Søg

Sjove punkter at overveje i Photoshop CC for fotograf

Sjove-punkter-at-tænke-i-PhotoshopPhotoshop er magisk software, og dens nyere version er blevet lanceret uden nogen negative debatter. Men med denne nye udgivelse er et faktum, som du måske ikke kan lide, at du kun kan få adgang til denne version gennem Creative Cloud. Der er lavet nye tilføjelser til softwaren, som kan gavne fotograferne, så lad os tage et kig på, hvad denne software har til dig:

Brug Liquify Filter til Smart Objects

Liquify-Filter-for-Smart-Objects-by-CutOutImageI tidligere versioner var det ikke så interessant at arbejde med flydende filter. Du kunne ikke anvende filteret på smart objektlag, og hvis det blev anvendt, var ændringer ikke mulige. Enhver ændring af objektlaget var evig, og der var ingen mulighed for at blende billedet tilbage. Men med denne version kan du anvende flydende filter på det smarte objektlag, og til din overraskelse er ændringer også mulige, hvis behovet opstår på længere sigt. Du skal blot fjerne filteret fra det smarte objektlag, hvis du ønsker det, og blande laget tilbage ved hjælp af blandingstilstand, maske og redigere.

ACR-filter

ACR-filter efter udskåret billedeAnvend ændringer på et billede i Photoshop, som tidligere kun var mulige gennem Adobe Camera Raw. Dette nye filter kan også nemt anvendes på ethvert lag eller smart objektlag. ACR er et fantastisk filter, som giver dig mulighed for at bruge det som et redigerbart filter. Bare klik på Filter>Camera Raw Filter og du er klar til at få fingrene i.

Opret objekterne med opretstående

Grundlæggende er det en tilføjelse i Adobe Camera Raw. Opgrader til Photoshop CC og få adgang til Upright Feature i ACR.

Opretstående-Feature-in-ACR-by-Cut-Out-PhotoDette vidunderværktøj har en tendens til at give et lige udseende til et billede. Du kan muligvis se en form for deformation i dine billeder, mens du optager høje bygninger. Gå til Linsekorrektionspanel>Manuel fane for at få fat i funktionen.

Gør skarpere slørede billeder

Skarp-op-slør-billeder-ved-udskæring-billedeFor fotografer er det en perfekt tilføjelse til Photoshop CC. Nu kan en lille sløring i billedet rettes op med Shake Reduction filter. Til tider bliver billeder uklare på grund af zoom, så det er nu din højre hånds opgave at få et billede til at se skarpt og sprødt ud. Gå til Filter> Sharpen> Shake Reduction. Det er lige så nemt som noget som helst!!

ACR-funktioner i Photoshop CC

ACR-funktioner-i-PhotoshopCC-by-CutOutImageUd over de ovennævnte funktioner er der tilføjet mange flere i den nye opgradering af ACR, men du kan kun få adgang til dem, hvis du har Photoshop CC. Værktøj til pletfjernelse er mirakuløst at rette et billede, og det er som en pensel. Brug værktøjet til ethvert billede, og det fungerer godt for alle problemområder undtagen cirkulære områder. Desuden er Radial gradientværktøj tilføjet for vittige og kreative effekter i et billede.

Bevar pixel med Upsampling-algoritme

Som I alle ved, er Photoshop pixelbaseret. Og hvis et billede forstørres, spredes pixels ud, hvilket forringer kvaliteten. Men nu med en ny algoritme til ændring af størrelse kan du slippe af med denne fejl. Bare gå til Billede> Billedstørrelse og forstørre billedet for bedre synlighed. Indsæt nu den værdi, som du ønsker, at dit billede skal forstørres med, lad os sige 200 procent med 200 procent. Marker et flueben i gensample afkrydsningsfeltet, og klik på rullelisten for at vælge nye Bevar detaljer.

Denne algoritme er perfekt til udskrivningsformål, da skarphed og sprødhed bibeholdes i billedet og dermed undgå slørede kanter.

Smart skærpfilter

Smart-Sharpen-Filter-by-Cut-out-billedeEn anden fantastisk tilføjelse til Photoshop CC er smart skarphedsfilter. For at se ændringerne skal du gå til Filter> Skarp> Smart skarphed og forstørre boksen for at opfatte dens virkninger mærkbart. Sæt radiusværdi mellem 0.5 og 1.5 for skarphed, og støj kan også reduceres i et billede. Anvend filteret med stærkere værdier, hvor du ser skygger og højlys i dit billede, da det vil kontrollere støj og sløringseffekt.

Adaptiv vidvinkel

Adaptivt-vidvinkel-for-udskæring-billedeEliminer problemerne med optagelse af vidvinkelobjektiver, hvor et objekt bliver skævt. Få magt over deformation med Filter> Adaptiv vidvinkel, og anvend filteret fra rullelisten Korrektion. Juster værdierne for brændvidde og beskæringsfaktor. Udover dette har du mulighed for at tegne streger på det respektive billede for at rette det op. I henhold til de begrænsninger, der er fastsat på billedet, vil Photoshop CC kontrollere forvrængningen fejlfrit. For redigerbare resultater skal du anvende filteret på smart-objektlaget.

Send billeder direkte til Behance

Post-billeder-til-behance-direkteJeg elsker denne funktion i Photoshop CC. Du har måske hørt om Behance Community, hvor du kan sælge dit kreative arbejde ved at fremvise det til andre, der leder efter sådanne eksempler. Det er et meget kreativt fællesskab, så hvis du bruger det eller planlægger at bruge det, så gå videre gutter. Send dit kunstneriske arbejde direkte til Behance-fællesskabet, og bliv ansat af storstilede forretningsmagnater. Du skal blot klikke på Filer> Del til Behance for at få fat i funktionen.

Programopdateringer

Vend hovedet mod denne fantastiske og unikke funktion, dvs. programopdateringer. Adobe vil automatisk levere programopdateringer, når de er tilgængelige via Creative Cloud. Du behøver ikke vente på det!! Eventuelle problemer vil blive smidt ud med det samme, uanset om du er på langsom internettjeneste. At downloade og installere en fuldgyldig opdatering er tidskrævende, så denne funktion er bare fantastisk til at spare tid og selvfølgelig frekvensen for at bruge internettet.

Priser for fotografer

Nå, denne nyere version, dvs. Photoshop CC, er blevet bredt accepteret af alle fotografer, men den havde stadig en masse fjendtlighed i bagagen. Creative Cloud-applikationer er dyre, så Adobe annoncerede, at alle, der ønsker at bruge Photoshop CC, kan tilmelde sig Photoshop Photograph Program med Photoshop CS3. Det er et begrænset tilbud, som kan benyttes af enhver for at nyde fordelene ved Photoshop CC, Bridge CC, Behance Pro-webstedet, Lightroom 5 og 20 GB skylager. Desuden kan et årligt abonnement benyttes til en pris på USD 9.99 + månedlige afgifter.

Så fyre kom ind i verden af ​​digital fotografering og vær kreativ ved at bruge disse fantastiske funktioner i Photoshop CC med få klik. Jeg håber, du nød at læse artiklen. Hav en god dag!!

Relaterede sider