Søg

Alt om Drop Shipping, du behøver at vide

Drop Shipping er et kriterium, hvor den person, der sælger et produkt, faktisk ikke ejer det, men køber den pågældende vare fra en tredjepart og derefter får det sendt direkte til kunden. Sælgeren behøver ikke at have produktet på lager, hvilket er den største fordel, da lageromkostningerne i høj grad bliver skåret ned.

Selvom hver model har sine egne fordele og ulemper, har den også nogle få. Tag et kig:

Fordele

Der kræves lidt kapital: Som allerede nævnt kræver dropshipping lidt kapital på grund af det faktum, at der ikke kræves nogen reel lagerbeholdning for at oprette en online butik. Bare oprettelse af kontakter med få leverandører eller tredjeparter holder dig opdateret med alt arbejdet. Ingen grund til at købe et produkt på egen hånd, men lad kunden bestille varen og betaler for den direkte efter at have bevaret dit overskud.

Let at starte: At starte med en dropshipping-model er meget nemmere end den traditionelle e-handelsbutik. Du behøver ikke at bekymre dig om at administrere et lager, pakke varerne, levere produkterne, forberede regnskaber for at holde styr på eller håndtere tilbagebetalinger eller returneringer.

Mindre overhead: Folk, der er involveret i dropshipping-detailvirksomheden, behøver ikke at pådrage sig de faste udgifter. En bærbar computer og en stabil internetforbindelse er klar til at ryste scenen uden at skulle håndtere den rigtige lagerbeholdning.

Stort udvalg af produkter: Nu fordi der ikke er sådan noget at bekymre sig om beholdningen, kan du tilbyde et bredt udvalg af produkter til kunderne. Vælg blot en vare, som din leverandør handler med, og angiv den på din hjemmeside. Tag imod bestillinger og få varen sendt til kunderne uden ekstra omkostninger.

Med alle disse lokkende fordele er der nogle ulemper ved at tilføje denne fantastiske detailmodel:

Ulemper

Mindre marginer: Marginerne er meget mindre i dropshipping-modellen, da overskuddet bliver delt mellem sælgeren og tredjeparten. For at skabe mere kundeopmærksomhed holder sælgerne også marginerne på et lavt niveau. For at klare den stigende konkurrence er det vigtigt at holde mindre avancer, hvilket viser sig at være en ulempe.

Kan ikke føre lageroptegnelsen: Håndtering af egen beholdning eller beholdning er lettere, da når en tredjepart er involveret, bliver det svært at holde styr på beholdningen. De leverandører, du har forbindelse med, oplyser ikke lagerbeholdningen, og lagerbeholdningen ændres regelmæssigt. Så når en kunde afgiver en ordre, ved du ikke, om produktet er tilgængeligt til at blive sendt.

Vandring i forsendelsesomkostninger: Hvis kunden afgiver ordren på 4 eller 5 produkter, og hvert af produkterne er tilgængeligt hos den forskellige leverandør, vil det øge forsendelsesomkostningerne, som du skal afholde. At forvente, at kunden betaler forsendelsesomkostningerne for hvert enkelt produkt, er ikke berettiget.

Dropshipping er dog ikke en cool og perfekt måde på grund af dets mærkbare ulemper, der forårsager problemer for din virksomhed. Men der er ingen tvivl om, at dette er en god forretning, hvis du er dropshipper, så kom ikke i scenen. Det er tredjeparten og kunden, der handler.

Relaterede sider