Søg

Hvordan klippes billede ud i Photoshop?

Sådan klippes billede ud i Photoshop: Ønsker du at fjerne baggrunden fra et billede? Denne opgave kaldes også at klippe et billede ud. Flere måder at gribe denne opgave an på varierer i brugervenlighed. De forskellige metoder til at gøre dette varierer også i den viste kvalitet. Her er en nem måde at fjerne en baggrund i Photoshop, hvis du selv vil løfte opgaven.

Den nemmeste mulighed for at fjerne en baggrund fra et billede i Photoshop er at bruge hurtigvalgsværktøjet. Dette værktøj kan spare dig for en masse tid, og afhængigt af din tålmodighed kan det resultere i enestående fjernelse af baggrunden.

Klip billede ud i Photoshop

Hvordan klippes billede ud i Photoshop?

For at starte skal du gå til venstre værktøjslinje og finde hurtigvalgsværktøjet. Det ligner en lille pensel med en stiplet boks i baggrunden. Sørg for, at penslen er indstillet til en passende størrelse til det billede, du arbejder på, og det område, du vil vælge.

Start med de væsentlige områder. Hvis du laver en person, så start med torsoen og flyt til arme og ben. Afslut med hovedområdet. For at vælge et sted, klikker du på det. En glimrende måde at tænke det på er at male det omfang, du ønsker at skære ud.

Brug af værktøjet til hurtig udvælgelse vil efterlade dig med en hel del ting, som du ikke ønsker skal vælges, hvis du ikke går tilbage og finjusterer udvalget. For at fravælge områder skal du tage værktøjet, trykke på kontrolknappen (kommando på en Mac) og skifte-knapper. Dette vil vende børsten for at fravælge områder. Derefter skifter du, hvad du gjorde, og vælger de områder, du ikke vil inkludere, hvis du skal justere zoomniveauet og børstestørrelsen for at hjælpe dig bedre.

Bare rolig, hvis nogle få områder af baggrunden stadig er valgt. Du vil være i stand til at finjustere det senere. Du vil have to muligheder herfra for at fjerne baggrunden.

Fjern baggrund

Den første mulighed, du vil have, er den enkleste for de fleste. Du vil kopiere dit valg og oprette en ny billedfil. Når du opretter den nye fil, skal du sørge for at vælge den ønskede baggrundsfarve eller en gennemsigtig baggrund, hvis det er det, du leder efter. Når den nye fil er åben, indsætter du den i dit valg. Når prøven er indsat, kan du gå gennem viskelæderværktøjet og finjustere de områder, der skal fjernes den ekstra baggrund. Områder, der vil være besværlige, er håret og ethvert andet område tæt på et andet stykke af billedet, du vil beholde.

Den anden mulighed er lidt mere kompliceret. Når dit valg er foretaget, klikker du på lagmaskeindstillingen nederst til højre i lagboksen. Højreklik derefter på laget og vælg forfin masken. Den første ting, du vil gøre, er at ændre visningstilstanden. Vælg derefter en farve, der er modsat den baggrund, du vil fjerne. Indstil derefter radius for kantdetekteringen til et mindre tal, så du kan komme ind i de problematiske områder.

Med dialogboksen åben, gå gennem dit billede og vælg de områder som håret, der stadig har en baggrund. Kantgenkendelsesværktøjet registrerer automatisk kanterne i billedet og fjerner dem, hvilket fjerner din oplevelse.

Gennemsigtig baggrund

Når du er tilfreds med, at baggrunden er fjernet, kan du klikke på OK, og dialogboksen forsvinder. Der skulle automatisk dukke et nyt lag op med det billede, du lige har klippet ud, på en gennemsigtig baggrund. Hvis du vil, kan du tage et viskelæder og skære eventuelle spor af scenen af, som du finder, men de burde være væk, medmindre du har et vanskeligt billede.

Når baggrunden er helt fjernet, har du dit billede. Antag, at du fotograferer en person eller et objekt ind i en anden scene fra et fotografi. I så fald vil du gerne arbejde med lysniveauerne og kontrasten for at sikre, at de to matcher, så det ene billede ikke ser ud som om det er optaget i solen, mens det andet ser ud som om det var i et mørkt rum.

Hvis du vil spare lidt tid, kan du få en service fjerne baggrunden for dig. Kompleksiteten af ​​dit projekt vil bestemme omkostningerne ved at fjerne oplevelsen. Disse tjenester sikrer, at du ikke behøver at udføre noget arbejde, og du vil ende med den mest professionelle udskæring, du kan få.

#Hvordan Klip billede ud i Photoshop

Relaterede sider