Søg

Her er 13 spektakulære e-handelswebdesigns fra hele verden

"Første indtryk er det sidste indtryk" og "Et billede er tusind ord værd" er de to sætninger, der er gældende på hjemmesidens design, ikke?

Uanset om du vil fremvise få produkter, vise madvarer eller tilføje de populære Apple-produkter, er websteder et must. Folk elsker at gennemse smukke websteder, især når de sælger produkter, så i dag er jeg her for at lede dig gennem de fantastiske designs til e-handelswebsteder fra hele kloden.

Det er et meget almindeligt ordsprog, at folk køber det, de føler er attraktivt og iøjnefaldende. Det er klart, at hvis dit websted ikke er op til mærket, ikke tiltalende eller produkterne ikke vises pænt, er chancerne for, at du bliver forsømt i forhold til konkurrenterne, høje. For at booste salget og markedsføringen skal du vide, at et smart design med alle de nødvendige elementer er nøglen til succes.

Tjek denne liste over webdesigns for at få rigtig inspiration til at designe en ny hjemmeside eller gå til en makeover af den eksisterende hjemmeside.

Femogfyrre
Fifty Three er pladsen til at skabe ideer. Denne hjemmeside tilbyder en blyant, der kan betales, og som er udstyret med en trådløs forbindelse, som aldrig fejler at fungere under de ekstreme forhold. Brug mere tid på at skabe og bekymre dig ikke om andre ting. Ser det ikke godt ud at bruge blyanten som en stylus?

Wrightwood Møbler
Smuk hjemmeside, der designer, henter og køber unikke møbler fra hele kloden og derefter sælger det til kunderne. Sjove farver, rustikke møbler, ekspert håndværk og tydelig finish er nogle af de fantastiske egenskaber ved vores varer.

Kutoa
Når du besøger hjemmesiden, lokker banneret dig med det samme. Når du ruller ned, holder hjemmesiden dig hooked på grund af det fremragende design. Denne hjemmeside fodrer de sultne børn i lokale områder og rundt om i verden, hvis forældre arbejder under forfærdelige forhold.

Au Lit fint sengetøj
En hjemmeside med hvid baggrund er lige så fredfyldt som farven. Kig på hjemmesiden, og du vil føle dig afslappet, mens du handler efter sengetøj, puder, bad, dyner, loungewear og sommerhusbutikken osv. Fint sengetøj og bomuldsmateriale sælges på siden i Canada og USA. Gå dog ikke glip af at se det uberørte layout og den pletfri samling!

Sejr
Bliv betaget af canadiske designs i Victoire, butikken. Det er et smukt e-handelswebsted af Shopify, der omhandler en blanding af ideer og trends med klassiske stykker. Nyd en problemfri shopping af de canadiske designs lavet af canadiske designere og formå at se godt ud altid.

Ugmonk
Ugmonk er en shopping hjemmeside med moderne æstetik og udseende. Det handler om tøj, arbejdsrumsartikler, hverdagsdragter, trykmaterialer og meget mere, der pifter din livsstil op på grund af det unikke produkterne har.  

Topman

Et fantastisk mærke, der handler med exceptionelt herretøj, der er designet med den ultimative luksus og kvalitet for øje. Produkterne anført her er meget holdbare og stilfulde, som er fremstillet specielt til luksuriøse mennesker derude.

greats
Endnu et websted for herretøj, Greats er et fodtøjsmærke, der er fokuseret på at lave produkter af høj kvalitet, der passer til enhver fod. Produkterne sælges direkte til kunderne uden nogen mellemmand, hvilket reducerer de ekstra omkostninger, og folk kan få det fine fodtøj til overkommelige priser.

Longboard Living
Som navnet antyder, tilbyder hjemmesiden alle typer produkter til niveaurytterne. Den har butiksfront samt online shop, som gør det nemt at købe produkter til et bredere marked. Få adgang til lækkert topudstyr inklusive lastbiler, klistermærker, hjul, tilbehør og meget mere, der kræves til boarding.

Bittermilk
Forhandler af bittermælkscocktailmixere har denne hjemmeside et tiltalende layout, der vækker interesse blandt cocktailentusiaster for at bruge penge. Unik og kvalitetscocktailmix sælges her. Du kan også finde opskrifter til at lave det derhjemme, når du ikke ønsker at købe her.

Leif
Fyld badeværelset op med duftsæber, køb et kaffekrus, find en smuk indendørs plante eller tjek den enorme samling af takkesedler for at holde styr på dit daglige liv. LEIF er en fantastisk hjemmeside med slående layout, der hjælper med at give din livsstil et unikt udtryk.

The Colossal Shop
Colossal er overalt med sit unikke design. National Geographic og Architectural Digest har vist denne hjemmeside, og du kan tydeligt forstå, hvor populær den er. Vil du udforske uforlignelige genstande med karakteristisk design? Colossal er en one-stop-løsning, gå videre og tjek ud.

Afvis design
Sidst på listen er Deny Designs, der har et farverigt layout, som engagerer seerne i høj grad. Shop den vidunderlige samling af sengetøj, bad, vægartikler, udendørs tilbehør, kunstnergallerier osv. for at pifte dit opholdsrum op.

Nydt at udforske disse websteder? Hold dig opdateret, så vender jeg tilbage med fantastiske webdesigns lavet ved hjælp af Shopify.

Relaterede sider