Søg

Bedste smartphone-apps til fotoredigering

Smartphone-kameraer har vist sig at være en fantastisk erstatning for professionelt udstyr og gear inden for produktfotografering. Da vi ved, at ikke alle virksomhedsejere har råd til dyre fagfolk eller fotograferingsudstyr til produktbilleder, er kameraer kommet som et frisk pust til et sådant belastende miljø.

Men opgaven løses ikke kun med fotograferingen. Derefter skal redigeringen ske. Nogle gange tror vi, at vi har taget spektakulære billeder. Men når vi ser dem på den bærbare computer eller computerskærm, er der så meget, vi gerne vil redigere. Men når vores smartphones hjælper os med at tage fantastiske billeder, hvorfor skulle de så ikke fremlægge de valg, der også vil hjælpe med redigering? Synes du ikke det er nødvendigt?

Nå gutter, det er ikke kun vigtigt, men det er også muligt. Der er masser af mobilapps, der kan hjælpe med at lave disse redigeringer og tage trykket af ryggen. Disse apps gør brugen af ​​smartphones mere potentiel.

At vælge den rigtige app til dig er blevet meget let i disse dage. Apps modtager også priser for deres bedste ydeevne. Du kan også tjekke appanmeldelserne og konsultere en professionel for at vælge den rigtige ting.

Vi viser nu de bedste apps, der har modtaget fantastiske anmeldelser-

Skydning– Til optagelsesformål foreslår vi, at du bruger standardkamera-appen, der allerede findes på din telefon. Hvis resultaterne ikke er, som du ønsker, kan du altid henvise til betalte apps til Android eller iPhone. Camera Zoom FX er Android baseret app, som også er blevet rangeret som nummer 1 app på markedet. Denne vil helt sikkert tage dine billeder til et næste niveau.

iPhone Camera+ er selvfølgelig en app til iPhone-brugere. Standardkameraet i selve iPhone er meget fantastisk. Men hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten, foreslår vi, at du bruger denne app.

Redigering– Efter optagelsen af ​​billeder er færdig, er den næste du vil have en app, der kan hjælpe dig med redigeringerne. Vi anbefaler Adobe Photoshop Express, som er en gratis redigeringsapp, der er tilgængelig til både Android og iPhone. Denne app er det eneste svar på alle dine redigeringsproblemer.

Deling– Ved ekspressalg er det vigtigt at tage dine produktbilleder til sociale medier. Til det skal du have grundlæggende apps til sociale medier som instagram, facebook, twitter og Pinterest ved hånden på din telefon. Apps til alle disse SM-platforme er let tilgængelige på smartphone-markeder. Nogle af redigeringsapps giver dig også en kanal til direkte at dele billederne på alle disse platforme. Men uanset hvad, skal du først have disse apps installeret på din telefon.

Smartphone-produktfotografering og -redigering er blevet en vigtig del af e-handelsverdenen. Hvis du stadig mangler bagud, så er vi sikre på, at efter at have læst dette, vil tendenserne i dit værksted også dukke op.

Relaterede sider