Søg

8 effektive værktøjer til at optimere dine produktbilleder

De visuelt attraktive ting fascinerer altid seerne til at se nærmere på produktet. Måske er det den eneste grund til, at de konventionelle butikker laver en bønfaldende vinduesudstilling og butiksudstilling af deres produkter. De bruger flere rekvisitter til at få deres produkter til at se lokkende ud og klar til at blive købt. Du bliver nødt til at være enig med mig i, at vi simpelthen forbigår de butikker, der ikke giver os et pænt og bedende udseende.

Billedoptimering er påkrævet af to primære årsager. Den SEO-baserede optimering giver dig mulighed for at installere de bedste billeder i forskellige størrelser, og de påvirker også hjemmesidens indlæsningstid.

I betragtning af det faktum, at der er tilføjet tusindvis af produktbilleder i en e-handelsportal, skal du overveje målingen af ​​uploadtid. Hvis dine billeder ikke bliver optimeret, vil dit websted tage lange minutter at vise indholdet. Ærligt sagt, ingen har i disse dage tid til at vente på at få deres arbejde gjort. Derfor træffes alle mulige foranstaltninger af webstedsindehavere for at gøre behandlingen af ​​deres websted hurtigere.

Selvom du er en nybegynder inden for e-handel, kommer der en gang, hvor dit websted bliver populært og begynder at få et enormt antal besøgende. Hvis du tilfældigvis undgår optimering i den indledende fase, så vil det måske være tidspunktet, hvor du vil forstå tabet. Her er nogle af de hurtige tips til produktbilledoptimering, tag et kig:

  • Billedkvaliteten må ikke kompromitteres
  • Ingen indrømmelse på originaliteten af ​​billederne heller
  • Tunge billeder skal undgås
  • Billedets højde og bredde skal angives i pixels
  • Billednavngivning er meget vigtigt
  • Attributten for SRC, der identificerer billedwebadressen
  • Brug søgeord til at optimere billedet
  • Forespørgselsstrenge skal undgås
  • Billederne skal lukkes med XHTML reference
  • Tag altid billedet med et eller andet link

Hjemmesidens ydeevne er bydende nødvendigt, og i betragtning af det element, skal du bruge et standard sæt af strategier for billedoptimering. Dette vil ikke kun få dit websted til at se mere attraktivt ud og arbejde forbløffende med at forbedre ydeevnen, men det vil også give dig en bedre placering i Googles rangering. Det vil også supplere din online shoppingoplevelse.

På vej til næste afsnit af vores kapitel i dag, vil jeg gerne diskutere nogle af de værktøjer, der hjælper med billedoptimering. Alle værktøjerne, som du finder nedenfor, er let tilgængelige online. De har det nemmeste at arbejde og genererer de bedste resultater.

DE VÆRKTØJ

Compressor.io

Compressor.io er et kraftfuldt onlineværktøj til drastisk at reducere størrelsen på dine billeder og fotos og samtidig opretholde en høj kvalitet uden næsten ingen forskel før og efter komprimering. Begrænsningen ved at bruge dette værktøj er, at det kun tillader ét billede ad gangen, som du kan komprimere.

Compressor.io - Billedoptimeringsværktøj

Smush.it:

Smush.it er det bedste online billedoptimeringsværktøj. Det er et Yahoo-produkt. Uden overhovedet at hæmme kvaliteten af ​​billedet, kan dette værktøj nemt optimere så mange billeder, som du vil. Du kan optimere flere billeder ad gangen. Denne software har evnen til at behandle forskellige billedplatforme såsom JPG, PNG, GIF osv. Disse kan alle optimeres op til 1 megabyte i størrelse.

Smush.it - ​​Billedoptimeringsværktøj

Puny PNG:

Det er en anden genial software mulighed for at redigere billede online. De understøttede platforme af billederne er JPG, PNG, GIF osv. I dette tilfælde kan du komprimere op til 20 filer på en gang op til størrelsen på 500KB. Den betalte pakke af softwaren tilbyder højere komprimering og mange andre troværdige funktioner. Du kan optimere op til 5000 billeder på 1 MB i størrelse hver måned. Hvis du vil skifte til pro-planen for Puny PNG, skal du betale $3 om måneden.

Puny PNG - Billedoptimeringsværktøj

Trimage:

Triimage er et perfekt værktøj på tværs af platforme, der hjælper dig med at optimere billeder. Der er forskellige typer platforme, der bruges til forskellige typer filer. Du kan bruge OptiPNG, Pngcrush, AdvanceCOMP, JPEGoptim osv. til forskellige filtyper. Filerne er komprimeret i højeste kvalitet med tabsfrie niveauer. Det er et gratis værktøj, der er kompatibelt med Linux- og UNIX-systemer.

TrImage - Optimeringsværktøj til billede

ImageOptim:

Denne applikation er dedikeret til MAC-brugere, der hjælper med at optimere PNG-, GIF- og JPG-filer. Værktøjet er tilknyttet forskellige platforme såsom PNGOUT, Pngcrush, JPEGOptim, Gifisicle osv. Det er også et gratis værktøj og kan opgraderes i pro version. Der bruges komprimeringsparametre i topkvalitet, der fjerner uønskede kommentarer og farveprofiler fra billederne.

ImageOptim - Billedoptimering

Kraken.io:

Målet med at bygge dette værktøj var at hjælpe dig med optimeringsformål. Det er et simpelt værktøj, der bruges til at optimere billeder. Der er flere metoder, der bruges til at ændre størrelse og beskæring. Det har fået den egenskab at producere tabsfri billeder ved hjælp af løse muligheder. Du kan også finde et WP-plugin til værktøjet. Den grundlæggende version af denne software er gratis, og hvis du vil nyde bedre funktioner, kan du også købe pro-versionen, som er tilgængelig til en pris af $9 pr. måned.

Kraken.io - Billedoptimering

PNGOUTWin:

Denne software er kommet op som en velsignelse for alle brugere af Windows-grænsefladen. Meget tekniske og dets egne proprietære algoritmer bruges til komprimeringsformål. Ved hjælp af denne software kan du nemt konvertere og komprimere billederne fra TIFF, GIF, BMP til PNG og andre af den slags. Teknikken kan også fungere omvendt. Du kan nemt komprimere mere end én fil ad gangen ved blot at trække dem og slippe dem i hovedvinduet. Til personlig brug kan du købe værktøjet for et månedligt gebyr på $14.95 og for firmapakker; den er tilgængelig for $29.95.

PNGOUTWin - Billedoptimering

OPTØJER:

Radical Image Optimizing Tool er tilgængeligt til brug for kunderne gratis. Det er et vinduesbaseret program og hjælper med at producere filer af højeste kvalitet med få klik. Du kan sammenligne billedfilen med den komprimerede fil og selv se forskellen. Værktøjet har batch-understøttelse af forskellige typer filer, farvereduktion, billedjusteringer og mange andre identiske facetter. Det er også blandt de mest værdsatte værktøjer til billedoptimering.

RIOT - Radical Image Optimization Tool

Relaterede sider