrunds æstetik. Under opladning kan det påvirke billedet. Hvis du vil ignorere upassende skygger, skal du anvende reflektoren, der vil bidrage til at tage et godt billede. 
 5. Belysning: Lys er et must for fotografering for at fokusere på hvert detaljepunkt. Naturligt lys er ikke nok til Hvid baggrund æstetisk produktfotografering, og til det skal du administrere en ekstern lyskilde. Du kan bruge blitz og standardpærer til belysningsformål. For fotografering, tjek YouTube tutorials om gør-det-selv-lys. 
 6. Værktøjer: Endelig har du brug for essentielt tilbehør som et bord, lampe, stativ, tape, clips, diagrampapir osv., materiale eller værktøjer til god fotografering. 

Sådan skyder du hvid baggrund æstetisk

Hvid baggrund æstetisk bord
Hvid baggrund æstetisk

Før du begynder at fotografere, skal du sørge for at bruge en ordentlig hvid baggrund. Hvidt stof, hvid vinyl, hvidt papir, plastik osv., alle har hvide baggrunde, men sørg for, at de ikke har rynker eller ridser. Lad os vide, hvordan du kan skyde en Hvid baggrund æstetisk foto til dit virksomhedsprodukt trin for trin. 

Prøveversion af professionel fotoredigering – op til 100 billeder.

Leder du efter en enkel proces til professionel service? Vi satser på, at du er landet det rigtige sted. Bare giv os et forsøg.

 • Tabelopsætning: Først skal du sætte bordet eller basen op, hvor du opbevarer produktet til optagelse. 
 • Indstil baggrunden: Du er allerede klar over, hvilket materiale du kan bruge som baggrund, og hvilket der vil fungere bedst som Hvid baggrund æstetisk. Så vælg og sæt.
 • Kameraindstilling: Dette er den afgørende ting at gøre for fotografering. Du skal indstille kameraet et perfekt sted på et stativ. Indstil derefter lukkerhastigheden, blænden og en ISO. Hold lukkerhastigheden 1/250, blænde f22 og ISO på 100. 
 • Placer produktet: Hold produktet i midten af ​​bordet for at være lige fokuseret fra enhver side.
 • Belysning og reflektorer: Indstil belysningen og reflektoren på en måde, der ikke bliver for hård eller blød mod motivet.
 • Tag flere billeder: Et enkelt klik garanterer ikke et perfekt billede. Så klik på flere billeder for en enkelt vinkel. Slet ikke nogen billeder, før du har tjekket på computeren. Flere billeder hjælper dig med at foretage nedslagning til fotoredigering. Ved du hvad betyder udslagning i fotografering?
 • Rediger billeder: Kun at tage billeder er ikke nok til at udvikle et perfekt produktfoto. Det er derfor, hver fotograf anvender billedpostproduktionsservice. Så du skal også gå rundt med den samme vej. For eksempel kan baggrunden indeholde et uønsket objekt, eller den hvide er ikke god nok til at fremhæve motivet beroligende. Så det skal du Fjern baggrund fra billeder og skift emnet til en ny æstetisk hvid baggrund. Du har muligvis også brug for andre retoucheringsmuligheder for at gøre billedet fantastisk. 

 

Perfektionere Hvid baggrund æstetisk sikrer flere besøg i netbutikker og promoverer mærkerne, hvorimod den uperfekte kan gøre det modsatte. Desuden er fotoredigeringsdelen ikke en kage for alle, især for en nybegynder, der kan ødelægge billedet. Så hvis du ønsker at få et fantastisk resultat, der sparer din tid og kræfter, skal du outsource en professionel service. Klip billede ud er altid tilgængelig for at redde dig og tilbyde den bedste service til en overkommelig pris. Så tag kontakt til dem og nyd din tid.

       

           

                ×
Hvor er billedsporing i Photoshop
Gratis prøveversion
Rubina Akter
Rubina Akter
Forfatter
www.cutoutimage.com

Jeg er en dygtig og informativ indholdsforfatter hos Cut Out Image. Her skriver jeg hjemmesideserviceindhold samt blogs til forskellige webportaler. Mine kompositioner byder på forskellige fotograferings- og billedpostproduktionsteknikker. Gå ikke glip af mine andre blogs, der komponerer ressourcestærke detaljer.

Relaterede sider