Alt om portrætfotografering

Hver fotograf, der er engageret i Portrætfotografi ønsker at fange de fremragende og de fineste portrætter af motivet, og for det er det obligatorisk at fange den sømløse skønhed af motivet taget af fotografen, der kan gøre portrættet endnu mere fantastisk. Det er virkelig en slags research-arbejde, hvor fotografen skal have en klar idé om arten, smagene og træk ved det motiv, han tager til formålet. Portrætfotografi er baseret på konceptet om at fange motivets originale personlighed med de fremhævede træk, der kan gøre portrættet meningsfuldt. Den største hindring ved denne type fotografering er, at opnå den naturlige skønhed i ansigtet, og det er emnet for dagens diskussion. Dette er ikke muligt at have et fejlfrit ansigt uden pletter, rynker eller andre pletter, så fjernelse af alle fejlene er en klar indikation til andre om portrætredigering. Så dette er ikke den rigtige måde. Det kan du gøre ved hjælp af frekvensseparationsteknikken. Lad os diskutere denne teknik til portrætredigering.

Portrætfotografi

Få indsigt i termen Frekvensseparationsteknik

Du må have hørt om enheden for digital fotografering. Det er rigtigt, pixels er den enhed, der bruges til digital fotografering, og hvert digitalt billede er lavet af pixels. Den samme idé handler om frekvensen. Billeder indeholder også mange frekvenser som pixels. Forstå det ved at dele frekvensen i to dele, der er højere frekvens og lavere frekvens. Disse frekvenser bruges effektivt til at producere fejlfri retoucheringsresultater.

Åbn Portrætfotografering

Det første trin leder dig til at åbne Portrætfotografi i fotoshoppen, som er den målrettede redigeringssoftware til denne opgave. Du skal oprette to dublerede lag af billedet ved hjælp af CTRL+J to gange. Dette er en kuppel for at gemme det originale billede fra enhver form for effekt, som vi skal bruge i yderligere trin.

Navngivning af lagene

Det næste trin peger på at navngive de dublerede lag, der er oprettet ovenfor. Navngiv det øverste lag til 'høj frekvens' og i henhold til flowet navngiv det nederste lag som lav frekvens. Nu kan du skjule det øverste lag ved at trykke på øjekugleikonet.

Anvend effekt

Den effekt, vi taler om, er den Gaussiske effekt, og den påføres det nederste lag. Denne effekt påføres det nederste lag ved at bruge filteret og så skal du bagefter vælge den effekt, der er Gaussisk sløring efter at have klikket på sløringen. Det næste job er at trække skyderen. Flyt skyderen til højre for at få den slørede effekt, og dette vil skjule rynker og bumser fra ansigtet. Når du har gjort dette, skal du vælge det øverste lag ved først at bringe det tilbage.

Anvend billede

Nu skal du anvende billedet ved at vælge det øverste lag med høj frekvens. Klik på anvend, når dialogboksen vises. Vælg nu den lavere frekvens og bland lagene ved at vælge subtract som mulighed. Ændre skalaværdierne til 1 eller 2 og offset vil være 128 og tryk på ok. Nu er det tid til at ændre blandingstilstanden, som er af det øverste lag, til lineært lys fra den grå prægede type. Når du anvender denne ændring, får du billedet i det originale udseende, som du ønsker.

Valg af lassoværktøj

Tag nu hjælp af lassoværktøjet ved at vælge det lavere frekvenslag. Her vil du ændre værdien til 25 til 27. Husk værdien er af fjer af lasso værktøj. Du skal dække panden og gå videre til næste trin. Brug filtrene og sløringen og derefter Gaussisk sløring til for at skyderen vises. Brug denne skyder til at fjerne alle bumser og pletter fra panden. Når du føler dig glad og tilfreds, så klik ok. Du kan også bruge trinene til hagen eller kinderne ved at bruge den forudindstillede Gauss-effekt fra CTRL+F. Resultatet af indsatsen vil være den fejlfri skønhed, du ønsker.

Redigering af bumser og mørke pletter

Brug nu helende børsten til redigering af alle bumser og mørke pletter fra ansigtet. Det anbefales at have børsten i størrelsen større end bumserne. Ved at bruge Alt-tasten vil du udføre opgaven med at fjerne bumserne og få succes med at få den pletfri hud

Find det nemt så skal prøve med billederne!

Relaterede sider