Søg

ETSY-fotodimensioner: Lær det grundlæggende for produktfortegnelser

ETSY billeddimension

I den nuværende verden, hvor modet inden for online shopping er stigende, bliver standarderne for e-forhandlere også travle. ETSY er et peer to peer e-handelswebsted og en berømt platform til køb og salg. Siden 2005 har denne hjemmeside styret e-handelsområdet. For køberne er der ingen faste standarder at følge, men for sælgerne er der enorme. Emnet, som vi skal dække i dag, vedrører dimensionerne af produktbilleder, som sælgere skal liste over webstedet til salgsformål. Du vil komme til at assimilere, hvad webstedet anbefaler, orienteringen af ​​billederne og nogle af de foreslåede billedredigeringsværktøjer.

Lad os tage et kig på hvert af aspekterne omhyggeligt og dybtgående:

I henhold til kravet til billederne skal du lave dem til en maksimal størrelse på 800-1000 pixel bred. Hvis du bruger det oprindeligt viste billede af denne størrelse, kan det lade brugerne bruge zoomknappen til at få en større visning af produktet. Det anbefales at bruge billeder af den foreslåede størrelse og ikke mere end det. Hvis filerne tilfældigvis udvider den foreslåede størrelse, vil det være svært at uploade.

Billedretning

Når du viser det første billede, foreslås det at bruge det vandret eller i liggende format. Dette er for at sikre, at billedets centrale brændpunkt bliver vist på skærmen i beskårne miniaturebilleder.

Billedredigeringsværktøjer

For at lave simple redigeringer i billedet, såsom beskæring, behøver du ikke rigtig redigeringssoftware. Dette kan gøres, mens du viser billedet på hjemmesiden. Når billedet er opført, kan du klikke på blyantikonet for at redigere billedet, primært beskære. Processen med at beskære et billede er ret enkel. Du skal bare vælge størrelsen og trække billedet fra hjørnerne for at tilpasse det efter behov.

For forhåndsredigering anbefales det at bruge software til fotoredigering. Vi har to gode forslag til dig, der kan komme til en rutinemæssig brug til masseredigering af billeder, og deres tjenester er gratis tilgængelige.

  • Aviary fra Adobe: Et af de bedste online billedredigeringsværktøjer, der kan hjælpe dig med at redigere billeder online og meget nemt. Du kan uploade billeder fra din PC/Mac, bruge billeder fra Creative Cloud, eller du kan blot tage billederne ved hjælp af dit vedhæftede webcam.https://www.cutoutimage.com/blogx/wp-content/uploads/2015/09/Aviary-Screenshot.jpg
    Der er masser af muligheder, du kan finde, når et billede uploades eller tages til Aviary. Du kan justere lys, beskære billeder, ændre størrelse på billeder og andre justeringer. Hvis du har hørt om at bruge Adobe Photoshop til e-handelsproduktfotooptimering, er der de grundlæggende muligheder for at justere et billede. Se skærmbilledet nedenfor.
    Voliere redigeringspanel
  • Pixlr Photo Express Online: Pixlr kan være en mulighed for at redigere billeder online. Det er for det meste det samme som Aviary af Adobe.Pixlr fotoredigeringspanel

Folk ser ud til at have ret stor interesse for denne software. I betragtning af den høje betydning online, kan du derfor vælge en af ​​de ovennævnte muligheder for fotoredigering for ETSY.

Ud over disse onlineværktøjer vil eksperter og professionelle sælgere måske bruge professionelle tjenester til e-handelsproduktliste på ETSY og andres platform. Professionel produktfotooptimering kan udføres ved hjælp af Adobe Photoshop. Du har måske ikke meget fortrolighed med denne applikation, da den kræver dybdegående kendskab til redigering af billeder i Photoshop og Lightroom. Hvis du nogensinde har tænkt på at bruge professionel fotoretouchering eller -redigeringstjenester, er der masser på markedet rundt om i verden, der tilbyder baggrundsfjernelse og fotooptimeringstjenester. Jeg vil linke dig til en af ​​de bedst navngivne "Cut Out Image – www.cutoutimage.com” for at prøve det, hvis du har et budget.

Relaterede sider