Søg

Oplev de kraftige nye funktioner i Photoshop version 13

Photoshop 13 nye funktioner

Siden 1990, året for lanceringen af ​​Adobe Photoshop, er denne software stødt på mange opdateringer og serveret innovationer. Hver ny version af Photoshop bød velkommen til episke nye funktioner, der forenklede brugen og gjorde den mere interessant og opfindsom. I øjeblikket bruger vi 13th version af Photoshop, der er fint indkapslet med fantastiske nye funktioner og opgraderinger. Disse funktioner lokker ethvert øje. Uanset om du er en nybegynder Photoshop-lærer eller en professionel inden for webdesign eller fotografering, ville du elske at tilføje disse forbløffende funktioner til din Photoshop-videnbog.

Denne artikel kredser om 3 af de vigtigste tilføjelser i PS. Der er mange bemærkelsesværdige opgraderinger, som du ville elske at lære om. Denne artikel vil give dig et indblik i de nyeste elementer og for den detaljerede viden; du kan altid henvise til et komplet kursus til PS element 13. Du kan finde bemærkelsesværdige bøger på markedet skrevet af nogle af de dygtige spillere i Photoshop-design.

Lad os grave lidt mere efter de 3 indflydelsesrige tilføjelser af PS Element 13:

Beskæringsforslag:

Nå, dette er den første tilføjelse i Element 13 i Photoshop. Dette værktøj er tilgængeligt for at komme med 4 forslag til beskæring af billedet. Du kan derefter vælge den mulighed, der kan føre til de mest professionelle resultater. Det er helt op til brugeren, om han vil vælge en af ​​de foreslåede muligheder eller blot ønsker at afvise anbefalingerne og gå efter sit personlige valg af beskæring.

Photoshop beskæringsteknik

 

Brugen af ​​dette værktøj er ret enkel. Du skal blot åbne et hvilket som helst billede, mens du prøver værktøjet. Klik på beskæringsknappen fra indstillingslinjen, og som et resultat vil du se fire miniaturebilleder, der øjeblikkeligt vises på skærmen. Disse miniaturebilleder er de foreslåede beskæringsmuligheder, som du kan tjekke ud og vælge efter dit behov.

Hurtig tilstandseffekt:

Versionen af ​​Photoshop er blevet udvidet til mange yderligere undernicher. Alt er lavet med fantastiske nye undertekster. For eksempel kan du nu nyde 4 variationer af de mest ønskede effekter for en 50 et-kliks forbedring. Når du bruger eksperttilstanden, vil effekten vises på et dubletlag, opfyldt med lagmaske. Det giver dig mulighed for at skjule effekten fra enhver del af billedet og vise den, hvor det er nødvendigt. Denne tilføjelse er til stor nytte for folk, der kan lide at eksperimentere med effekter og filtre på billederne i PS.

Skab effekt i photoshp

Fotoflet panorama:

Nå, funktionen i Photo Merge Panorama giver dig mulighed for at samle flere billeder sammen i ét billede. Du kan bruge flere billeder, f.eks. landskabsscener i adskillige stykker og bruge dem til at skabe en panoramaudsigt i et billede. Alle hjørner udfyldes nemt med denne funktion. Du kan finde funktionen ved at gå til filmenuen. Klik på Automatiser og gå derefter til Photo-merge-funktionen. Når du vælger de billeder, der er sandsynlige, kan du flette dem og bruge blandingsmuligheder til yderligere berigelse af billedet.

Panorama - Sammenfletning af billeder

Relaterede sider