Søg

Døm ikke en bog efter dens omslag – det faktum, der afsløres, er forkert

Titlen er berettiget, men ikke i tilfælde af hjemmesidedesign og layout. Selvom det er et godt mantra at adoptere, er sandheden alligevel, når det kommer til designelementet, at du altid bedømmer et websted ud fra dets layout. I den online digitale verden opfattes en hjemmeside som god, hvis design og layout er i top. At gå i gang med de nyeste trends og innovationer i den digitale verden er lige så vigtigt som vand for kroppen.

At forlade de innovative teknologier resulterer i at miste de potentielle kunder, der kan besøge dit websted for at foretage indkøbene. Et websted spiller en stor rolle, fordi folk bedømmer din smag, stil og standard gennem det websted, du har designet.

Ikke desto mindre er det vigtigt at gå efter et smukt og funktionelt tema for at bygge din online butik. Lad din butik skinne gennem mørket ved at følge disse tips:

Betyder visuel repræsentation virkelig noget?

Ja, det betyder noget!

Folk bekymrer sig om design, skrifttyper, farver, temaer og de billeder, du har brugt på din hjemmeside. Det gælder for enhver type hjemmeside, uanset om det er en shoppingbutik eller ej. Ethvert websted, der har et beroligende og roligt layout, tiltrækker seerne, og hvis den visuelle repræsentation ikke er enestående, hopper folk videre til andre websteder.

Din hjemmeside definerer, hvem du er, og hvad din hjemmeside gør! For at skabe en følelse af tillid og værdighed er det vigtigt at skjule dit brand og dit produkt/tjenester i et smukt layout. Hvis hjemmesiden er for grundlæggende, er chancerne for, at den vil efterlade en evig negativ indvirkning på seernes sind.

Perfekt tema hjemmeside

Mange hjemmesider har smukt designede layouts, som er værdsat af seerne. At tilpasse hjemmesiderne efter målgruppen har en vigtig plads, da dette er den kritiske faktor for at vinde deres tillid og opmærksomhed. At designe en hjemmeside med et utroligt unikt og visuelt tiltalende layout er ikke alles kop te. Omfattende forskning og indsats er sat i værk for at tage hjemmesiden til et nyt niveau, der kun lokker seerne fra forsiden.

Som titlen siger, skal du bedømme en hjemmeside ud fra dens banner eller layout. Det er lige meget, hvad der står på hjemmesiden, hvis layoutet er smukt designet. Indholdet kommer dog på andenpladsen.

Tilføj store billeder, let tilgængelig navigationslinje og rene opfordring til handling-knapper. Opret en yndefuld hjemmeside med layoutet og designet i tankerne.

Lav nogle lektier, før du lander på et tema

Mens du designer en hjemmeside, kan du støde på mange sådanne temaer, som du synes er gode at starte med. Men det er dog ikke den rigtige tilgang!

At vælge et tema er en overvældende oplevelse, men det kan blive til en trættende opgave, hvis du mangler designfærdigheder. Det anbefales at sidde med en designer og vælge det passende tema under hans opsyn. Leg med de forskellige temaer i din niche, og lav en ny hjemmeside fra bunden. Udforsk platforme som Shopify, Bigcommerce, Woocommerce og meget mere for at hoppe på det perfekte tema med alle de ønskede funktioner og stylingmuligheder.

Opsummere

For at krone det hele, tag denne nemme rute og land på det bedste tema, der opfylder alle kravene. At vælge et tema er faktisk en irriterende opgave, men når først det er valgt, kan du gå over til oprettelsen af ​​et websted. Lad mig vide, hvis du har nogle forslag!

Relaterede sider