Søg

En kort gennemgang af Sears Commerce Services Image Requisites

SEARS produktlistekrav

 

Ligesom enhver anden e-handelsportal har sit klare krav om billedlister, præsenterer Sears dig også en række krav. Nu sker det:

  • URL'en, der bruges til billedet, skal være offentlig. Det bør ikke være adgangskodebeskyttet, hvad enten det er hostet på dit websted eller af tredjepartshosting.
  • Billeder, der bruges, skal være i en af ​​udvidelserne, såsom .jpg eller .gif. Mens du ser billedet, bør du have tilladelse til at klikke på fanen i højre side og åbne billedets grundlæggende egenskaber.
  • Uanset antallet af URL'er, der er tagget med et element, vil systemet validere hver enkelt af dem. URL'erne er begrænset til at overholde de forudindstillede retningslinjer. Den opgiver brugen af ​​enhver speciel karakter, mens du giver den et navn. De tegn, der er begrænset til brug, er: # $ : ; , / @ % ! [}.
  • Den URL, der anses for at være gyldig, vil have billedudvidelse såsom .jpg, .png, .gif osv. Den tilladte minimumopløsning for billederne er 1600×1600, mens den anbefalede opløsning er 2000 x 2000. Hvis du ønsker at have zoomfunktionen for at blive aktiveret på dit billede, skal du følge retningslinjerne, og mindst den ene side af billedet skal have en opløsning på 1600 pixels. Når billedet opfylder alle hjemmesidens krav, aktiveres zoomfunktionen automatisk. Dette er obligatorisk for alle de nyligt opførte billeder. For de allerede anførte billeder, der ikke overholder disse protokoller, bliver zoomfunktionen automatisk deaktiveret fra deres produkt. Hvad angår visning, er billederne hos Sears vist i kvadratisk 185×185 pixels.
  • Der er en variation fra forskellige nichekategorier på denne platform. For toppe og kjoler er kravene til billedernes dimensioner forskellige. Den foretrukne visning af billedet kommer med en hastighed på 167 x 270 pixels. For en person, der ikke ønsker at redigere billedet, såsom at beskære det, skal du bruge billeder af beklædningsgenstanden, der er centreret lodret. Det anbefales ikke at vise billedet vandret med indholdet skrevet på begge sider af produktet.

Så når vi kommer til slutningen af ​​emnet i dag, vil jeg gerne sige, at disse er de nødvendige protokoller, der skal følges, hvis du ønsker at blive forbundet med Sears.com.

Relaterede sider