Søg

eBay Imagery Ethos: Nogle punkter at assimilere

Retningslinje for eBay-billeder

En meget velkendt kendsgerning om tungt onlinesalg er, at højtplacerede websteder kan bringe flere fordele til din virksomhed. Når vi taler om de herskende e-handelsmærker, er Ebay den, der spontant blinker i vores sind. At liste dine produkter på eBay er at tage et skridt foran i retning af din virksomheds succes. I dag vil jeg give dig et indblik i nogle vigtige aspekter, som du har brug for at vide, mens du leverer produktbilleder på eBay.

  • Obligatoriske billeder til opslag: Der var engang, hvor notering uden billeder var acceptabel, men nu, ifølge de seneste opdateringer, er det blevet fuldstændig opgivet. Du tilbyder muligvis tjenester eller produkter, der ikke kan fotograferes. I så fald kan du søge hjælp på internettet og finde ud af gratis billeder, der kan ledsages af tjenesten.
  • Minimumsstørrelse på billedet: billeder til eBay har nogle standardstørrelser, der skal følges, mens du designer og redigerer dem. I henhold til kravet er den mindste billedstørrelse 500 pixels for den længste side. Mens du redigere billeder til eBay, skal du tage størrelsen i den betydelige konto. Mens du foretager visse kamerajusteringer, som f.eks. indstilling af standard som høj eller medium fotokvalitet, kan du sikre billeder i optimal kvalitet. (Klik her for at uddanne dig selv om billedstørrelsen ved hjælp af denne demovideo)
  • Ingen billedrammer: eBay fotocenter tillader dig ikke at bruge billeder med nogen form for rammer eller rammer. Det kan kun tillades, hvis der er en naturlig kant omkring produktet med en meget neutral farvebaggrund.
  • Politikker for vandmærke: Tag billeder til eBay er ikke noget kompliceret, hvis du følger et par nødvendige retningslinjer. Vandmærke er en vigtig del af lagerbilleder, her er retningslinjerne for vandmærkede billeder. Som sådan, billeder på eBay må kun have vandmærke, hvis du gør det for herkomst og for at nævne besiddelse af billeder fra dit mærke. Ingen kampagnestunts er tilladt via billederne, såsom nogen form for specifikke detaljer eller kundepolitikker. Regler for vandmærke er:
  1. Det bør ikke være mere end 5 % af billedet
  2. Vandmærkets opacitet skal være 50 %, så der er fuldstændig gennemsigtighed for produktet.
  3. Du har ikke tilladelse til at indsætte et link i vandmærket.

For at sikre, at dit vandmærke er i overensstemmelse med de definerede standarder og ikke hæmmer standarderne for eBay billeder, kan du bruge eBay-tjenesten til oprettelse af vandmærker. Muligheden kan findes i listeformularsektionen med navnet "Bring din vare til live med billeder".

  • Hold billederne klare med tekst og grafik: Enhver form for brug af tekst eller grafiske billeder på billederne er begrænset. Billeder på eBay bør være tydelig fra enhver logobrug eller citater. Alt, der er obligatorisk at mærke sammen med billedet, skal først placeres i sektionen for titel, undertekst og varebeskrivelse af produktet.
  • Brug af lagerfotos til nye varer: De billeder, der allerede er brugt til et tidligere opført produkt, kan ikke bruges til nyt produkt. Katalogbilleder er tilladt at blive brugt, men i så fald må du heller ikke lave disse billeder som det primære billede af det nye produkt. Undtagelserne gives kun i tilfælde af bøger, videospil, film, videoer osv. kategorier. Det anbefales dog at komme med et unikt billede for et helt nyt produkt.
  • Facilitering af funktionen ved udvidelsen: Billeder i perfekt opløsning kan nyde fordelen af ​​gratis zoom- eller forstørrelsesfunktion, så snart knappen Vis element er aktiveret. For anbefalede dimensioner af billederne kan du bruge 800-1600 pixels på den længste side. Ethvert billede, der ikke følger kriterierne, kan ikke drage fordel af forstørrelsesfunktionen.

At tage eBay-billeder er ganske enkelt for fotografer, der er godt klar over de standarder, der skal følges. For enhver form for assistance kan du også bruge eBay fotoudstyr. Så for at sætte dine produkter på verdens førende platform, kender du nu de obligatoriske facetter.

Relaterede sider