Søg

50 webshoptemaer, der vil tiltrække alle

Med den stigende popularitet af e-handelsportaler bliver det vigtigt at vende hovedet mod online skabeloner og temaer. Med gratis eller premium-temaer kan du forny en gammel portal til en helt ny hjemmeside med fantastiske funktioner.

Brug af færdiglavede temaer sparer enorm tid og penge sammenlignet med at skabe et websted fra bunden. Er du ikke sikker på, hvilken ramme eller det tema, du skal bruge til din onlineportal?

E-handelswebsteder er bygget på forskellige platforme som Magento, Shopify og WordPress osv. I denne situation bliver det virkelig svært at finde ud af den bedste platform til at opfylde dit websteds behov. Jeg har samlet en liste over 50+ webshoptemaer med forskellige platforme, herunder HTML, Shopify,

Jeg har samlet en liste over 50+ webshop-temaer med forskellige platforme, herunder HTML, Shopify, Magento og WordPress, tag et kig:

Avada | Responsivt multifunktionelt WordPress-tema

Avada

Et responsivt tema fra Reign Omni, det har enorme konfigurationsmuligheder, der adskiller dette tema fra andre. Dette tema skaber et helt nyt look og gør din online shoppingportal unik. Flere billedgallerier, brede farvevalg, responsivt design, startsideskyder, forskellige layoutmuligheder osv. er alle de spændende funktioner i Reign Omni.

Din butik (Shopify-klar)

din butik

Et fuldt responsivt design, Providence inkluderer sidebjælker, understøttelse af flere valutaer, variantbilleder, produktbilledezoom, widgetsystemer og linjepostegenskaber. Temaet ser godt ud på små skærme og skabt specielt til professionelle.

Materiale (Shopify Klar)

MATERIALE

Det er et fleksibelt tema, der er spækket med funktioner. Dette tema passer til enhver type butik, da det er et tema, der kan tilpasses. Fuld hjemmesidelayout kan ændres i henhold til kravene. Hurtig produktvisning, unikke header-stile, menuunderstøttelse, videounderstøttelse og avanceret produktfiltrering. Få dine produkter til at skille sig ud ved hjælp af dette smukke tema.

Hosoren – Responsivt Shopify-tema

hosoren

Fuldt responsivt og tilpasseligt tema er Cypern. Det har smuk æstetik med organisatoriske funktioner, og det er også et enkelt tema at bruge.

Avenue (Shopify Klar)

avenue

Fuldt pakket med funktioner som responsive, multi-valuta, zoombare billeder, hurtige visninger, diasshows i fuld bredde og sorterede samlinger, passer dette tema godt til dit brand.

Marked (WordPress, Joomla, Magento, OpenCart-version klar)

Marked

Det er en gratis bootstrap-skabelon designet til e-handelsportaler. Telefonbutikker, tilbehørsbutikker eller digitale butikker kan bruge dette tema, da det har ekstra funktioner som gratis forsendelse, sikre betalinger, returneringer og kontaktoplysninger. Desuden vises smukke billeder på hjemmesiden med tilføjet tekst.

MaxShop (WordPress, Joomla, Magento, OpenCart-version klar)

maxshop

Et andet tema for e-handelsportaler er MaxShop. Det er en stilfuld skabelon til detail-onlinebutikker og har også en fantastisk funktionsliste. Nyt, friskt og smukt design, der passer til næsten alle typer produkter.

Dilima (HTML5, WordPress, Joomla, Magento, PrestaShop version klar)

dilemma

Det er et elegant og rent design med en fuldt responsiv funktion. Skabelonen tilpasser sig alle skærmstørrelser og er mest velegnet til mænd, kvinder, børn, sko, sport, ure, smykker og møbelbutikker. Temaet kan også tilpasses efter behovene. Et stort diasshow er blevet tilføjet til hjemmesiden for at give en fantastisk følelse med flotte billeder.

Stol (HTML5 og Shopify Ready)

stol

Stol er et lydhørt tema for at give et professionelt look. Specielt designet til møbel- eller skobutik, kan dette tema tilpasses afhængigt af dine krav. Du kan også generere et nyt farveskema, hvis du vil!!

Bella (HTML, WordPress-klar)

bellashop

Endnu et stilfuldt og moderigtigt tema er Bella. Det er en pakke med 8 hjemmesideskabeloner inklusive værktøj, mode, stormagasin, elektronik, smykker og tøj osv.

Mango (HTML, WordPress, Magento Ready)

mango

Det er en slank og professionel hjemmesideskabelon designet til at sælge produkter online. For at skabe en hjemmeside med en flot kombination af smukt design og spændende funktioner, brug Mango tema.

EDO (HTML, Magento Theme Ready)

EDO

Fuldt responsivt tema, EDO er et rent og moderne design, der bruger HTML. Den har en fantastisk funktionsliste, der gør underværker på næsten alle typer enheder og skærmstørrelser. Til spilbutik, madbutik, digital butik, modebutik, husholdningsapparater og meget flere butikker kan sættes op med EDO-tema.

KuteShop (HTML, WordPress, Opencart, Prestashop Ready)

KuteShop

Kuteshop er et moderne tema, der passer til alle enheder og skærme. Brug dette tema til at få din hjemmeside til at se fantastisk ud, uanset om den er relateret til tøj, sko, tilbehør, mad eller digitale varer.

Sauget (HTML, WordPress, Magento Ready)

Sauget

Baseret på bootstrap er Sauget-tema en fuldt responsiv skabelon. Dette tema er velegnet til alle slags enhedsbutikker. Den er designet til tilbehørsbutikker, tøjbutik, digital, sko, mode, smykkebutik og så videre.

UniCase (HTML, WordPress Klar)

unicase

For enhver af de elektroniske onlineportaler er dette tema perfekt. Unicase-temaet har utrolige funktioner og er designet med moderne og brugervenlige funktioner.

Mode (Shopify Klar)

mode

For at skabe din onlinebutik, der passer til enhver smag, sæson og stil, er Fashion en overdådig temaskabelon. Dette tema er udstyret med murværksfunktioner og gør folk afhængige af dit websted og hjælper med at fortælle en historie. Den indbyggede twitter og Instagram integration gør det til et efterspurgt tema.


Quickshop (Shopify Klar)

Quickshop

Som navnet antyder, er dette tema velegnet til tøjportaler. Tilpasset til desktop, tablet og telefoner, har den en masse funktioner, herunder billedzoom, layout og reaktionsevne. Bortset fra disse føjes en overflod af andre funktioner til hjemmesiden for at få dette tema til at se fantastisk ud og forbedre den overordnede shoppingoplevelse.

FlowMaster (klar til WooCommerce)

Flow-Master

Din søgning er her, hvis du leder efter et smart og stilfuldt tema. Seje farver i dette tema tilføjer det unikke og exceptionelle, der ser godt ud. Responsive funktioner i dette tema er perfekte til at fungere på enhver enhed og skærm. Bare lav nogle små justeringer og tilpasninger for at tilføje dine egne ting. Dropdowns, farver, skrifttyper, produkter og startside-diasshows kan alle tilføjes efter dit valg.

Opstart – Hjem (Shopify Klar)

opstart

Opstartstemaet er designet til at give et unikt niveau af fleksibilitet og detaljer til seerne. Hjemmesiden er et sandt mesterværk, der byder på hver eneste detalje. For at sælge en lille mængde produkter tjener dette tema godt formålet. Det er også fleksibelt at drive din virksomhed, som du altid har drømt om.

Showcase – Native (Shopify Ready)

udstillingsvindue

Showcase er et tema, der passer perfekt til nystartede virksomheder som håndværkere, butikker eller håndværkere osv. Vis dine produktbilleder på fuld skærm, og lad folk nyde den unikke oplevelse af nethindegrafik, menuer på flere niveauer, produktgallerier og meget mere. Adopter en ny måde at vise dit produktsortiment på med Showcase.

Expression – Oxford (Shopify Ready)

udtryk

Det giver en enestående seeroplevelse på tværs af flere enheder og skærmstørrelser. Dette tema har et rigt farvelayout for at skabe en unik dramatisk effekt. Til dette kræves ingen kodningserfaring, og ingen professionel hjælp er nødvendig. Expression Oxford har alt inklusive navigationsrullemenuer, sidebar-kampagner, unikke produktvisninger, delingsmuligheder og 150 brugerdefinerede indstillinger. Tak til Expression!!

Sunrise – Digital (Shopify Ready)

solopgang

Prøv dette tema en gang, da det bare er perfekt til iPhone eller iPads. Du kan nemt ændre udseendet og udseendet af skrifttyperne og farverne for at skabe en anderledes følelse. Brand scroller, produktbillede zoom, sidebjælkemenu, Google-skrifttyper, kundekonti, sociale links og nyhedsbrevsformular er nogle af de fantastiske funktioner i dette smukke tema. Gå dog ikke glip af det!!

Alkymi – CloudBreak (Shopify-klar)

alkymi

Det er et fantastisk smukt tema for alle stilelskere. Kraft spækket med fuld af funktioner som retina-grafik, parallax-header og rækkebestilling, dette tema er premium for premium-brugere. Prøv helt sikkert dette tema for at se en ny revolution i typen af ​​temaer.

Testamente (Shopify Klar)

testamente

Med optimale samlingslayouts har dette tema et responsivt modelook. Produktkarrusel, startside diasshow, stort indholdsområde, videosamlinger osv. er funktionerne i dette tema. Hvis du leder efter et stilfuldt tema, så har det alt i ét tema.

KALLYAS – Responsive Multi-Purpose WordPress Theme

Kalleyas

Et prisvindende tema, Kallyas er udformet til at skabe geniale webbutikker. Bedst til at designe, dette tema er perfekt til alle typer e-handelsportaler. Den har nye funktioner, der passer godt til den nye generation. Ret fleksibelt, dette tema understøtter funktioner som produktvideoer, produktbilleder, responsivt layout og tilpasset sidebjælke osv.

Porto | Responsivt tema (WordPress, Magento Ready)

jeg går

Porto er et opdateret tema med dynamisk slideshow-funktion. Fuldt responsivt layout, dette tema har smukke skærme med forbedrede produktbilleder. Smuk typografi, multinavigation, annoncevisning, klistermærker og MailChimp-facilitet, dette tema er slet ikke at gå glip af for e-handelsbutik.

WooPress – Responsivt WordPress-tema til e-handel

wordpress

Med et gitterlayout viser WooPress-temaet et unikt layout, der er perfekt til e-handelsbutikker. Fuldskærmsbilleder udstråler et vidunderligt udseende, uanset om de ses på en mobil, iPad, Android eller iPhone.

Oswad-Responsive Supermarket Online (WordPress, Magento Ready)

Supermarked

Oswad-tema er en af ​​dens slags, og ærligt talt er jeg forelsket i dette tema. Enhver, der leder efter et urbant og skarpt tema, er dette tema designet til at holde dig i tankerne. Indstillingerne, der tilbydes af dette tema, giver dig mulighed for at styre udseendet efter dine ønsker og ønsker.

Royal – Multi-Purpose WordPress Theme

Royal

Endnu et kraftfuldt og funktionsrigt tema er Envy. Det er et premium-tema, så du skal betale for dette tema. Hjemmesideskyder, sociale links, Google-skrifttyper osv. er nogle funktioner, der gør dette tema til en bestseller. Optjen den ønskede eksponering ved at bruge dette tema til dit næste e-handelswebsitedesign.

Flatize (HTML, Joomla, Drupal, PrestaShop Ready)

Flatisere

Flatize er et responsivt tema, der passer til enhver shoppingside. Det er et eksklusivt tema for at tilbyde seerne en enestående oplevelse. Lad ikke seerne have det dårligt med forvirrende produktbilleder. Tilbyd dem en strålende brugervenlighed, da hjemmesiden afgør succes og fiasko for en online-forretning.

Oxygen - WooCommerce WordPress-tema

Oxygen

Oxygen er et tema, der giver butiksejere kreativitet, da det er indskrevet med en klæbrig overskrift, klæbrig sidebjælke, parallakse-rullende billeder og meget mere. Det skaber unikke shoppingoplevelser med lethed på grund af den velordnede indretning af alle funktioner designet professionelt.

GoodStore - WooCommerce-tema

god butik

Responsive London Stationary er et tema, der tilbyder fleksibilitet med nem adgang. Dette er et af de bedste temaer og et sandt krav til brugere. Et ensomt tema med justeringsmuligheder for alle skærmstørrelser og enheder, det passer til den enkeltes specifikationer ved at tilbyde forskellige muligheder såsom smuk typografi, rullemenuer, hurtige butiksknapper, diasshow, valgfri samlingssidebjælke og produktsidevideoer og meget mere.

Legenda – Responsive Multi-Purpose WordPress Theme

Legend

Det er en af ​​de slags responsive temaer, der giver seerne en enestående oplevelse. Et rent, lydhørt og moderne tema, der er nemt at installere og tilpasse. Det giver et hidtil uset niveau af fleksibilitet ved at tillade automatiske justeringer. Få et frisk udseende med dets utallige funktioner som startside-diasshow, navigation, hurtig visning af pop-ups, betalingsikoner, multi-valuta, baggrundsbilleder, knapper, MailChimp-integration, social deling og Google-skrifttyper.

XStore – Responsivt WooCommerce-tema

Xstore

Fuldt lydhør, XStore-tema henleder opmærksomheden på fladt design. Det har tilpassede layouts, der er et must have til online skabeloner. Design det efter dine krav!! Minimal brugergrænseflade sikrer fuldstændig enkelhed, men tilbyder alligevel en stilfuld kant. Begynd at sælge hvad som helst ved at bruge dette tema, da det er lavet til alle!!

Uddannelse WordPress Theme

Eduma

Udstyret med formbar navigation, Eduma er et tema, der understøtter store beholdninger. Den har et smukt layout, der hjælper dig med at kontrollere fokus og tiltrække enhver i det første kig.

Motorer: WordPress-tema til biler

Motorer

Motors er en smuk skønhedsbutik-skabelon, der ser godt ud på alle bil-, bil-, bilforhandlere og rubrikannoncer-websteder. Med fantastiske funktioner har dette tema været i høje krav. Startsidens diasshow viser et flot stort foto, og nedenstående sektioner vil helt sikkert tiltrække ethvert øje på grund af det smarte layout.

Online salg (HTML, WordPress, Megento, Pestashop Ready)

onlinesalg

Et kreativt tema for alle skønhedselskere!! Designet med smuk grøn farve, ser dette tema imponerende ud, da skyderen er lavet ved hjælp af smart teknologi. Det er et tema for møbel- eller boligforbedrings-onlinebutikker.

Flatsome | Responsivt WooCommerce-tema

Flatsome

Designet til e-handelsportaler er dette et smukt tema til at give dit websted et nyt udseende. Det er et stilfuldt, exceptionelt og brugervenligt tema, der kan installeres på enhver webshop.

Shopier – Responsivt multifunktionelt WooCommerce-tema

shopper

Shoppier er et tema, der er bygget på wordpress. Alle, der ønsker at skabe e-handelsportaler, Shoppier tilbyder glidende overgange og animationer, der forbløffer seerne. Hjemmesideskyderen er ekstrem smuk!!

Electro Elektronik butik WooCommerce Tema

elektro

Elektro er et tema, der skaber en enestående oplevelse på grund af dens raffinerede udsigt. Dens tidløse design gør den overlegen i enhver forstand og kan bruges til skønheds- og modebutikker. Plys og sofistikeret udseende af dette tema gør det til et ideelt valg til at vise hyldeartikler.

Luksus (HTML, Magento, Shopify Ready)

Luksus Boliger

Et fuldt responsivt tema, Luxury har et kreativt layout, der har fantastiske funktioner, herunder produktsider, sidebarnavigation, gittersamling, smuk gallerivisning og meget mere, der emmer af fancy og farverige effekter.

Smil (HTML, WordPress, PestaShop Ready)

smile

Smile er en HTML e-handelsskabelon, der er 100 % responsiv. En kreativ skabelon i høj opløsning, som er populær blandt brugerne!! Det giver 5 unikke boligindretninger med mange solitære funktioner. Det er et kraftfuldt og rigt tema, da det giver et rent og moderne layout, der passer til enhver af dine butikker.

Harvest – Multifunktionelt WordPress-tema

høst

Harvest er en premium skabelon, især til e-handelswebsteder. Det er en skabelon, der giver et blændende og lækkert udseende til hjemmesider, da den perfekt blander og matcher farver, bannere og blokke. Det er en speciel bootstrap-baseret mode- og beklædningsskabelon, som er en god løsning til at spare dig for nogle penge og tid.

Glorious – Multipurpose WooCommerce Responsive Theme

Glorious

Glorious er fuldt responsiv og let anvendelig skabelon designet til e-handelswebsteder. Få denne yndefulde skabelon kodet med en bootstrap-ramme. Det er en skabelon, der kan værdsættes til mode, tøj, ure, butik og tilbehør osv. Den fungerer også til blogx/porteføljeside.

Handy – Håndlavet butik (WordPress, Shopify Klar)

Praktisk

Handy – Handmade Shop er en skabelon, der er praktisk til enhver type butik, da den kan tilpasses og også giver nem adgang. En skabelon med nyeste bootstrap-ramme giver et flot look. Få denne fuldt responsive bootstrap-skabelon, der giver en god start til dine tilpassede projekter.

Effekt (HTML, Magento, Shopify klar)

Effekt

Et smukt og fantastisk tema, Effect er valget af enhver online virksomhedsejer. Den kan bruges til næsten alle hjemmesider og har i alt 22 sider.

Nielsen – E-handelstema (WordPress Ready)

nielsen

Nielsen – et udsøgt tema, der beskriver produkterne i flot biografi. Dette er et tema med en fleksibel startside i langt format. Det er et imponerende tema, der skaber effekt med flere parallakserulningssektioner og også giver fordelen ved kun at købe produkter på hjemmesiden. Det er et af de mest populære og bedst anmeldte temaer designet til at give utallige fordele til brugerne.

GameWorld-Game Store Shopify-tema

spilverden

GameWorld er et super funklende tema. Det er et premium-tema for enhver Game Store-ejer, uanset størrelsen af ​​beholdningen. Dens evne til at bygge hjemmeside ved hjælp af rækker af specifikt indhold gør den til en ideel. Dets funktioner som fede opsætningsmuligheder for megamenuer og samlingsoverskrifter gør det mere specielt. Så få denne særskilte skabelon for at give din hjemmeside et nyt udseende.

XMarket -E-Commerce Theme (WordPress Ready)

Xmarket

XMarket er et uvurderligt valg for enhver webbutik. Det er et responsivt, tilpasseligt og widget-tema, der kommer med masser af funktioner som startsidediasshow, masser af plads til fremhævet indhold og en navigationsmenu med flere niveauer. Det er en komplet blanding af raffineret typografi og indramning. Det giver fleksibilitet med et fantastisk look.

Queen (HTML, WordPress-klar)

dronning

Queen - en nymodens skabelon til e-handelswebsted!! Det er en multifunktionsskabelon, hvis struktur er baseret på twitter bootstrap 3.1 framework og giver også CSS3 og HTML til stylingformål. Den består af 14 sider, der fungerer godt til enhver e-handelsplatform.

For at krone det hele er disse håndplukkede e-handelstemaer eller skabeloner, som alle kan bruge til deres egne portaler. Vælg den, der passer dig bedst, og lav en imponerende, men elegant hjemmeside!! Bliv hængende…

Relaterede sider