Søg

10 mobilvenlige Shopify-temaer til e-detailbutikker

Når det kommer til at vælge et perfekt tema til din detailbutik, har Shopify dækket jer alle. Det har en masse temaer i sin kitty for folk, der ønsker at starte deres egen e-handelsportal. Med den stigende popularitet af mobile shoppere bliver det også endnu mere bydende nødvendigt at optimere din butik på den måde. Her har jeg håndplukket nogle af de fineste, smukke, betalte og gratis Shopify-temaer, der også er mobilvenlige:

Loft

På enhver skærmopløsning fungerer Loft fantastisk, da den har fleksibiliteten til at tilpasse sig enhver gadget. På demoskærmen skal du ændre størrelsen på browseren og se, hvor fantastisk den fungerer. Farverne, skrifttyperne og billederne kan også nemt tilpasses.

Kingdom

For de små virksomheder er Kingdom et perfekt tema, der får hele butikken til at se fantastisk ud. Hjemmesiden kan omarrangeres, og produktet kan vises fra midten og forsiden. Bortset fra det har Kingdom et responsivt design og en masse andre standardfunktioner, der er smukt implementeret.

Minimum

Minimal ser smuk ud på enhver enhed, da den har det smukke og prisværdige layout. Onlinebutikken, hvis den er tilpasset med dette tema, fungerer godt. Dette tema er udstyret med fantastiske funktioner og er fleksibelt nok til at imødekomme dine krav. Navigationsstil, produktvisninger, layoutmuligheder og typografi osv. er alt, hvad du får i dette tema.

Supply

Hvis du har et stort lager, er Supply det passende tema. Gør din butik nem at gennemse med dette tema, da det giver mulighed for hurtig navigation gennem kategorierne og produktsiden.

Showcase

Brug dine egne billeder på fuld skærm, når du har Showcase-tema installeret. Det fungerer godt for håndværkere, håndværkere, nystartede butikker og andre nye foretagender. Fuldskærms produktgallerier, menuer på flere niveauer, nethindegrafik og andre sådanne fremragende funktioner gør dette tema til et alsidigt. For at udstille produkterne på en unik måde, brug Showcase!

Retina

Endnu et fantastisk tema til at give din e-handelsbutik et færdigt udseende. Retina er et yndefuldt tema, der understøtter responsivt layout, førsteklasses produktbilleder og produktvideoer osv.

StartUp

Tilføj en ny følelse af stil til din onlinebutik med Startup-temaet. Et overvældende niveau af fleksibilitet tilbydes butikken med dens modulære hjemmeside. Tilføj din tilpassede eller lille mængde produkter, da Startup er et sejt valg for mange nye butikker.

Parallax

Et andet prisværdigt tema, Parallax understøtter hjemmeside i langt format. Den er udstyret med flere baggrunde, som er udstyret med en unik funktion til at bevæge sig med forskellige hastigheder. Dette er et enestående element, der skaber en dybde til hele dit butikslayout, og med brugen af ​​flere parallakse sektioner får kunderne en flot udsigt.

Blockshop

Blockshop-tema er et rummeligt og tilpasseligt tema, der tilbyder et minimalt brugergrænsefladedesign for at fremme enkelhed og stil. Den har et responsivt layout og nethindeklar grafik for at give en fantastisk shoppingoplevelse. Uanset om du er en nystartet virksomhed eller en etableret virksomhed, er funktionerne i Blockshop uendelige.

Alchemy

For Shopify-butikkerne er Alechemy et perfekt tema, der er fyldt med fantastiske funktioner. Det er også udstyret med parallaksehoved, rækkebestilling og retine-klar grafik osv. Et tema fyldt med utrolige elementer er ikke at gå glip af for enhver pris, hvis du planlægger at starte din online butik.

Så fandt du dit drømmetema fra listen? Fortæl mig det i kommentarerne nedenfor!

Relaterede sider