Søg

E-handelssalget kan komme rigtig godt ud af det med Google Shopping

Google er en kæmpe applikation, og det samme gør dens shopping. Det har potentialet til at tage friktionen ud af online køb, men det vil tage tid at slå de andre enorme e-detailmonstre som Ebay og Amazon. De er de største sælgere over hele verden med zillioner af brugere og kunder, der prøver deres hænder på at foretage indkøb fra disse portaler.

Shopping med Google er en behændig oplevelse, og det vil være en god ting at se, hvordan det kan transformere online-shopping-niveauet for fremtidige websteder.

Omfattende visning af Google Shopping

Indtast en forespørgsel i Googles søgelinje, lad os sige "Blå kjole til kvinder". Nu, da Google er meget mere fokuseret på at vise de organiske såvel som betalte resultater, er det sandsynligt, at du finder produktet i den første søgning. Det kan være et organisk resultat eller et betalt resultat, men det er ikke kundens bekymring. At gå hele vejen til Amazon eller eBay, skrive produktet og derefter finde præcis det samme synes at være en heftig ting for mig. Tværtimod, hvis du nemt kan finde produktet via Google-forespørgsel, føler jeg det ikke rigtigt at vælge e-handelsportalerne frem for Google.

Det er ligesom et lotterisystem, hvis du finder produktet i økologiske resultater. Shopping på denne måde giver også en bedre oplevelse, fordi det er nemt at klikke på produktet med det samme og købe det.

Voice Search

Da vi alle gør den optimale brug af intuitiv stemmesøgning fra Google, er det også praktisk til shopping. Det hastigt voksende behov for at søge i alt på Google har taget en ny drejning med stemmesøgningsfunktionen. Du behøver dog ikke indtaste spørgsmålet med dine følsomme fingre. Du skal blot tale, og Google viser de mest relevante resultater.

Åbn Google og sig "Home Appliance". Det vil vise apparaterne i søgeresultaterne, nu for at filtrere denne forespørgsel, sig "Under $50". Spillet begynder her, da Google nu vil vise de blandede resultater, fordi forespørgslen ikke er klar. Her er de økologiske resultater faldet, og lignende resultater vises for forskellige butikker, der handler med apparaterne.

Denne funktion vil blive forbedret i den nærmeste fremtid, hvis folk vil ændre deres søgekriterier mere mod Google. Bare vær sikker på, hvad du gør, og Google vil aldrig stoppe med at forbløffe dig.

Gennemfør transaktionen på webstedet

Du skal ikke bekymre dig om salgsproceduren! Hvis dit websted vises i resultaterne, skal folk besøge din portal for at gennemføre købet. Google vil ikke stjæle dit produkt, HAHA.

Inden du lader kunden gå over til dit websted, viser Google produktinformationen i resultaterne for at gøre det nemt for kunden at beslutte, om de vil købe det eller ej. For at være med i Googles beskyttende tragt kan den komme med en funktion, der gør købet færdigt uden overhovedet at lande på webstedet. Pengene vil selvfølgelig gå til din konto, hvis der foretages et køb.

For at høste det maksimale udbytte af Google-søgning, vil jeg varmt anbefale dig at tilføje de detaljerede produktoplysninger, som Google viser til den potentielle kunde. Hvis du ejer en beklædningsbutik, er det vigtigt at tilføje så mange oplysninger om et bestemt produkt for at få de optimerede resultater.

Ethvert produkt, der vises, indeholder nogle oplysninger, der tiltrækker seeren til at klikke på linket. Så få mest muligt ud af denne funktion i Google og improviser fremtiden for e-handel. Hjælp Google med konstant at forbedre sine funktioner og levere en upåklagelig shoppingoplevelse!

Relaterede sider