Søg

En liste over Tradesy Community-retningslinjer

Tradesy Community Guideline for Photos

 

Tradesy er som bekendt den hurtigste og sjoveste platform til at sælge tøj. De medlemmer, der bliver forbundet med brandet, forventes at overholde brandets fællesskabspolitikker. Reglerne er beregnet til at blive fulgt af alle medlemmer. Den eneste måde at gøre Tradesy til den bedste markedsplads for købere og sælgere, du skal følge disse retningslinjer. Disse standarder er opført for at skabe en energisk, dejlig og kreativ måde at sælge og købe på. Okay, lad os nu gå mod de retningslinjer, som jeg har angivet nedenfor:

  1. De produkter, der skal præsenteres hos Tradesy, skal være autentiske og ikke-gentaget varer. Desuden bør fortegnelsen være detaljeret og indeholde alle nødvendige oplysninger om produkterne. Beskrivelsen af ​​produktet skal være meget nøjagtig, og produktets stand skal være tydeligt nævnt uden skjulte aspekter.
  2. Medlemmerne instrueres i at være spontane ved at sende svar på alle forespørgsler eller meddelelser sendt af andre Tradesy-medlemmer.
  3. Alle de vilkår og betingelser, der er nævnt på hjemmesiden, er af interesse for de associerede parter. Disse skal overholdes under alle omstændigheder.
  4. Det anbefales at holde al slags interaktion med kunden på Tradesy. Kommunikationen kan omfatte kunders indkøbsoplevelse og mange andre ting. Enhver anden form for information givet eller taget af kunder vil ikke være berettiget til beskyttelse under nogen omstændigheder. Du bliver også bedt om at undgå at sende nogen form for personlig information, der kan omfatte e-mail-id, telefonnummer, adresse, link til andre websteder. Hvis en sådan besked kommer i advent, generer Tradesys politikker, vil den ikke blive sendt til modtageren. Forsinkelserne i beskeden kan medføre, at du yderligere taber ved at lave handlen.
Relaterede sider