Søg

En kamp mellem bedste produktfotograferingsværktøjer: DSLR eller SMARTPHONE

Der er utallige fordele ved beundringsværdig produktfotografering. Det hjælper med at opbygge kunder, deres hyppige besøg, chancer for et boost til forretningen og kundernes tillid. Også med de skiftende tendenser inden for produktfotografering, oplever e-handel regelmæssige konverteringer. Nu er den betydelige del at kaste lys over, om det er for nødvendigt at have et DSLR-kamera til produktfotografering, eller er der nogen erstatning.

I dag, da vi alle har smartphones og fremragende kameraer er installeret i dem, er det muligt at få en perfekt billedklarhed af produktbilleder med en smartphone. Nå, kvaliteten af ​​de billeder, som nyligt lancerede versioner af smartphones producerer, vil holde dig i brand. Forskellen mellem smartphone- og DSLR-kvaliteten til at generere billeder bliver betydeligt mindre.

Denne artikel er baseret på afgrænsningen mellem DSLR og smartphones til produktfotografering. Der er ingen tvivl om, at DSLR-kameraer er langt overlegne i forhold til enhver mobilmodel med et utroligt kamera installeret indeni. Kameraerne har mange sådanne funktioner, der kan tage perfekte billeder. Der er aftagelige linser, som du kan bruge alt efter behov for din session. DSLR-kameraer er ret alsidige. Til mindre objekter kan du bruge makroobjektiver.

Linserne, der er tilpasset til DSLR-kameraer, har også større objektiver, der hjælper med at tage skarpere billeder. De er mest anvendelige til fotografering i svagt lys. Sådanne funktioner findes ikke i nogen af ​​smartphones.

Det handlede nu om DSLR-frynsegoder. Samtidig er der også visse faldgruber, der går hånd i hånd. DSLR-kameraer er enorme i størrelse. Det er som et stort omfangsrigt emne, som du skal have med dig overalt. Smartphones på den anden side er ret slanke og handy. De giver dig også mulighed for at dele billeder med det samme. Du kan ikke finde sådanne funktioner i et kamera. Der er en anden irriterende facet for at tage billeder i et kamera, er, at du først skal overføre alle billederne til din computer og derefter bruge dem, hvor det er nødvendigt. Billederne vil også kræve redigering, som ikke kan være mulig direkte inde i kameraet, i modsætning til smartphones.

DSLR er en dyr besiddelse, og dets efterkøb vil også sætte dig i tunge økonomiske kriser. For at integrere med kameraet skal du senere bruge flere typer objektiver, og tro mig, disse objektiver er ikke mindre. De vil også forbruge en masse kontanter, når du køber en. Jeg vil anbefale dig ikke at bruge så store beløb på objektiver og DSLR, medmindre du er fotograf af profession. Hvis dit formål bare er at tage fantastiske produktbilleder, kan du altid opgradere din smartphone og købe en med et bedre kamera, noget grundlæggende lysudstyr og et stativ.

Jeg gætter på, at det er berettiget nok til at understøtte en smartphone i betragtning af de mange anvendelser og problemløsningsmuligheder.

Vi vil nu tage et kig på nogle af de smartphones, der er alsidige og flittige nok til fantastisk produktfotografering, lad os starte med det tunge:

iPhone

iPhone, Apple Inc-produktet; Det er det første valg for hver enkelt person, givet dets unikke egenskaber og mærkeværdi. På det seneste har vi set en storslået start af iPhone 6 og 6 Plus. Den er udformet med et fantastisk kamera på 8 megapixel. Du må tænke på, at i det nuværende teknologiske område, hvor mærker lancerer op til 41 mp-kameraer, hvorfor adresserer jeg 8-mp-kameraer som fantastisk. Nå, du vil få svaret meget snart. iPhone ser ud til at mangle funktionen her, men der er andre fantastiske funktioner indbygget i telefonen, som du ikke vil føle dig ubelejlig.

iPhone 6 - Produktfotografering

Nylancerede versioner af iPhone har hurtigere og fantastisk autofokus. Du kan nyde funktionen af ​​eksponeringskontrol, der giver dig mulighed for at tage perfekte billeder i al slags lys tilgængelighed. Så har du fået optisk billedstabilisering, der lader linsen bevæge sig, når du flytter telefonen eller ryster den. Selv i svagt lys kan du tage sprødere billeder. I øjeblikket kan du bruge IOS 8 i alle versioner af iPhone, hvor du kan finde mange nye foto-apps. Disse apps giver dig mulighed for at redigere billeder med det samme. Du kan justere billederne efter smag og også filtrere dem, hvis det kræves.

Selvom fotolagring ikke kræver meget af din mobils plads endnu, har Apple lanceret den nyeste version af iPhone, der har hukommelseslagring på 128 GB. Det giver dig mulighed for at gemme så mange billeder, du vil. Tidligere havde iPhone enten 16 GB lagerkapacitet eller 64 GB. Men nu har muligheder klart øget deres spektrum. Når vi nu vender tilbage til emnet, er iPhone fuldstændig velegnet til produktfotografering på grund af dens rige funktioner. Du kan tage perfekte billeder i enhver form for belysning. Også til opbevaring har du enorm hukommelse. Redigering er derfor også ret simpelt; du behøver ikke at tænde for din computer eller laptop hver gang. Du kan simpelthen redigere billeder fra din telefon og uploade dem med det samme.

Nokia Lumia 1020

Nå, som jeg fortalte om 41 pixels kamera, her er det passende eksempel til at bevise min pointe. Nokia Lumia er en fotoplade, der fås i form af en smartphone. Du kan nogle gange føle dig irriteret over telefonen på grund af dens overhængende kamera på bagsiden. Skærmen gør dog op for ulejligheden. Det kan producere høj opløsning og detaljerede billeder. Der er forskellige kreative tilstande installeret i kameraet, som lader dig tage billeder, som du vil have dem.

Nokia Lumia 1020 - Fotobillede ved hjælp af

Udover at være billederne i høj opløsning, er de delte ting altid i lavere opløsning for nem deling. Nokia Lumia 1020 har også overgået billedkvaliteten på iPhone 6. Det har en tendens til at producere professionelle billeder, selv i mindre belysning. Den har en lagerkapacitet på 32 GB. Er det ikke en kompetent mulighed, der giver hals mod hals kamp til et førsteklasses DSLR-kamera? Denne model er bedst egnet til nærbilleder, og du kan også installere fotoredigeringsapps fra Android-markedet.

Samsung Galaxy S5

Jeg husker stadig, da denne model fra Samsung blev lanceret på markedet, var folk ved at blive vanvittige efter at vikle deres hænder om den nye telefon. Anyways, denne model er lavet med et 16 megapixel kamera. Når vi taler om kameraspecifikationerne, har det en autofokus på 0.3 sekunder. Til situationer med svagt lys kan du finde Samsungs Isocell billedsensor. På grund af denne funktion behøver du aldrig at klage over dårlig billedkvalitet i mørkere områder. Noget interessant ved denne smartphone er, at den har et selektivt fokussystem. Det giver dig mulighed for at ændre fokus på et billede. Med en perfekt autofokusfunktion kan du tage de bedste billeder af objekter i bevægelse. Lagerpladsen på denne telefon er 16 GB og 32 GB, og den har en skærmstørrelse på 5.1 tommer. Ved hjælp af sådan en telefon behøver du bestemt ikke et dyrt DSLR-kamera til produktfotografering.

Fotoshoot med Samsung Galaxy S5

Nexus 6

Dette er en fantastisk smartphone. Det er designet med et 13 megapixel kamera og en 6 tommer skærm. Wow, den er stor og frister mig hver gang jeg tænker på den. For at komme tilbage til sagen, er kameraets funktioner yderst alsidige. Kameraets optiske billedstabilisering gør det muligt at tage bemærkelsesværdige billeder i dagslys og situationer med svagt lys. Du kan installere en fotoredigeringsapp og bringe en løsning til alle produktfotograferingsbehov. Du kan vælge mellem to hovedversioner af Nexus 6, der varierer fra lagerkapacitet på 32 GB og 64 GB.

Nexus 6 - Fotoshot

Så disse er få af de muligheder, der kan overvejes i smartphones. Da vi er bekymrede for det bedste af produktfotograferingen, er det vigtigt at købe det kamera, der giver dig fantastiske billeder. Du kan derefter bruge dem på dine e-handelsportaler.

 

 

Relaterede sider