Søg

Få fingrene i disse smartphone-apps til at administrere onlineportaler

Forretningsmænd eller iværksættere, der ejer de store virksomheder, rejser meget til møder, begivenheder eller konferencer med udenlandske kunder. Bortset fra det er det ret almindeligt at tage en pause fra den monotone arbejdsplan og tage på en lang ferie. Alt sammen takket være teknologien er der ingen grund til at gå på internetcaféerne for at tjekke mails eller beskeder. Bare læn dig tilbage og kommuniker med dine kunder via smartphone-apps.

Forretningen er aldrig lukket, når du er på ferie - nu kan du betjene din virksomhed på telefonen. Er det ikke gode nyheder? Administrer dine onlineportaler på farten med disse 7 nyttige smartphone-apps, og hold dig opdateret, når du er væk fra skrivebordet:

EverNote

Administrer dine lister og ideer, mens du er på pendling ved hjælp af denne fantastiske applikation kaldet Evernote. Har du nogle ideer, der hvirvler rundt i dit sind? Bemærk dem med det samme i Evernote installeret på din telefon, og noter det på den bærbare computer, når du kommer tilbage til kontoret. Glem ikke tankerne, når de kommer til dig, når du har Evernote lige ved hånden.

Dropbox

Dropbox er en catchall for alle, der ikke sidder længe på kontoret. Del, gem og betjen filerne ved hjælp af Dropbox-appen. Få en øjeblikkelig besked, når du modtager noget i appen, og vent ikke med at få adgang til det fra din telefon. Tag handling med det samme, mens du er på farten, hvor som helst, når som helst og hvor som helst. Giv din bærbare computer lidt hvile, og tænd telefonen til fildeling.

MailChimp

Mailchimp er et brugervenligt program, der giver dig fuld kontrol over analysedata og e-mail-lister. Send e-mails og hold styr på brugerengagementet i realtid, mens du er på køretur eller ferie. Få gratis adgang til statistikken, når du får tid, da det er gratis for op til 2000 e-mails.

Shopify

Endnu en simpel og nem at bruge applikation er Shopify. For Shopify-brugerne er det blevet nemt at holde styr på de daglige gøremål med et enkelt klik. Foretag de nødvendige indstillinger som f.eks. at få meddelelser, når der er salg, uden at logge ind på nogen stor gadget som en bærbar computer eller en computer!

PayPal

Send eller modtag betalinger i udlandet gennem denne nyttige applikation, dvs. PayPal. Jeg elsker denne app, fordi den giver mig en fordel i forhold til at administrere og udveksle betalinger i flere valutaer. Installer denne app på din telefon, hvis du er en almindelig bruger og overføre/modtage penge, selv når du er på rejsen.

Slack

Tjek salget, kundesupport, e-mail-abonnenter, forespørgsler og meget mere gennem den effektive brug af Slack. Måske er det en fantastisk app, der giver dig mulighed for at kommunikere og overvåge forskellige aspekter af din virksomhed. Tænk på at lave din telefon one-stop-løsning til at analysere hjemmesidens ydeevne, lyder det ikke utroligt?

Skype

Få løst dine spørgsmål i realtid, tal med dine venner, kolleger, familiemedlemmer, kunder eller nogen i hele verden med Skype. Skype er en magisk app, der giver dig mulighed for at tage møderne eller rigtige konferencer op, når du er hjemme, uanset hvor du er. Sådan en no-brainer det er!

oDesk

Upwork er den bedste platform, der retfærdiggør ordsproget "Den tidlige fugl fanger ormen". Arbejd eller ansæt på denne platform for at give din karriere det ønskelige løft, som ingen anden platform kan. Installer Upwork og få øjeblikkelige notifikationer om de nye beskeder, jobtilbud, ansøgere osv.

Up Close

For at opsummere, brug af disse nyttige applikationer letter dit liv meget, da du ikke behøver at tænde for den bærbare computer igen og igen. Få en gigantisk værdi, hvis du har disse apps installeret på din smartphone, da de gør dig til et bedre menneske og en iværksætter.

Prøv dem alle, og jeg vil vædde på, at du helt sikkert vil elske dem!

Relaterede sider